Yrityslaina

Lainaa netistä

Lainaa netistä rahaa tarpeesi mukaan. Laina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et joudu maksamaan tyhjästä. Kilpailuta lainasi nyt ilmaiseksi Lainalaitoksen sivuilla.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa netistä

Lainaa netistä - miten se toimii?

Nykyään lainaa hakiessa ei enää tarvitse istua pankkivirkailijan piinapenkissä. Lainaa netistä rahaa juuri itsellesi sopiva summa. Sinun ei tarvitse edes poistua kotoasi, sillä lainahakemus täytetään ja käsitellään täysin sähköisesti. Kun tarvitset kulutusluottoa esimerkiksi kodin remonttia tai lainojen yhdistämistä varten, voit hoitaa koko lainaprosessin netissä. Myös lainan kilpailuttaminen onnistuu kätevästi netissä, kun tarvitset lainaa 500 eurosta jopa 40 000 euroon asti.

  • Kun haet lainaa netistä, et joudu vierailemaan pankissa.
  • Netistä saat lainattua juuri itsellesi sopivan summan.
  • Sähköinen lainaprosessi on helppo ja nopea.

Milloin lainaa kannattaa hakea netistä?

Kun rahantarve yllättää, on kulutusluotto helppo hakea netistä. Edullisin joustoluotto löytyy kun kilpailutat lainat. Eri lainantarjoajia on runsaasti ja laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Lainaa netistä voit hakea missä ja milloin tahansa. Jos esimerkiksi autosi kaipaa huoltoa tai keittiösi remonttia, on muutaman tuhannen euron kulutusluotto hyvä vaihtoehto. Myös pikavippikierteen katkaiseminen onnistuu kulutusluoton avulla, kun käytät sen vanhojen lainojesi yhdistämiseen. Netissä voit valita lainan, joka sopii parhaiten juuri sinun elämäntilanteeseesi ja talouteesi.

Kenelle kulutusluotto sopii?

Kun haet lainaa netistä, sinun on oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi luottokelpoisuutesi on ehdottomasti oltava kunnossa. Lainalaitos ei koskaan välitä eteenpäin sellaisten henkilöiden hakemuksia, joilla on maksuhäiriömerkintä. Lisäksi tarvitset vakituisen tulonlähteen, esimerkiksi vakituisen työpaikan, jotta voimme varmistua kyvystäsi maksaa laina takaisin. Lainaa hakiessasi tarvitset lisäksi verkkopankkitunnukset, joiden avulla voit tunnistautua palveluun sähköisesti. Lisäksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron, jotta saamme sinuun helposti yhteyden.

Kuinka lainaa haetaan netistä?

Lainaa netistä saa nykyään helposti. Päätä ensin lainasumma. Tarvitsetko esimerkiksi lainaa 3000 euroa heti tilille? Sinun täytyy vain täyttää hakemus osoitteessa lainalaitos.fi. Hakemuksessa pystyt määrittelemään haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuaikataulun. Kun haet lainaa Lainalaitoksen kautta, et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Kilpailutamme puolestasi sinulle sopivimman lainan ja saat lainatarjouksen sähköpostiisi 24 tunnin sisään. Tämän jälkeen kirjaudut lainantarjoajan palveluun, jossa allekirjoitat lainasopimuksen ja toimitat mahdolliset lisädokumentit, kuten kopion palkkakuitistasi. Kun sopimus on allekirjoitettu, saat nostettua lainan tilillesi. Useimmiten rahat tulevat tilillesi muutaman päivän sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo samana päivänä.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Kun haet lainaa netistä, on hyvä pitää mielessä se fakta, että laina on aina pystyttävä maksamaan takaisin. Takaisinmaksuaika kannattaakin arvioida mieluummin hieman yläkanttiin, jotta vaikeuksia ei olisi myöhemmin edessä liian tiukan takaisinmaksuaikataulun vuoksi. Lainaa lyhennetään kuukausittain tietyn suuruisella summalla. Itse lainan lisäksi maksettavaksi tulevat myös korot ja lainan käsittelykulut, joiden suuruuden näet lainasopimuksestasi. Mitä nopeammin maksat lainasi pois, sitä vähemmän joudut maksamaan näitä ylimääräisiä maksuja. Omaa talouttaan ei kuitenkaan kannata vetää liian tiukalle lainanmaksun vuoksi, sillä pientä liikkumavaraa on hyvä olla yllättävien menojen varalta.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.