Yrityslaina

Lainaa opiskelijalle

Usealla opiskelijalla on krooninen rahapula. Anna Lainalaitoksen auttaa.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun etsit lainaa opiskelijalle, vertaa ensin lainojen korkoja Lainalaitoksen laskurissa.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa opiskelijalle

Lainaa opiskelijalle 500–40 000 euroa

Opiskeluaika voi olla hauskaa aikaa, jota muistelee vielä keinutuolissakin. Opiskelijana olo on kuitenkin useasti haastavaa taloudellisesta näkökulmasta. Pelkkä opintotuki ei välttämättä riitä elämiseen edes yhdistettynä pankin tarjoamaan opintolainaan. Tästä syystä useat opiskelijat joutuvat käymään töissä opiskelun ohella. Vaikka opiskelija työskenteleekin, voi rahapula silti iskeä yhden isomman menon sattuessa kohdalle. Tällöin voi olla tarpeen harkita pientä vippiä.

Onko opintolaina riittävä?

Opiskelijan tuet on koottu niin, että siitä on osa asumistukea ja opintorahaa sekä osa valtion takaamaa opintolainaa. Opintolaina on opiskelijalle edullinen laina, jonka maksuaika on pitkä. Matalan koron opintolainaa maksetaan takaisin vasta opiskeluajan jälkeen, ja pelkästään korkoja ja muita kuluja maksetaan ennen valmistumista. Opintorahan ohelle opintolaina onkin hyvä diili.

On kuitenkin mahdollista, että opiskelijalle tulee tarvetta esimerkiksi uuden tietokoneen tai kodinkoneen ostamiseen. Usein opiskelijan budjetti hupenee pelkästään ruokaan, vuokraan ja muihin välttämättömyyksiin, eikä tällaisiin hankintoihin ole varaa. Joskus eteen saattaa tulla erinomainen alennusmyynti tai matka, johon ei ole huomannut säästää rahaa aiemmin. Kaikkiin tällaisiin tarpeisiin sopii vakuudeton käyttölaina tai joustoluotto.

Lainalaitokselta lainaa opiskelijalle

Lainalaitoksen kautta on mahdollista saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Opiskelijalle on tärkeää, että otettava laina on joustava ja koroltaan mahdollisimman edullinen. Lainalaitos voi auttaa näiden kriteerien täyttämisessä. Voit itse vertailla lainatarjouksia ja valita niistä sen, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Lainan hakemiseen tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset, puhelinnumeron ja toimivan sähköpostiosoitteen. Lainalaitoksen kautta voi hakea lainatarjouksia vähintään 21-vuotias henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa ja moitteettomat luottotiedot. Opiskelijoita koskevat samat ehdot kuin muitakin hakijoita, eli voit hakea lainaa, jos sinulla on säännölliset tulot. Itse lainasopimus tehdään lainantarjoajan kanssa ja se allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla.

Miksi lainaa opiskelijalle juuri Lainalaitokselta?

Lainalaitos etsii sinulle puolestasi mahdollisimman edulliset käyttöluotot useilta eri tarjoajilta. Tällä tavalla voit valita itse juuri sen tarjouksen, joka toimii parhaiten sinun tilanteeseesi. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Hakeminen Lainalaitoksen kautta on aina turvallista, eikä maksa sinulle mitään. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei myöskään sido sinua lainan ottamiseen. Jos mikään tarjouksista ei sovi sinulle, ei se mitään. Et ole velvoitettu hyväksymään mitään tarjouksista. Voit saada ensimmäisen tarjouksen jopa minuuttien kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Rahat ovat tililläsi viimeistään muutaman pankkipäivän sisällä, riippuen lainantarjoajasta sekä omasta pankistasi, eli voit saada lainaa heti. Voit hakea lainaa 500–40 000 euroa, joten Lainalaitos löytää sinulle lainan, oli rahantarpeesi mikä vain. Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen, tavallisesti 4,5 % ja 49,9 % välillä. Voit myös valita, haluatko maksaa lainaa takaisin mahdollisimman nopeasti vai mahdollisimman pienissä kuukausierissä. Pitkä laina-aika takaa pienemmät kuukausierät, mutta nostaa lainan kokonaishintaa. Kun rahoitus on kunnossa, voit jälleen keskittyä olennaisimpiin asioihin.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.