Hae Lainaa

Lainahakemus

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainahakemus

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainahakemus on helppo tehdä suoraan verkkosivullamme. Kun olet täyttänyt hakemuksen, vertailemme lainoja puolestasi ilmaiseksi. Sinä päätät, mikä tarjous on sinun tilanteeseen sopivin.

Miten lainahakemus tehdään?

Lainahakemus on todella helppo tehdä netissä. Lainahakemuksen täyttämisen ja kilpailuttamisen jälkeen voit saada lainaa 500 – 50 000 € . Palveluamme käyttämällä voit vertailla eri pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti. Kilpailutus helpottaa arkeasi, koska saat yhdellä ainoalla hakemuksella lainatarjouksen monelta eri pankilta ja luotonantajalta. Sen jälkeen voit päättää, mikä tarjouksista on mielestäsi kaikkein houkuttelevin ja sinulle sopivin. Näin säästät aikaa ja vaivaa.

  • Vakuudeton laina
  • Lainaa myös yrityksen tarpeisiin
  • Mahdollisuus yhdistää lainoja

Lainaa moniin erilaisiin tarpeisiin

Ensiksi sinun tulee täyttää luottohakemus verkkosivullamme. Palvelullamme voi vertailla monia eri lainatyyppejä, joista kannattaa valita itselle parhaiten sopiva laina. Ennen lainahakemuksen tekemistä kannattaa varmistua siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan. Lainaa voit hakea mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Jos suunnittelet matkaa ulkomaille tai mikäli olet aikeissa hankkia kotiisi uusia huonekaluja, on lainasta apua. Mutta myös yllättävät laskut voivat pistää talouden tiukille. Silloin pienikin, lyhytaikainen laina voi tuoda nopeasti helpotusta tilanteeseen. Lainojen ja luottojen yhdistäminen onnistuu niin ikään nopeasti Lainalaitoksen lainahakemuksen avulla.

Kenelle tämäntyyppinen laina tulee kysymykseen?

Lainan myöntämiselle on useampia ehtoja, jotka hakijan tulee täyttää. Lainanhakijan tulee olla täyttänyt 21 vuotta, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemus voidaan hylätä, mikäli hakijalla on merkintä luottotiedoissa. Lainaa hakevalla henkilöllä pitää myös olla säännölliset sekä riittävät palkka- tai eläketulot. Tämän lisäksi lainaa hakevan henkilön pitää myös asua vakituisesti Suomessa. Lainahakemusta tehdessä tarvitset vain pankkitunnukset, sähköpostiosoitteen, puhelinnumerosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Näin lainaprosessi etenee

Tässä kerromme hieman enemmän tietoa lainanhakuprosessista. Lainaa haetaan suoraan netissä tekemällä lainahakemus, johon hakija merkitsee hakemuksessa vaadittavat tiedot. Lisäksi tulee valita haettava lainasumma sekä lainatyyppi. Muista, että tarvitset pankkitunnukset sekä muut omat tietosi lainahakemuksen tekemiseen. Kun saat lainatarjouksia, voit valita niistä itsellesi sopivan. Kun lainanmyöntäjä on hyväksynyt lainahakemuksen, saat lainasopimuksen allekirjoitettavaksesi. Saat rahat tilillesi heti, kun pankki on ottanut vastaan allekirjoitetun velkakirjan. Lainaa varten ei välttämättä tarvita vakuuksia, mutta hakemalla lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa, lisääntyy lainan saamisen todennäköisyys, ja haettava lainasumma voi myös olla hieman korkeampi.

Lainan määrä ja takaisinmaksuaika

Haettavan lainan korko ja takaisinmaksuaika vaihtelevat muun muassa lainasummasta riippuen. Hakijan maksukyky arvioidaan aina tarkasti lainanhaun yhteydessä. Lainan takaisinmaksuaika määräytyy lainaa hakiessa, ja sinun kannattaa mitoittaa kuukausittainen takaisinmaksuerä itsellesi sopivaksi, jotta rahaa jää muuhunkin. Lainan takaisinmaksuaikaa voi myös tarvittaessa vaihtaa olemalla yhteydessä ensin lainan myöntäjään. Lainan tarkka korko on aina tapauskohtainen riippuen pankin kanssa tehdystä sopimuksesta. Tarkan koron selvittämiseksi on tehtävä lainahakemus. Sivuiltamme löytyvän kätevän lainalaskurin avulla voit helposti nähdä, kuinka paljon tietty laina summa tulee kaikkine kuluineen sinulle maksamaan.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainahakemus ★★★★★ 5
5 1