Yrityslaina

Lainaa ilman vakuuksia

Täytä hakemus netissä ja hae lainaa ilman vakuuksia kätevästi netissä. Liity kymmenien tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja anna Lainalaitoksen vertailla pankit Sinun puolestasi ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa ilman vakuuksia

Miten voin saada lainaa ilman vakuuksia?

Tarvitsetko lainaa ilman vakuuksia? Meillä voit kilpailuttaa eri lainantarjoajia ja valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Maksuaikaa on jopa 120 kk isoimmille lainoille. Voit myös yhdistää useampia pieniä lainoja heti ja säästä koroissa. Hae lainaa tarpeesi mukaan 500 eurosta aina 40 000 euroon asti. Sinun ei tarvitse kuin täyttää hakemus verkossa ja me kilpailutamme lainat puolestasi. Sen jälkeen voit valita, mikä tarjous on sopivin. Jos tarjoukset eivät miellytä, lainaa ei tarvitse nostaa. Lisäksi voit säästää rahaa - kulutusluottojen yhdistäminen tarkoittaa, että maksat korkoja ja kuluja vain yhdestä lainasta kerrallaan.

  • Kilpailutamme pankit puolestasi ilmaiseksi
  • Palvelu on helppo ja turvallinen
  • Saat rahat tilille muutaman jo päivän sisällä

Mihin lainaa voi hakea?

Tarvitsetko lainaa yllättäviin arjen menoihin tai pieneen hemmotteluun? Onko pesukone mennyt rikki tai onko sinulla mahdollisuus varata unelmiesi äkkilähtö juuri nyt erityisen halvalla? Tarvitsetko esimerkiksi lainaa 2500 euroa? Hae lainaa ilman vakuuksia kätevästi netistä. Kilpailutamme lainat puolestasi ja sinä päätät, maksatko sillä pois kalliita pikavippejä tai lähdetkö vaikka pienelle matkalle kavereiden kanssa. Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan 500 eurosta aina 40 000 euroon asti. Valitse lainasumma omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaan.

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia, mikäli olet vähintään 21-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Pääasia on, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin eikä sinulle ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakemuksen tekemiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron hakemuksen käsittelyä varten sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen, ota kuitenkin huomioon, että sinun pitää aina pystyä maksamaan laina takaisin sovitun maksuaikataulun mukaisesti.

Täytä hakemus verkossa

Hae juuri sinulle sopivaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia kätevästi netissä. Täytä hakemus, me kilpailutamme lainat puolestasi ja saat tarjouksia useilta palveluntarjoajilta. Saat itse valita haluamasi lainan, ja jos tarjous ei miellytä, ei lainaa myöskään tarvitse nostaa. Rahat ovat tililläsi keskimäärin 3 - 5 vuorokauden sisällä siitä, kun olet toimittanut allekirjoitetun velkakirjan pankille. Yhdistämällä useampia pienempiä lainojasi yhdeksi isommaksi lainaksi voit myös säästää selvästi kuluissa. Laina sopii siis yhtä hyvin yllättävien menojen maksamiseen kuin pikavipeistä syntyneen velkakierteiden katkaisemiseen. Voit myös saada käyttövaraa tilanteissa, joissa tärkeä sijoitus on tehtävä nopeasti.

Miten laina maksetaan takaisin?

Tarvitsetko lainaa ilman vakuuksia 500 - 40 000 euroa? Täytä hakemus haluamallesi lainasummalle ja -ajalle ja me kilpailutamme lainat puolestasi. Saamasi tarjoukset riippuvat lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Valitse tarjouksista itsellesi sopiva laina, saat rahat tilillesi jopa muutamassa päivässä. Lainaa lyhennät joka kuukausi samalla kuukausierällä. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. Lainojen korko vaihtelee lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Todellinen vuosikorko lainasta riippuen on 4,5 - 49,99%. Ota kaikki kulut huomioon hakemusta täyttäessäsi, jotta voit varmistaa, että saat hoidettua lainasi takaisinmaksun ajallaan.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.