Yrityslaina

Lainaa rahaa

Lainalaitos kilpailuttaa puolestasi kaikki markkinoilla olevat lainantarjoajat. Lainaa rahaa täyttämnällä lainahakemus ja lähetä se verkossa. Saat markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset, joista valitset kätevästi itsellesi parhaan.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa rahaa

Lainaa rahaa verkossa, kuinka se käytännössä toimii?

Lainalaitos on lainapalvelu, joka tarjoaa sinulle edullista lainaa arjen yllättäviin menoihin tai vaikka lomamatkan toteuttamiseen. Lainaa rahaa helposti verkossa, esimerkiksi kodin remonttia, lomamatkaa tai vaikka auton äkillistä huoltoa varten. Lainalaitos kilpailuttaa puolestasi lainasi ilmaiseksi ja kauttamme voit hakea lainaa jopa 500 - 40 000 euroa. Lainatarjouksen saat aina vuorokauden sisällä hakemuksen lähettämisestä ja rahat ovat tililläsi 1 -2 vuorokauden kuluessa. Arjen rahaongelmat eivät koskaan ole ratkenneet näin helposti.

  • Kauttamme saat aina markkinoiden edullisinta lainaa.
  • Hae lainaa verkossa ja säästä aikaa ja rahaa.
  • Yhdistä vanhat lainasi kätevästi kauttamme.

Lainaa arjen yllättäviin menoihin.

Tarvitsetko lainaa vain vähän vai kenties isompaa hankintaa varten? Lainaa rahaa nyt helposti netissä kaikkiin arjen yllättäviin tarpeisiin, koska meistä jokainen voi joutua tilanteeseen, jossa esimerkiksi pesukone hajoaa tai autoon tarvitaan yllättäen uudet renkaat. Kaikkiin menoihin ei voi varautua etukäteen ja silloin lainan ottaminen on helppo ratkaisu helppo ja nopea ratkaisu. Etsitkö edullista lainaa pitkällä maksuajalla? Kauttamme voit valita elämäntilanteeseesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuaikataulun, lainan haet kätevästi netissä täyttämällä lainahakemuksen. Hae edullista lainaa jo tänään.

Vastuullinen ja rehellinen suomalainen saa lainaa

Voit hakea lainaa Lainalaitoksen kautta, kun olet vähintään 21 - vuotias Suomen kansalainen. Sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot, etkä saa omata yhtään maksuhäiriömerkintää. Lainaa rahaa kauttamme, se on helppoa, kätevää ja nopeaa. Tarvitset toimivan nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja suomalaisen pankin verkkotunnukset, miksi et siis hakisi lainaa jo tänään?

Lainaprosessi on helppo ja nopea

Lainaa rahaa kätevästi kauttamme. Löydä laina netistä nopeasti ja turvallisesti. Lainan hakeminen on helppoa, täytä hakemus ja valitse haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Hakemuksessa kysytään tietoja muun muassa työpaikastasi ja tuloistasi. Hakiessasi lainaa kauttamme, et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Välitämme hakemuksesi useille tunnetuille pankeille ja rahoituslaitoksille, ja saat varmasti markkinoiden edullisinta lainaa. Saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä. Valitse mieleisesi lainatarjous ja allekirjoita lainasopimus. Allekirjoituksen jälkeen lainasumma on valmiina nostettavaksi tilillesi. Lainaa voit hakea silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Miksi et siis hakisi lainaa jo tänään?

Lainaa lyhennetään kuukausittain

Rahantarpeen yllättäessä, lainaa rahaa kauttamme. Lainaa haet kätevästi verkossa täyttämällä ja lähettämällä hakemuksen. Lainata voit 500 - 40000 euroa. Lainan takaisinmaksua on hyvä miettiä jo etukäteen, ja lainalaskurimme avulla voit helposti laskea lainaamallesi summalle alustavan maksusuunnitelman. Lainaamasi rahasumma, kuukausittaiset tulosi, laina-aika ja markkinoilla vallitseva korko, määräävät pitkälti lopullisen koron määrän. Kuukausittain lyhennettävä lainasumma selviää lopullisesti, kun hyväksyt lainan ja saat sopimuksen lainaehtoineen sähköpostiisi. Älä enää jonottele turhaan pankkien jonoissa, vaan hanki lainaa mukavasti silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Olemme avoinna ympäri vuorokauden, joten meille voit tulla milloin tahansa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.