Yrityslaina

Lainahakemus

Lainahakemus on helppo tehdä suoraan verkkosivullamme. Kun olet täyttänyt hakemuksen, vertailemme lainoja puolestasi ilmaiseksi. Sinä päätät, mikä tarjous on sinun tilanteeseen sopivin.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainahakemus

Miten lainahakemus tehdään?

Lainahakemus on todella helppo tehdä netissä. Lainahakemuksen täyttämisen ja kilpailuttamisen jälkeen voit saada lainaa 500 - 40 000 € . Palveluamme käyttämällä voit vertailla eri pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti. Kilpailutus helpottaa arkeasi, koska saat yhdellä ainoalla hakemuksella lainatarjouksen monelta eri pankilta ja luotonantajalta. Sen jälkeen voit päättää, mikä tarjouksista on mielestäsi kaikkein houkuttelevin ja sinulle sopivin. Näin säästät aikaa ja vaivaa.

  • Vakuudeton laina
  • Lainaa myös yrityksen tarpeisiin
  • Mahdollisuus yhdistää lainoja

Lainaa moniin erilaisiin tarpeisiin

Ensiksi sinun tulee täyttää luottohakemus verkkosivullamme. Palvelullamme voi vertailla monia eri lainatyyppejä, joista kannattaa valita itselle parhaiten sopiva laina. Ennen lainahakemuksen tekemistä kannattaa varmistua siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan. Lainaa voit hakea mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Jos suunnittelet matkaa ulkomaille tai mikäli olet aikeissa hankkia kotiisi uusia huonekaluja, on lainasta apua. Mutta myös yllättävät laskut voivat pistää talouden tiukille. Silloin pienikin, lyhytaikainen laina voi tuoda nopeasti helpotusta tilanteeseen. Lainojen ja luottojen yhdistäminen onnistuu niin ikään nopeasti Lainalaitoksen lainahakemuksen avulla.

Kenelle tämäntyyppinen laina tulee kysymykseen?

Lainan myöntämiselle on useampia ehtoja, jotka hakijan tulee täyttää. Lainanhakijan tulee olla täyttänyt 21 vuotta, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemus voidaan hylätä, mikäli hakijalla on merkintä luottotiedoissa. Lainaa hakevalla henkilöllä pitää myös olla säännölliset sekä riittävät palkka- tai eläketulot. Tämän lisäksi lainaa hakevan henkilön pitää myös asua vakituisesti Suomessa. Lainahakemusta tehdessä tarvitset vain pankkitunnukset, sähköpostiosoitteen, puhelinnumerosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Näin lainaprosessi etenee

Tässä kerromme hieman enemmän tietoa lainanhakuprosessista. Lainaa haetaan suoraan netissä tekemällä lainahakemus, johon hakija merkitsee hakemuksessa vaadittavat tiedot. Lisäksi tulee valita haettava lainasumma sekä lainatyyppi. Muista, että tarvitset pankkitunnukset sekä muut omat tietosi lainahakemuksen tekemiseen. Kun saat lainatarjouksia, voit valita niistä itsellesi sopivan. Kun lainanmyöntäjä on hyväksynyt lainahakemuksen, saat lainasopimuksen allekirjoitettavaksesi. Saat rahat tilillesi heti, kun pankki on ottanut vastaan allekirjoitetun velkakirjan. Lainaa varten ei välttämättä tarvita vakuuksia, mutta hakemalla lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa, lisääntyy lainan saamisen todennäköisyys, ja haettava lainasumma voi myös olla hieman korkeampi.

Lainan määrä ja takaisinmaksuaika

Haettavan lainan korko ja takaisinmaksuaika vaihtelevat muun muassa lainasummasta riippuen. Hakijan maksukyky arvioidaan aina tarkasti lainanhaun yhteydessä. Lainan takaisinmaksuaika määräytyy lainaa hakiessa, ja sinun kannattaa mitoittaa kuukausittainen takaisinmaksuerä itsellesi sopivaksi, jotta rahaa jää muuhunkin. Lainan takaisinmaksuaikaa voi myös tarvittaessa vaihtaa olemalla yhteydessä ensin lainan myöntäjään. Lainan tarkka korko on aina tapauskohtainen riippuen pankin kanssa tehdystä sopimuksesta. Tarkan koron selvittämiseksi on tehtävä lainahakemus. Sivuiltamme löytyvän kätevän lainalaskurin avulla voit helposti nähdä, kuinka paljon tietty laina summa tulee kaikkine kuluineen sinulle maksamaan.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.