Yrityslaina

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Voit hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla Lainalaitoksen kautta todella helposti. Hakemuksen jättämiseen sinun täytyy kirjautua pankkitunnuksilla ja voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Jos tarvitset lainaa netistä pankkitunnuksilla, sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakemus Lainalaitoksen kautta. Saat monta lainapäätöstä

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainaa netistä verkkopankkitunnuksilla

Lainan hakeminen on nyt todella helppoa. Oli lainan tarve pieni tai suuri, Lainalaitoksen kautta voi löytää ratkaisun. Lainalaitoksen kautta voi saada 500 – 40 000 euron lainaa netistä pankkitunnuksilla jo samana päivänä. Voit jättää hakemuksen kätevästi netissä ja saat vastauksen Lainalaitokselta jopa muutamien sekuntien aikana. Lainalaitos tekee yhteistyötä monien pankkien ja muiden partnereiden kanssa.

Kun haet lainaa netistä pankkitunnuksilla, hakemuksen täyttämisessä kestää vain muutamia minuutteja. Sinun täytyy jättää puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ja saat pian useita lainatarjouksia. Tämän jälkeen, voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä. Lainalaitos pyrkii löytämään ratkaisun kaikille. On lainasi tarve pieni tai suuri, jätä hakemuksesi jo tänään Lainalaitoksen nettisivujen kautta ja Lainalaitoksen kumppanit vastaavat hakemukseesi jo muutamien sekuntien aikana.

Oletko suunnittelut lomamatkaa etelän aurinkoon, saunan remonttia tai ikimuistoista hääpäivää? Saatat tarvita nopeasti lainaa netistä pankkitunnuksilla. Lainalaitoksen kautta voit saada nopean ja helpon ratkaisun rahaongelmiin. Lainalaitos auttaa sinua myös yllättävissä tilanteissa silloin, kun aikaa on vain rajallinen määrä. Sinä päätät, miten käytät Lainalaitoksen joustoluottoa. Joustoluottoa voit saada 500 – 40 000 euron väliltä. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% ja on henkilökohtainen.

Joustoluoton hakeminen on helppoa – saat lainaa netistä pankkitunnuksilla nopeasti

Lainalaitoksen kautta on todella helppoa ja nopeaa hakea joustolainaa. Tarvitset hakemusprosessiin vain toimivan sähköpostin, puhelinnumeron ja sinun pitää kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksilla. Nyt sinun ei tarvitse turhaan jonottaa ja odottaa pankkien konttoreissa, voit hakea joustolainaa vaikka kotisohvaltasi ja sinun ei tarvitse lähteä kotioveltasi mihinkään. Joustoluoton hakeminen on todella helppoa netissä ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen omilla pankkitunnuksilla.

Nyt voit rahoittaa helpolla tavalla arjen tarpeita ja niin pieniä kuin isompia projekteja. Joustoluoton voit saada tilillesi jopa samana päivänä. Voit käyttää joustoluottoa esimerkiksi auton remontoitiin tai lähteä muutamaksi viikoksi etelän lämpöön. Sinä päätät, miten rahasi käytät. Lainalaitoksen kautta voi hakea joustoluottoa 500 – 40 000 euron väliltä. Todellinen vuosikorko joustoluotossa on 4,5 – 49,9 prosentin välillä ja on henkilökohtainen. Jos haluat lukea lisää koroista, lue efektiivisestä korosta lisää. Joustoluotto ei ole bullet-laina.

Saat lainaa netistä pankkitunnuksilla helposti ja kätevästi

Kun etsit lainaa netistä pankkitunnuksilla, etsi Lainalaitoksen sivu, jossa voit jättää joustoluoton hakemuksen. Voit tehdä sen vaikka kotisohvaltasi. Sinun ei tarvitse vanhanaikaisesti soittaa ja sopia tapaamista. Tämä prosessi vie vain aikaa ja hermoja. Nyt voit hoitaa kaikki laina – asiasi netissä ja sinun ei tarvitse soittaa mihinkään hankalien aikataulujen puitteissa. Hakemuksen voit täyttää juuri silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa ilman takaajia ja vakuuksia. Lainaa voit saada todella nopeasti, jopa samana päivänä tilillesi. Jos haluat vertailla vaihtoehtoja, lue Freedom Rahoitus-artikkelimme.

Täytä hakemus netissä ja saat vastauksen muutamien sekuntien kuluttua, kun haet lainaa netistä pankkitunnuksilla. Hakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa. Lainalaitos saattaa pyytää sinua lähettämään lisädokumentteja kuten palkkatietoja ja veropäätöksiä. Dokumentit on helppo toimittaa esimerkiksi lähettämällä sähköpostitse. Lainalaitos tarkistaa luottotietosi, kaikki lähettämäsi dokumentit ja lähettää sinulle lopullisen lainapäätöksen. Kun olet toimittanut kaikki tarvittavat asiakirjat ja tiedot, voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Jos haluat saada lisää tietoa kumppanimarkkinoinnista, lue Financer-artikkelimme.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.