Hae Lainaa

Vakudeton Laina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainaa opiskelijalle

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Usealla opiskelijalla on krooninen rahapula. Anna Lainalaitoksen auttaa.

Lainaa opiskelijalle 500 – 50 000 euroa

Opiskeluaika voi olla hauskaa aikaa, jota muistelee vielä keinutuolissakin. Opiskelijana olo on kuitenkin useasti haastavaa taloudellisesta näkökulmasta. Pelkkä opintotuki ei välttämättä riitä elämiseen edes yhdistettynä pankin tarjoamaan opintolainaan. Tästä syystä useat opiskelijat joutuvat käymään töissä opiskelun ohella. Vaikka opiskelija työskenteleekin, voi rahapula silti iskeä yhden isomman menon sattuessa kohdalle. Tällöin voi olla tarpeen harkita pientä vippiä.

Onko opintolaina riittävä?

Opiskelijan tuet on koottu niin, että siitä on osa asumistukea ja opintorahaa sekä osa valtion takaamaa opintolainaa. Opintolaina on opiskelijalle edullinen laina, jonka maksuaika on pitkä. Matalan koron opintolainaa maksetaan takaisin vasta opiskeluajan jälkeen, ja pelkästään korkoja ja muita kuluja maksetaan ennen valmistumista. Opintorahan ohelle opintolaina onkin hyvä diili.

On kuitenkin mahdollista, että opiskelijalle tulee tarvetta esimerkiksi uuden tietokoneen tai kodinkoneen ostamiseen. Usein opiskelijan budjetti hupenee pelkästään ruokaan, vuokraan ja muihin välttämättömyyksiin, eikä tällaisiin hankintoihin ole varaa. Joskus eteen saattaa tulla erinomainen alennusmyynti tai matka, johon ei ole huomannut säästää rahaa aiemmin. Kaikkiin tällaisiin tarpeisiin sopii vakuudeton käyttölainatai joustoluotto.

Lainalaitokselta lainaa opiskelijalle

Lainalaitoksen kautta on mahdollista saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Opiskelijalle on tärkeää, että otettava laina on joustava ja koroltaan mahdollisimman edullinen. Lainalaitos voi auttaa näiden kriteerien täyttämisessä. Voit itse vertailla lainatarjouksia ja valita niistä sen, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Lainan hakemiseen tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset, puhelinnumeron ja toimivan sähköpostiosoitteen. Lainalaitoksen kautta voi hakea lainatarjouksia vähintään 21-vuotias henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa ja moitteettomat luottotiedot. Opiskelijoita koskevat samat ehdot kuin muitakin hakijoita, eli voit hakea lainaa, jos sinulla on säännölliset tulot. Itse lainasopimus tehdään lainantarjoajan kanssa ja se allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla.

Miksi lainaa opiskelijalle juuri Lainalaitokselta?

Lainalaitos etsii sinulle puolestasi mahdollisimman edulliset käyttöluototuseilta eri tarjoajilta. Tällä tavalla voit valita itse juuri sen tarjouksen, joka toimii parhaiten sinun tilanteeseesi. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Hakeminen Lainalaitoksen kautta on aina turvallista, eikä maksa sinulle mitään. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei myöskään sido sinua lainan ottamiseen. Jos mikään tarjouksista ei sovi sinulle, ei se mitään. Et ole velvoitettu hyväksymään mitään tarjouksista. Voit saada ensimmäisen tarjouksen jopa minuuttien kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Rahat ovat tililläsi viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä, riippuen lainantarjoajasta sekä omasta pankistasi, eli voit saada lainaa heti. Voit hakea lainaa 500 – 50 000 euroa, joten Lainalaitos löytää sinulle lainan, oli rahantarpeesi mikä vain. Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen, tavallisesti 4,5 % ja 49,9 % välillä. Voit myös valita, haluatko maksaa lainaa takaisin mahdollisimman nopeasti vai mahdollisimman pienissä kuukausierissä. Pitkä laina-aika takaa pienemmät kuukausierät, mutta nostaa lainan kokonaishintaa. Kun rahoitus on kunnossa, voit jälleen keskittyä olennaisimpiin asioihin.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Kun etsit lainaa opiskelijalle, vertaa ensin lainojen korkoja Lainalaitoksen laskurissa.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainaa opiskelijalle ★★★★★ 5
5 1