Yrityslaina

Lainaa nyt

Joskus lainan tarve yllättää juuri silloin, kun sitä vähiten odotat. Kun tarve on akuutti, voit luottaa meihin.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Hae lainaa nyt Lainalaitoksen kautta. Saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa nyt

Hae lainaa nyt Lainalaitokselta

Lainalaitoksen palvelua käyttämällä voit saada lainaa nyt turvallisesti ja nopeasti 500 eurosta aina 40 000 euroon saakka. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat useita tarjouksia pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Sinä itse päätät, minkälaisilla ehdolla hyväksyt lainatarjouksen. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saatat saada ensimmäisen pikalainan tarjouksen jopa minuuteissa, useimmiten vuorokauden sisällä. Jos valitsen joustoluoton, voit nostaa ensimmäisen noston jälkeen lainaa tilillesi juuri silloin, kun sitä tarvitset. Koko lainaprosessin voi hoitaa nopeasti verkossa. Joten, kun haluat lainata rahaa, sinun ei tarvitse selvittää pankkisi aukioloaikoja, varata aikaa ja ottaa puolta päivää töistä vapaaksi, jotta ehdit lainaneuvotteluun. Lainalaitoksen kautta hoidat kaiken sähköisesti lainahakemuksen lähettämisestä lainan allekirjoittamiseen – juuri silloin, kun se sinun aikatauluihisi sopii. Parhaassa tapauksessa saat lainan tilillesi vielä saman päivän aikana.

Lainaa nyt ja milloin vain

Sillä ei ole väliä, mihin tarkoitukseen lainaa tarvitset. Joskus akuutti rahan tarve iskee esimerkiksi kodinkoneen rikkouduttua tai yllättävien eläinlääkärikulujen seurauksena. Ehkä tarvitset rahaa auton käsirahaksi tai yllättävälle lomamatkalle. Oli rahoituksen tarve sitten pieni tai suuri, voit saada lainan nopeasti ja joustavasti käyttöösi. Lainavertailu auttaa sinua löytämään matalimman koron.

Lainalaitoksen kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lainaa saadaksesi sinulta ei edellytetä omaisuuttasi vakuudeksi, eikä sinun tarvitse suostutella lähipiiriäsi henkilötakaajiksi. Joustoluoton hyviin puoliin kuuluu se, että kun lainasopimus on kerran allekirjoitettu sähköisesti, voit tehdä nostoja, milloin vain rahaa tarvitset. Jotkut lainantarjoajat sallivat nostot ensimmäisen noston jälkeen jopa keskellä yötä! Joustoluotto toimii niin, että sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit lainaa nyt nostaa. Kun lyhennät lainaa, palaa tämä erä aina osaksi limiittiä, jolloin se on valmis uudelleen nostettavaksi. Jos et nosta koko lainalimiittiä kerralla, voit tehdä uusia nostoja jälkeenpäin. Voit siis nostaa lainaa nyt ja maksaa sitä takaisin ilman uusien lainahakemusten tekemistä.

Lainan hakeminen Lainalaitokselta

Lainalaitos toimii lainanvälittäjänä, eli me hoidamme lainojen kilpailuttamisen https://www.lainalaitos.fi/laina/lainan-kilpailutus puolestasi. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus ja odottaa lainatarjouksia. Hakemuksessa sinun tulee kertoa, paljonko rahoitusta tarvitset, sekä minkälaisessa aikataulussa haluaisit lainan maksaa takaisin. Täytä lisäksi henkilötietosi ja tiedot kuukausituloistasi. Ainoina kriteereinä on, että olet vähintään 21-vuotias ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa sekä säännölliset tulot. Lainaa ei myönnetä henkilölle, joiden luottokelpoisuus ei ole hyvällä mallilla. Koska saat tarjouksia useammalta lainantarjoajalta, vaihtelevat lainan ehdot tapauskohtaisesti. Itse hakuprosessiin tarvitset verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Sinulta saatetaan lisäksi pyytää liitteitä liittyen kuukausituloihisi ja maksukykyysi. Liitteet pystyy kuitenkin lähettämään sähköisessä muodossa, joten se ei hidasta lainan saantia.

Lainalaitoksen kautta voit hakea lainaa 500 eurosta 40 000 euroon saakka 6-120 kuukauden laina-ajalla. Korkotaso on henkilökohtainen ja vaihtelee tarjousten välillä, mutta todellinen vuosikorko on tavallisesti 4,5 % - 49,9 %.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.