Yrityslaina

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainan hakeminen nopeutuu verkkopankkitunnuksilla! Voit saada lainan tilillesi jopa saman vuorokauden sisällä.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on nopeaa ja luotettavaa. Vertaile lainoja Lainalaitoksen kautta turvallisesti.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla Lainalaitokselta

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla Lainalaitokselta onnistuu nopeasti ja helposti. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksia usealta eri lainantarjoajalta ja sopivan lainan löytyessä voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Sinun ei siis tarvitse yrittää löytää aikaa pankissa käymiseen, vaan voit hoitaa kaikki lainaan liittyvät asiat suoraan omalta koneeltasi tai puhelimellasi, kun haet lainaa netistä.

Lainalaitoksen kautta voit hakea lainaa 500–40 000 euroa usealta eri lainantarjoajalta. Yksi lainahakemus siis sopii kaikenkokoisiin rahantarpeisiin. Sen sijaan, että lähettäisit erikseen hakemuksen kaikille rahoitusyhtiöille, voit lähettää yhden maksuttoman hakemuksen ja saada sillä useita lainatarjouksia. Näin siis lainantarjoajat kilpailevat sinun asiakkuudestasi, säästäen sinulta sekä aikaa että rahaa.

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla Lainalaitokselta

Voit käyttää Lainalaitoksen palvelua, jos olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Eri lainantarjoajilla on vaihtelevia kriteerejä, joten lopullisten lainatarjousten määrä riippuu useista seikoista. Kaikki lainapalvelut edellyttävät moitteettomia luottotietoja sekä jonkinlaisia säännöllisiä tuloja. Lainahakemukseen tarvitset lisäksi verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Kunhan nämä kriteerit täyttyvät, voit saada lainaa ilman vakuuksia nopeasti ja turvallisesti. Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla.

Miksi Lainalaitos?

Lainalaitos pyrkii etsimään sinulle parhaimmat lainatarjoukset niin, että sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus. Kilpailutilanteessa lainantarjoajat pyrkivät antamaan sinulle parhaan tarjouksen, eli säästät selvää rahaa. Lainalaitoksen palvelun käyttäminen on aina turvallista ja helppoa. Pelkkä hakemuksen lähettäminen ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua ottamaan lainaa heti tilillesi.

Lainanhakuprosessi toimii siis niin, että täytät etusivulta löytyvän hakemuksen. Tällä hakemuksella haet lainaa usealta eri taholta. Lainojen todelliset vuosikorot ovat henkilökohtaisia 4,5 % ja 49,9 % välillä. Hakemuksen lähettäminen ei katso kelloa, vaan voit täyttää sen juuri silloin, kun se sinulle sopii. Voit saada ensimmäisen tarjouksen jo minuuttien sisällä. Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla.

Lainaprosessin vaiheet

1.

Täytä lainahakemus. Lainalaitoksen hakemus löytyy etusivulta. Hakemukseen tulee kirjoittaa haluamasi lainasumma sekä maksuaika. Lainaa voi hakea 500 eurosta jopa 40 000 euroon. Merkitse myös, jos haet lainojen yhdistämistä uuden lainan sijaan. Hakemuksessa kysytään lisäksi henkilötietojasi. Kaikki Lainalaitoksen kautta tarjottavat lainat ovat vakuudettomia, joten et tarvitse lisäksi henkilötakaajia etkä vakuuksia. 2.

Vertaa lainoja. Saat useita lainatarjouksia, joita pystyt vertailla keskenään ja valita niistä itsellesi edullisimman. Lainatarjouksessa tulee kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon sekä lainan hallinto- ja avauskuluihin. 3.

Hyväksy itsellesi edullisin lainatarjous. Osa luotonantajista voi pyytää liitteitä tulojesi varmentamiseksi. 4.

Kun kaikki on kunnossa, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. 5.

Laina maksetaan tilillesi viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä riippuen lainantarjoajasta sekä pankkitilistäsi.

Miksi joustoluotto?

Lainalaitoksen kautta on mahdollista saada myös joustoluottoa. Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto monesta eri syystä:

-

Lainan kilpailuttaminen yhdellä hakemuksella -

Allekirjoittaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla -

Lainaa 500–40 000 euroa -

Todellinen vuosikorko 4,5 %-49,9 % -

Lainalimiitillä voit nostaa ja lyhentää lainaa, jonka jälkeen takaisinmaksettu erää palaa osaksi limiittiä -

Voit nostaa lainaa uudelleen limiittisi puitteissa ilman uuden hakemuksen tekemistä

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.