Hae Lainaa

Lainaa pienellä korolla

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Lainaa pienellä korolla

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Ei takaajia, ei ongelmia. Kilpailuttamalla löydät lainan pienellä korolla.

Lainaa pienellä korolla ilman takaajia

Joskus lainan tarve voi iskeä silloin, kun sitä vähiten odotat. Näin voi käydä esimerkiksi kodinkoneen tai auton hajotessa. Toisaalta taas voit tarvita lisäjoustoa matkabudjettiin. Sillä ei ole väliä, miten pieni tai suuri rahantarpeesi on. Voit löytää juuri sinun tilanteeseesi sopivan lainan Lainalaitoksen kautta. Jos mietit mistä rahaa nopeasti ja luotettavasti, Lainalaitos auttaa.

Lainaa pienellä korolla netistä

Lainalaitoksen luotot ovat aina vakuudettomia lainoja. Tämä siis tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse pantata omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Takaajien metsästäminen saattaa olla vaativaa puuhaa. Raha-asiat mielletään usein yksityisiksi asioiksi, eikä niillä halua vaivata perhettä ja ystäviä. Laina ilman takaajia auttaa pitämään henkilökohtaiset asiasi henkilökohtaisina. 

Vakuudeton laina ilman takaajia mielletään usein kalliiksi. Näin ei kuitenkaan aina tarvitse olla. Laina pienellä korolla löytyy parhaiten vertailemalla kulutusluottoja. Lainalaitoksen kautta voit hakea yhdellä hakemuksella lainaa useasta eri pankista ja rahoitusyhtiöstä. Saat siis tarjouksia usealta taholta, joten voit varmistua siitä, että valitsemasi lainatarjous on edullisin. Tämä myös luo rahoittajien välille kilpailutilanteen, jossa sinulle pyritään tekemään paras lainatarjous.

Löydä edullisin laina vertailemalla

Lainaa pienellä korolla voi olla mahdollista löytää, jos tietää mistä hakea. Tietenkin voit lähettää yksittäisiä lainahakemuksia kaikille rahoitusyhtiöille, mutta jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, rientää Lainalaitos avuksesi. Lainalaitoksen hakemus nopea ja helppo täyttää. Merkitset vain hakemasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain täyttää henkilötietosi, lähettää hakemus ja odottaa lainatarjousten tuloa. Saat lainatarjouksia parhaimmillaan jopa minuuteissa. Ilmaisen hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla lainatarjouksia. Itse lainasopimus solmitaan lainaa tarjoavan yrityksen kanssa. Oli suunnitelmissasi sitten reissuluottoremonttilaina tai venelaina, vertaile korkoja Lainalaitoksella.

Hae lainaa pienellä korolla helposti ja turvallisesti

Käyttääksesi Lainalaitoksen palvelua etsiessäsi lainaa pienellä korolla, on sinun oltava vähintään 21-vuotias henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa. Lainaa saadaksesi tulee luottotietojen olla kunnossa ja sinulla on oltava säännölliset tulot. Sinulta saatetaan lisäksi pyytää liitteitä tuloistasi ja maksukyvystäsi. Lainatarjous räätälöidään juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi, joten lainan ehdot voivat vaihdella. Lainalaitoksen kautta haettavien lainojen todellinen vuosikorko on yleensä 4,5 % ja 49,9 % välillä, riippuen henkilökohtaisesta tilanteestasi. Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 40 000 euroon saakka, aina ilman takaajia tai vakuuksia. Lainaprosessi on nopea ja vaivaton. Voi olla, että saat rahat käyttöösi vielä saman päivän aikana! 

Miksi valita Lainalaitos?

1. Saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi.

2. Edullinen korko 4,5 % – 49,9 %.
3. Lainaa 500 – 50 000 euroa pieniin ja suuriin aukkoihin budjetissa.
4. Uuden lainan sijaan voit hakea aikaisempien lainojesi yhdistämistä. Tämä on oiva tapa välttää lainakierrettä.
5. Laina-aika 6–120 kuukautta – voit valita mahdollisimman pienet kuukausierät tai mahdollisimman nopean takaisinmaksun.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Jos etsit lainaa pienellä korolla, käytä ensin Lainalaitoksen lainavertailua.

 

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainaa pienellä korolla ★★★★★ 5
5 1