Yrityslaina

Lainahakemus netissä

Miksi lainahakemuksen täyttämisen pitäisi olla mitään muuta kuin helppoa ja turvallista? Lainahakemus netissä helpottaa lainanhakuprosessia ja nopeuttaa lainan saantia.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lainahakemus kannattaa täyttää netissä. Vertaile ensin vaihtoehtojasi Lainalaitoksen avulla.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainahakemus netissä

Lainahakemus netissä säästää aikaa ja vaivaa

Pankkilainan hakeminen voi tunnetusti olla hidasta ja monimutkaista. Lainaa vastaan on usein pantattava omaisuuttaan vakuudeksi tai vaivata lähipiiriä henkilötakaajiksi. Lainahakemukseen vaaditaan pino erilaisia papereita ja hakemuksia. Lisäksi pankkien aukioloajat eivät sovellu monien omiin aikatauluihin. Mitä jos tämän kaiken voisi tehdä helpommin? Lainahakemus netissä ratkaisee kaikki nämä ongelmat. Vakuudettoman lainan hakemiseen ei mene montaa minuuttia ja sen voi tehdä vaikka keskellä yötä. Päätöksen lainasta voi saada vuorokauden sisällä, eikä turhaa paperisotaa tarvitse käydä. Kivijalkapankkien sijaan sinulta ei pyydetä yksityiskohtaista kertomusta siitä, mihin käyttöön laina on tulossa. Lainalaitoksen palvelua käyttämällä pystyt saamaan tarjouksia usealta eri rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella sen sijaan, että juoksisit kilpailuttamassa lainoja pankista toiseen.

Näin teet lainahakemuksen netissä

Lainalaitoksen lainahakemus netissä on helppo ja nopea tehdä. Voit hoitaa koko lainaprosessin vaikka kotisohvaltasi aina hakemuksen lähettämisestä lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Lainat ovat vakuudettomia, joten niihin ei tarvita henkilötakaajia eikä omaisuutta vakuudeksi. Lainaa voit hakea 500 – 40 000 euron välillä ja yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksia useasta paikasta nopeasti ja helposti. Tämä tarkoittaa sitä, että oman juoksemisen sijaan voit laittaa lainantarjoajat kilpailemaan sinun asiakkuudestasi! Tällä tavoin voit itse vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi edullisimman. Lainalaitoksen hakemus täytetään suoraan etusivulla. Voit hakea joko uutta lainaa tai lainojen yhdistämistä. Valitse haluamasi lainan suuruus ja takaisinmaksuaika, joka voi olla 6 – 120 kuukauden väliltä. Sen lisäksi täytät vain henkilötietosi ja odotat vastausta hetken ajan. Kun sopiva lainatarjous tulee kohdalle, voit tehdä lainasopimuksen suoraan lainantarjoajan kanssa käyttäen verkkopankkitunnuksia. Lainan saamisen kriteerit vaihtelevat eri rahoitusyhtiöiden välillä, mutta kaikki vaativat moitteettomia luottotietoja ja vakituista osoitetta Suomessa. Lainalaitoksen kautta haettavien lainojen todellinen vuosikorko on tavallisesti 4,5 %-49,9 %.

Kenelle joustoluotto sopii?

Joustoluotto on laina, joka mukautuu kenen tahansa tarpeisiin. Joustolainalla voit nostaa rahaa tilille juuri sen kokoisissa erissä, kuin sinulle sopii. Toisin sanoen siis, oli rahantarve pieni tai suuri, on joustoluotto ensimmäisen noston jälkeen aina valmiina nostettavaksi. Joustoluotto toimii luottolimiitillä, joten aina, kun olet lyhentänyt avoinna olevaa saldoa, palaa tämä erä takaisin osaksi limiittiä. Näin voit siis yhdellä lainasopimuksella nostaa ja maksaa takaisin ja nostaa uudelleen lainaa ilman uutta hakemusta!

Lainalaitoksen kautta voi hakea lainaa 500 eurosta jopa 40 000 euroon saakka. Tämä tarkoittaa siis sitä, että olipa tarve vain yhdelle kauppareissulle tai vaikkapa autokaupan käsirahaksi, voit hakea haluamaasi summaa yhdellä nopealla ja turvallisella hakemuksella ilman sitoumuksia. Saat lainatarjouksen nopeasti, yleensä jo samana päivänä. Tämän jälkeen voitkin sitten siirtyä toteuttamaan unelmiasi, olivatpa ne sitten minkäkokoisia tahansa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.