Hae Lainaa

Lainaa Nopeasti

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainaa nopeasti

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Tee niin kuin tuhannet asiakkaat ja kilpailuta lainasi netissä. Täytä nyt hakemus Lainalaitoksen sivuilla ja vertaile helposti eri pankkien lainatarjouksia.

Hae lainaa nopeasti netistä

Mietitkö, mistä saat rahaa nopeasti ja luotettavasti? Netissä on useita mahdollisuuksia saada lainaa nopeasti ja joustavasti erilaisiin tarkoituksiin. Kilpailuttamalla lainatarjoukset Lainalaitoksen sivulla löydät itsellesi sopivan lainatyypin ja tarjouksen erityisen helposti. Pikavippi on lainoista pienin. Jos tarvitset kiireellisesti pienen rahasumman vaikkapa tärkeän hankinnan tekoon tai yllättävän laskun maksamiseen, voit hakea pikalainaa 500 euroa. Hieman korkeampi kulutuslaina taas on sopiva ratkaisu, kun tarvitset lisää käyttövaraa alle 1000 euroa. Korkein mahdollinen lainasumma on tällä hetkellä 50 000 euroa. Riittääkö pienempi summa mutta tarvitset yli 1000 euroa lainaa? Voit hakea esimerkiksi lainaa 3000 euroa lainalaitoksen kautta.

  • Voit saada lainaa nopeasti, yleensä muutaman päivän sisällä
  • Pienissä lainasummissa korot ovat kohtuulliset
  • Nopealla lainalla voit lisätä käyttövaraa kiireellisessä tilanteessa

Hae lainaa nopeasti arjen yllättäviin tilanteisiin

Onko autosi hajonnut juuri ennen suunniteltua muuttoa vai onko yllättävän suuri sähkölasku pistänyt taloutesi tiukille? Oli kyseessä sitten sairastuminen, onnettomuus tai muu takaisku, ahdingosta voi päästä hakemalla lainaa nopeasti netissä. Lainalaitos kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi täysin ilmaiseksi. Helpon hakuprosessin ansiosta lainan hakeminen onnistuu netissä muutamalla klikkauksella. On kuitenkin muistettava, että lainan takaisinmaksu tulee hoitaa moitteettomasti ja aikataulun mukaisesti. Huomioi siis aina oma maksukykysi lainatarjouksia vertaillessa.

Kuka voi saada lainaa nopeasti?

Jotta voit hakea lainaa nopeasti Lainalaitoksen sivulla, sinun pitää olla vähintään vuotias. Muita edellytyksiä lainan haulle ovat kotiosoite Suomessa ja säännölliset tulot joko palkkatyöstä tai eläketuloista. On myös hyvä muistaa, että lainaa ei myönnetä henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Lainan hakeminen onnistuu helposti Lainalaitoksen sivuilla. Täytä vain hakulomake ja kirjaa siihen haettava lainasumma. Lainalaitos lähettää hakemuksesi usealle pankille, jotta löydät itsellesi sopivan tarjouksen helposti.

Lainapäätös jo vuorokauden kuluessa

Lainalaitoksen sivuilla voit hakea lainaa nopeasti, kun tilanne sitä vaatii. Täytä vain lainahakemukseen tarvittavat tiedot, kuten haettavan lainan summan ja tulotietosi. Tarjoukset saattavat tulla Lainalaitoksen kumppanista riippuen muutaman minuutin sisällä tai viimeistään 24 tunnin kuluessa. Kun olet valinnut itsellesi sopivan tarjouksen, prosessi kestää yleensä 3-5 vuorokautta. Rahat maksetaan tilillesi, kun pankki on saanut allekirjoitetun velkakirjan. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Riittää, että sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Parhaimmassa tapauksessa voit ratkaista polttavan tilanteen jopa muutaman päivän sisällä.

Lainaa pieniin ja suuriin tarpeisiin

Lainasummat ja lainaehdot vaihtelevat nettiluoton lainatyypistä riippuen. Pieni pikavippi on edullinen ja nopea rahapiikki, kun tarvitaan pienehkö summa yllättävään menoon. Kulutusluotto sopii hieman isompiin tarpeisiin, ja sen ansiosta voit lisätä käyttövarojasi nopeasti kiperässä tilanteessa. Kulutusluoton enimmäissumma on pienempi kuin perinteisen pankkilainan mutta suurempi kuin pikavipin. Mahdollisesti haluat hakea lainaa nopeasti myös useamman lainan yhdistämiseen tai tarvitset kerralla isomman summan esimerkiksi kiireellisen remontin tekoon. Siinä tapauksessa joustoluotto voi helpottaa tilannetta. Voit hakea lainaa jopa 50 000 euroon asti ja valita maksuajan joustavasti.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainaa nopeasti ★★★★★ 5
5 1