Yrityslaina

Lainaa ilman takaajia pienellä korolla Lainalaitokselta

Ei takaajia, ei ongelmia. Kilpailuttamalla löydät lainan pienellä korolla.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Jos etsit lainaa pienellä korolla, käytä ensin Lainalaitoksen lainavertailua.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa ilman takaajia pienellä korolla Lainalaitokselta

Lainaa pienellä korolla ilman takaajia

Joskus lainan tarve voi iskeä silloin, kun sitä vähiten odotat. Näin voi käydä esimerkiksi kodinkoneen tai auton hajotessa. Toisaalta taas voit tarvita lisäjoustoa matkabudjettiin. Sillä ei ole väliä, miten pieni tai suuri rahantarpeesi on. Voit löytää juuri sinun tilanteeseesi sopivan lainan Lainalaitoksen kautta. Jos mietit mistä rahaa nopeasti ja luotettavasti, Lainalaitos auttaa.

Lainaa pienellä korolla netistä

Lainalaitoksen luotot ovat aina vakuudettomia lainoja. Tämä siis tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse pantata omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Takaajien metsästäminen saattaa olla vaativaa puuhaa. Raha-asiat mielletään usein yksityisiksi asioiksi, eikä niillä halua vaivata perhettä ja ystäviä. Laina ilman takaajia auttaa pitämään henkilökohtaiset asiasi henkilökohtaisina.

Vakuudeton laina ilman takaajia mielletään usein kalliiksi. Näin ei kuitenkaan aina tarvitse olla. Laina pienellä korolla löytyy parhaiten vertailemalla kulutusluottoja. Lainalaitoksen kautta voit hakea yhdellä hakemuksella lainaa useasta eri pankista ja rahoitusyhtiöstä. Saat siis tarjouksia usealta taholta, joten voit varmistua siitä, että valitsemasi lainatarjous on edullisin. Tämä myös luo rahoittajien välille kilpailutilanteen, jossa sinulle pyritään tekemään paras lainatarjous.

Löydä edullisin laina vertailemalla

Lainaa pienellä korolla voi olla mahdollista löytää, jos tietää mistä hakea. Tietenkin voit lähettää yksittäisiä lainahakemuksia kaikille rahoitusyhtiöille, mutta jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, rientää Lainalaitos avuksesi. Lainalaitoksen hakemus nopea ja helppo täyttää. Merkitset vain hakemasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain täyttää henkilötietosi, lähettää hakemus ja odottaa lainatarjousten tuloa. Saat lainatarjouksia parhaimmillaan jopa minuuteissa. Ilmaisen hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla lainatarjouksia. Itse lainasopimus solmitaan lainaa tarjoavan yrityksen kanssa. Oli suunnitelmissasi sitten reissuluotto, remonttilaina tai venelaina, vertaile korkoja Lainalaitoksella.

Hae lainaa pienellä korolla helposti ja turvallisesti

Käyttääksesi Lainalaitoksen palvelua etsiessäsi lainaa pienellä korolla, on sinun oltava vähintään 21-vuotias henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa. Lainaa saadaksesi tulee luottotietojen olla kunnossa ja sinulla on oltava säännölliset tulot. Sinulta saatetaan lisäksi pyytää liitteitä tuloistasi ja maksukyvystäsi. Lainatarjous räätälöidään juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi, joten lainan ehdot voivat vaihdella. Lainalaitoksen kautta haettavien lainojen todellinen vuosikorko on yleensä 4,5 % ja 49,9 % välillä, riippuen henkilökohtaisesta tilanteestasi. Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 40 000 euroon saakka, aina ilman takaajia tai vakuuksia. Lainaprosessi on nopea ja vaivaton. Voi olla, että saat rahat käyttöösi vielä saman päivän aikana!

Miksi valita Lainalaitos?

1.

Saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi. 2.

Edullinen korko 4,5 % - 49,9 %. 3.

Lainaa 500–40 000 euroa pieniin ja suuriin aukkoihin budjetissa. 4.

Uuden lainan sijaan voit hakea aikaisempien lainojesi yhdistämistä. Tämä on oiva tapa välttää lainakierrettä. 5.

Laina-aika 6–120 kuukautta – voit valita mahdollisimman pienet kuukausierät tai mahdollisimman nopean takaisinmaksun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.