Yrityslaina

Lainaa heti

Hae nyt markkinoiden parasta lainaa kilpailluttamalla lainasi kauttamme. Täytä hakemus verkossa ja saat monia hyviä lainatarjouksia 24 tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Lainaa heti, se kannattaa.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa heti

Lainaa heti - miten se onnistuu käytännössä?

Hae nyt markkinoiden edullisinta lainaa. Kilpailutamme hakemuksesi tunnetuilla pankeilla ja rahalaitoksilla. Yhdellä hakemuksella saat monia lainatarjouksia ja voit valita niistä parhaiten itsellesi sopivan. Lainaa saat 500 - 40000 euroa. Meillä voit myös yhdistää vanhat lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Palvelumme käyttö on sinulle ilmaista, ja voit tutustua saamiisi lainatarjouksiin kaikessa rauhassa ennen lainapäätöksen tekemistä. Miksi siis soittaisit tai jonottaisit pankkeihin, kun hakemuksen voi tehdä netissä? Hae lainaa heti, tee hakemus verkossa milloin vain.

  • Hae markkinoiden edullisinta lainaa kauttamme.
  • Yksi hakemus, monta lainatarjousta.
  • Lainaa haet kätevästi verkossa.

Edullista lainaa arjen yllättäviin menoihin

Hae käyttöluottoa arjen yllättäviin menoihin. Meillä voit myös toteuttaa kätevästi unelmasi ja hankkia jotain uutta tai tehdä sen kauan haluamasi lomamatkan. Kaikki on tehty sinulle helpoksi: tee hakemus verkossa ja valitse paras lainatarjous. Miksi siis enää miettiä? Nyt vain tuumasta toimeen. Lainaa heti, rahat saat tilillesi jopa minuuteissa lainahakemuksen hyväksymisestä. Takaisinmaksusuunnitelma kannattaa aina miettiä etukäteen, ja maksuajan voit valita lainahakemusta täyttäessäsi yhden kuukauden tarkkuudella. Lainaa voit hakea 500 - 40000 euroa.

Käyttöluottoa tarvitseva, hae nyt lainaa kauttamme.

Kuka voi hakea lainaa kauttamme? Lainaa voi hakea 21 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainanhakijan pitää olla kirjoilla Suomessa ja hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yleisesti ottaen voidaan siis sanoa, että kun olet hoitanut raha-asiasi hyvin, voit hakea lainaa kauttamme. Lainan hakemiseen tarvitset toimivan nettiyhteyden, pankkisi myöntämät verkkopankkitunnukset, toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lainaa heti, kauttamme saat markkinoiden parhaimman lainan.

Mitä lainaprosessiin kuuluu?

Täytä lainahakemus verkossa palvelumme kautta ja saat sähköpostiisi useita lainatarjouksia. Lainatarjoukset tulevat sinulle noin vuorokauden kuluessa hakemuksen jättämisestä. Valitse paras tarjous ja hyväksy se, rahat ovat tililläsi 1-2 päivän kuluessa. Yhdistä helposti myös vanhat lainasi edullisemmaksi pankkilainaksi antamalla meidän kilpailuttaa lainasi uudelleen. Saat aina markkinoiden edullisimman koron ja säästät aikaa, rahaa ja energiaasi. Lainamme ovat aina vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse erillisiä takaajia tai vakuuksia. Maksuaikaa on puolesta vuodesta jopa 10 vuoteen. Lainaa heti ja toteuta unelmasi nyt, kauttamme saat aina parasta lainaa.

Miten lainan takaisinmaksu tapahtuu?

Lainaa heti tilillesi, edullisesti palvelumme kautta. Hae edullista käyttöluottoa, silloin kun sitä eniten tarvitset. Onko mielessäsi unelman tai haaveen täyttäminen, lomamatka vai käyttöraha arjen yllättäviin menoihin? Käyttöluotolla onnistuu. Lainan takaisinmaksua varten saat yksilöllisen maksusuunnitelman, joka pohjautuu tuloihisi, lainasi korkoon ja yleiseen taloudelliseen tilanteeseen Suomessa. Täytä lainahakemus jo tänään, sivustoamme on erittäin helppo käyttää. Asiakaspalveluumme voit aina ottaa kätevästi yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Miksi suotta tuhlata aikaansa pitkiin lainaneuvotteluihin pankissa? Verkossa haet lainaa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palveluamme voit käyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.