Yrityslaina

Lainaa vain

Tarvitsetko lainaa nopeasti ilman vakuuksia? Haet lainaa vain yhdellä hakemuksella ja voit saada useita lainatarjouksia, joista valitset sinulle sopivimman. Tutustu ilmaiseen palveluumme heti tänään!

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa vain

Kuinka haet lainaa vain täyttämällä verkkohakemuksen?

Mietitkö mistä saat lainaa nopeasti ja luotettavasti? Sivustomme kautta voit saada useita lainatarjouksia eri rahalaitoksilta. Haet lainaa vain täyttämällä yhden verkkohakemuksen ja voit vertailla saamiasi tarjouksia veloituksetta. Lainahakemus ei sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmainen. Autamme sinua löytämään parhaat lainatarjoukset, jotka sopivat juuri sinun tilanteeseesi sopivalla maksuajalla ja korolla. Voit yhdistää olemassa olevat lainasi, tai maksaa pois korkeakorkoisia pikalainoja. Täyttämällä lyhyen ja helpon lainahakemuksemme säästät rahaa ja aikaa,

  • Voit yhdistää korkeakorkoisia pikavippejä
  • Saat samalla hakemuksella useita lainatarjouksia
  • Lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia

Voit hakea lainaa kaikkiin tarpeisiisi

Kun mietit mistä pankista saa helpoiten lainaa, Lainalaitos voi vertailla useita lainoja sinulle kerralla. Voit käyttää hakemaasi pikalainaa haluamallasi tavalla. Voit käyttää sen odottamattomiin menoihin, uusiin kodinkoneisiin, remonttiin, lomamatkaan tai vaikkapa uuden auton ostoon. Voit yhdistää olemassa olevat lainasi ja lyhentää vain yhtä lainaa. Säästät koroissa ja palvelumaksuissa. Lainan suuruus voi olla 500 - 40 000 euroa. Lainaa vain tarvitsemasi summa ja valitse sopiva kuukausittainen maksuerä, jonka pystyt helposti lyhentämään. Maksuerän suurus määräytyy maksuajan pituuden ja lainan suuruuden mukaan.

Kaikille yli 21-vuotiaille säännölliset tulot omaaville suomalaisille

Voit hakea lainaa vain, mikäli olet kirjoilla Suomessa, olet yli 21-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, eikä maksuhäiriömerkintöjä. Luotonantajat määrittelevät ehtonsa, jotka voivat vaihdella riippuen lainasummasta ja luottotiedoistasi. Lainalaskurillamme voit laskea kuukausittaisen maksueräsi, valitset vain tarvitsemasi lainasumman ja haluamasi maksuajan. Mitä pidempi maksuaika sitä pienempi kuukausierä, mutta tällöin maksat myös enemmän korkoja ja muita kuluja. Lainan hakemiseen tarvitset lisäksi nimissäsi olevan puhelinliittymän, pankkitunnukset ja toimivan sähköpostiosoitteen.

Hae lainaa täyttämällä nopea lainahakemus

Haet lainaa vain täyttämällä yhden verkkohakemuksen ja saat useita lainatarjouksia. Nettilainan hakeminen ei sido sinua ottamaan tarjottuja lainoja, voit myös vertailla niiden ehtoja, korkoja ja maksuaikoja. Et tarvitse takaajia, etkä vakuuksia. Valitset sinulle sopivimman vaihtoehdon, eikä lainan haku maksa sinulle mitään. Palvelumme nopeuttaa lainanhakua. Lainahakemus on helppo tehdä mihin aikaan ja missä tahansa. Sinun ei tarvitse etsiä verkosta sopivaa lainantarjoajaa, eikä täyttää jokaiselle niistä omaa hakemusta. Moninkertaistat mahdollisuutesi löytää juuri sinulle sopivan lainan. Saat lainapäätöksen joko välittömästi, tai 2-5 päivän sisällä lainahakemuksen tekemisestä.

Lainan määrä ja takaisinmaksu

Voit hakea lainaa 500 - 40 000 euroa riippuen lainatarpeestasi, maksukyvystäsi ja luottotiedoistasi. Voit saada useita lainatarjouksia, mutta kannattaa ottaa lainaa vain yhdestä maksulaitoksesta kerralla. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain lainanantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. Se voi olla kiinteä summa, eli sama summa joka kuukausi tai summa jonka suuruus pienenee lainanmaksun myötä. Lainanlyhennyksen lisäksi muita kuluja ovat lainan korko ja mahdolliset palvelumaksut. Mitä lyhyempi takaisinmaksuaika lainalla on, sitä vähemmän maksat korkoja. Voit maksaa lainan pois halutessasi myös kokonaisuudessaan etuajassa, myös tällöin säästät kuluissa. Hyvin hoidettu laina voi myös korottaa seuraavaa hakemaasi lainasummaa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.