Yrityslaina

Lainaa osamaksulla

Nyt lainan hakeminen on joustavaa. Lainalaitoksen kautta voit hakea lainaa osamaksulla. Lue ehdot ja neuvot luoton hakemiseen.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun etsit lainaa osamaksulla, kannattaa käyttää lainalaskuria. Lainalaitoksen vertailun avulla yksi hakemus riittää, saat monta lainatarjousta yhdellä kertaa.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa osamaksulla

Lainaa osamaksulla Lainalaitoksen kautta

Lainan hakeminen on nyt todella joustavaa, turvallista ja helppoa. Lainalaitoksen kautta voit saada joustoluottoa, joka on nimensä mukaisesti joustava luotto ja elää eri elämäntilanteiden kanssa. Lainalaitoksen joustoluotto on joustava luotto, jonka voit saada osamaksulla ilman takaajia tai vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse kysyä hyvää ystävääsi luoton takaajaksi tai laittaa omaisuuttasi vakuudeksi. Kun haet lainaa osamaksulla, sen lyhentäminen on todella joustavaa ja edullista. Lainalaitos tarjoaa sinulle joustoluottoa 4,5, - 49,9 % todellisella vuosikorolla, joka on henkilökohtainen. Voit hakea joustoluottoa jopa 40 000 euroon asti. Saat monta lainatarjousta kerralla.

Voit itse määritellä Lainalaitoksen kanssa, miten ja kuinka nopeasti lyhennät joustoluottoa. Lainalaitos toimii monien pankkien ja partnereiden kanssa yhteistyössä ja kun haet lainaa osamaksulla, tulet saamaan erilaisia tarjouksia hakemuksen jättämisen jälkeen. Hakemuksen voit täyttää jo tänään netissä ja Lainalaitos tulee vastaamaan sinulle jopa muutamien sekuntien aikana. Joustolainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Hae pikalainaa osamaksulla jo tänään. Oletko suunnitellut ikimuistoista hääjuhlaa ensi kesälle tai keittiönremonttia? Lainalaitos voi tehdä sinun niin pienistä kuin isoistakin haaveista totta. Lainalaitos voi myöntää sinulle 500 – 40 000 euron joustoluoton jo samana päivänä hakemuksen jättämisen jälkeen. Voit tietysti itse päättää, miten rahasi käytät. Kuukausittaiset maksut muodostuvat luotolta käytetylle rahamäärälle erääntyvistä kuluista ja koroista. Joustoluotto osamaksulla on todella käytännöllinen ja joustava tapa lainata rahaa niin pieniin kuin isompiin projekteihin.

Lainaa osamaksulla: todellinen vuosikorko

Joustoluoton hakeminen Lainalaitoksen kautta on aina edullista, nopeaa ja turvallista. Silloin kun haet joustoluottoa Lainalaitokselta, todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5 – 49,9 prosentin välillä ja on henkilökohtainen. Korkoprosentti riippuu siitä, millaisen lainasopimuksen olet tehnyt Lainalaitoksen kautta.

Hae lainaa osamaksulla moniin tarpeisiin

Joskus lainatarve voi yllättää ja tulla todella kiireellisellä aikataululla. Lainalaitos pyrkii auttamaan sinua näissä tilanteissa, kun aikaa on käytössä vain rajatusti ja rahan tarve on yllättävä. Lainalaitoksen kautta voi hakea lainaa osamaksulla aina 40 000 euroon asti. Lainamäärän monipuolisuus tekee Lainalaitoksen joustoluotosta sopivan rahoitusvaihtoehdon moniin projekteihin tai elämän tarpeisiin. Oli mielessäsi sitten pieni tai iso projekti, voi Lainalaitoksen kautta löytyä rahoitusmahdollisuus sinun unelmaasi.

Tyypillinen tilanne lapsiperheessä on lasten tarvikkeiden hankkiminen. Lasten tarvikkeet maksavat paljon ja koska lapsi kasvaa koko ajan, täytyy hänelle ostaa uudet vaatteet ja tarvikkeet joka vuosi. Tämä voi tulla perheelle yllätyksenä. Kun haet lainaa osamaksulla, voit säilyttää elämän huolettomuuden ja rahoittaa lastentarvikkeet kätevällä joustoluotolla. Joustoluoton hakemiseen liittyy muutamia ehtoja. Sinun täytyy olla vähintään 21 – vuotias ja asunut Suomessa viimeiset 12 kuukautta. Luottokelpoisuutesi pitää olla kunnossa ja tulosi pitää olla myös säännölliset.

Voit hakea lainaa osamaksulla vaikka jo tänään netissä. Hakemuksen täyttäminen ei vie kuin muutamia minuutteja ja saat vastauksen samana päivänä. Hakemuksen jättämiseen sinulla täytyy olla toimiva sähköpostiosoite, puhelinnumero ja sinun täytyy tunnistautua nettisivulla verkkopankkitunnuksilla. Lainalaitoksen kautta voit hakea aina turvallisesti, joustavasti ja nopeasti joustolainaa elämän eri tilanteisiin.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.