Hae Lainaa

Lainaa vain

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainaa vain

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Tarvitsetko lainaa nopeasti ilman vakuuksia? Haet lainaa vain yhdellä hakemuksella ja voit saada useita lainatarjouksia, joista valitset sinulle sopivimman. Tutustu ilmaiseen palveluumme heti tänään!

Kuinka haet lainaa vain täyttämällä verkkohakemuksen?

Mietitkö mistä saat lainaa nopeasti ja luotettavasti? Sivustomme kautta voit saada useita lainatarjouksia eri rahalaitoksilta. Haet lainaa vain täyttämällä yhden verkkohakemuksen ja voit vertailla saamiasi tarjouksia veloituksetta. Lainahakemus ei sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmainen. Autamme sinua löytämään parhaat lainatarjoukset, jotka sopivat juuri sinun tilanteeseesi sopivalla maksuajalla ja korolla. Voit yhdistää olemassa olevat lainasi, tai maksaa pois korkeakorkoisia pikalainoja. Täyttämällä lyhyen ja helpon lainahakemuksemme säästät rahaa ja aikaa,

  • Voit yhdistää korkeakorkoisia pikavippejä
  • Saat samalla hakemuksella useita lainatarjouksia
  • Lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia

Voit hakea lainaa kaikkiin tarpeisiisi

Kun mietit mistä pankista saa helpoiten lainaa, Lainalaitos voi vertailla useita lainoja sinulle kerralla. Voit käyttää hakemaasi pikalainaahaluamallasi tavalla. Voit käyttää sen odottamattomiin menoihin, uusiin kodinkoneisiin, remonttiin, lomamatkaan tai vaikkapa uuden auton ostoon. Voit yhdistää olemassa olevat lainasi ja lyhentää vain yhtä lainaa. Säästät koroissa ja palvelumaksuissa. Lainan suuruus voi olla 500 – 50 000 euroa. Lainaa vain tarvitsemasi summa ja valitse sopiva kuukausittainen maksuerä, jonka pystyt helposti lyhentämään. Maksuerän suurus määräytyy maksuajan pituuden ja lainan suuruuden mukaan.

Kaikille yli 21-vuotiaille säännölliset tulot omaaville suomalaisille

Voit hakea lainaa vain, mikäli olet kirjoilla Suomessa, olet yli 21-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, eikä maksuhäiriömerkintöjä. Luotonantajat määrittelevät ehtonsa, jotka voivat vaihdella riippuen lainasummasta ja luottotiedoistasi. Lainalaskurillamme voit laskea kuukausittaisen maksueräsi, valitset vain tarvitsemasi lainasumman ja haluamasi maksuajan. Mitä pidempi maksuaika sitä pienempi kuukausierä, mutta tällöin maksat myös enemmän korkoja ja muita kuluja. Lainan hakemiseen tarvitset lisäksi nimissäsi olevan puhelinliittymän, pankkitunnukset ja toimivan sähköpostiosoitteen.

Hae lainaa täyttämällä nopea lainahakemus

Haet lainaa vain täyttämällä yhden verkkohakemuksen ja saat useita lainatarjouksia. Nettilainan hakeminen ei sido sinua ottamaan tarjottuja lainoja, voit myös vertailla niiden ehtoja, korkoja ja maksuaikoja. Et tarvitse takaajia, etkä vakuuksia. Valitset sinulle sopivimman vaihtoehdon, eikä lainan haku maksa sinulle mitään. Palvelumme nopeuttaa lainanhakua. Lainahakemus on helppo tehdä mihin aikaan ja missä tahansa. Sinun ei tarvitse etsiä verkosta sopivaa lainantarjoajaa, eikä täyttää jokaiselle niistä omaa hakemusta. Moninkertaistat mahdollisuutesi löytää juuri sinulle sopivan lainan. Saat lainapäätöksen joko välittömästi, tai 2-5 päivän sisällä lainahakemuksen tekemisestä.

Lainan määrä ja takaisinmaksu

Voit hakea lainaa 500 – 50 000 euroa riippuen lainatarpeestasi, maksukyvystäsi ja luottotiedoistasi. Voit saada useita lainatarjouksia, mutta kannattaa ottaa lainaa vain yhdestä maksulaitoksesta kerralla. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain lainanantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. Se voi olla kiinteä summa, eli sama summa joka kuukausi tai summa jonka suuruus pienenee lainanmaksun myötä. Lainanlyhennyksen lisäksi muita kuluja ovat lainan korko ja mahdolliset palvelumaksut. Mitä lyhyempi takaisinmaksuaika lainalla on, sitä vähemmän maksat korkoja. Voit maksaa lainan pois halutessasi myös kokonaisuudessaan etuajassa, myös tällöin säästät kuluissa. Hyvin hoidettu laina voi myös korottaa seuraavaa hakemaasi lainasummaa.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainaa vain ★★★★★ 5
5 1