Yrityslaina

Lainaa nopeasti

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Tee niin kuin tuhannet asiakkaat ja kilpailuta lainasi netissä. Täytä nyt hakemus Lainalaitoksen sivuilla ja vertaile helposti eri pankkien lainatarjouksia.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa nopeasti

Hae lainaa nopeasti netistä

Mietitkö, mistä saat rahaa nopeasti ja luotettavasti? Netissä on useita mahdollisuuksia saada lainaa nopeasti ja joustavasti erilaisiin tarkoituksiin. Kilpailuttamalla lainatarjoukset Lainalaitoksen sivulla löydät itsellesi sopivan lainatyypin ja tarjouksen erityisen helposti. Pikavippi on lainoista pienin. Jos tarvitset kiireellisesti pienen rahasumman vaikkapa tärkeän hankinnan tekoon tai yllättävän laskun maksamiseen, voit hakea pikalainaa 500 euroa. Hieman korkeampi kulutuslaina taas on sopiva ratkaisu, kun tarvitset lisää käyttövaraa alle 1000 euroa. Korkein mahdollinen lainasumma on tällä hetkellä 40 000 euroa. Riittääkö pienempi summa mutta tarvitset yli 1000 euroa lainaa? Voit hakea esimerkiksi lainaa 3000 euroa lainalaitoksen kautta.

  • Voit saada lainaa nopeasti, yleensä muutaman päivän sisällä
  • Pienissä lainasummissa korot ovat kohtuulliset
  • Nopealla lainalla voit lisätä käyttövaraa kiireellisessä tilanteessa

Hae lainaa nopeasti arjen yllättäviin tilanteisiin

Onko autosi hajonnut juuri ennen suunniteltua muuttoa vai onko yllättävän suuri sähkölasku pistänyt taloutesi tiukille? Oli kyseessä sitten sairastuminen, onnettomuus tai muu takaisku, ahdingosta voi päästä hakemalla lainaa nopeasti netissä. Lainalaitos kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi täysin ilmaiseksi. Helpon hakuprosessin ansiosta lainan hakeminen onnistuu netissä muutamalla klikkauksella. On kuitenkin muistettava, että lainan takaisinmaksu tulee hoitaa moitteettomasti ja aikataulun mukaisesti. Huomioi siis aina oma maksukykysi lainatarjouksia vertaillessa.

Kuka voi saada lainaa nopeasti?

Jotta voit hakea lainaa nopeasti Lainalaitoksen sivulla, sinun pitää olla vähintään vuotias. Muita edellytyksiä lainan haulle ovat kotiosoite Suomessa ja säännölliset tulot joko palkkatyöstä tai eläketuloista. On myös hyvä muistaa, että lainaa ei myönnetä henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Lainan hakeminen onnistuu helposti Lainalaitoksen sivuilla. Täytä vain hakulomake ja kirjaa siihen haettava lainasumma. Lainalaitos lähettää hakemuksesi usealle pankille, jotta löydät itsellesi sopivan tarjouksen helposti.

Lainapäätös jo vuorokauden kuluessa

Lainalaitoksen sivuilla voit hakea lainaa nopeasti, kun tilanne sitä vaatii. Täytä vain lainahakemukseen tarvittavat tiedot, kuten haettavan lainan summan ja tulotietosi. Tarjoukset saattavat tulla Lainalaitoksen kumppanista riippuen muutaman minuutin sisällä tai viimeistään 24 tunnin kuluessa. Kun olet valinnut itsellesi sopivan tarjouksen, prosessi kestää yleensä 3-5 vuorokautta. Rahat maksetaan tilillesi, kun pankki on saanut allekirjoitetun velkakirjan. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Riittää, että sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Parhaimmassa tapauksessa voit ratkaista polttavan tilanteen jopa muutaman päivän sisällä.

Lainaa pieniin ja suuriin tarpeisiin

Lainasummat ja lainaehdot vaihtelevat nettiluoton lainatyypistä riippuen. Pieni pikavippi on edullinen ja nopea rahapiikki, kun tarvitaan pienehkö summa yllättävään menoon. Kulutusluotto sopii hieman isompiin tarpeisiin, ja sen ansiosta voit lisätä käyttövarojasi nopeasti kiperässä tilanteessa. Kulutusluoton enimmäissumma on pienempi kuin perinteisen pankkilainan mutta suurempi kuin pikavipin. Mahdollisesti haluat hakea lainaa nopeasti myös useamman lainan yhdistämiseen tai tarvitset kerralla isomman summan esimerkiksi kiireellisen remontin tekoon. Siinä tapauksessa joustoluotto voi helpottaa tilannetta. Voit hakea lainaa jopa 40 000 euroon asti ja valita maksuajan joustavasti.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.