Hae Lainaa

Lainaa Heti Tilille

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainaa heti tilille

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Kun rahantarve yllättää, saat lainaa heti tilille Lainalaitoksen avulla. Täytä vain hakemus ja Lainalaitos vertailee eri pankkien lainoja puolestasi täysin ilmaiseksi.

Hae lainaa heti tilille

Jos kohtaat yllättävän menoerän, voit saada lainaa heti tilille täyttämällä hakemuksen Lainalaitoksen sivulla. Lainalaitos vertailee lainoja puolestasi täysin ilmaiseksi. Kun täytät hakemuksen Lainalaitoksen sivulla, voit hakea lainaa pieniin tai hieman suurempiinkin tarpeisiin 500 – 50 000 € tilanteesta riippuen. Täyttämällä hakemuksen saat parhaat lainatarjoukset ja teet vertailusta helppoa. Samalla säästät myös turhissa kuluissa ja koroissa. Vain yksi hakemus lainanvälittäjän kautta ja parhaat tarjoukset ovat sinulla!

  • Ilmainen palvelu
  • Turvallinen ja luotettava
  • Helppo ja nopea

Lisää käyttövaraa yllättäviin menoihin

Onko hankintalistalla moottoripyörä, lomamatka, kodin remontointi tai vaikkapa uusi tietokone? Tai onko yllättävä lasku pistänyt taloutesi tiukille? Lainalaitoksen kautta voit saada lainaa netistä pankkitunnuksilla. Mikä tahansa onkin kiireellisen rahantarpeen syy, voit saada lainaa heti tilille joustavasti. Myös isompi keittiöremontti toteutuu helposti, kun haet lainaa Lainalaitoksen avulla. Yhdellä hakemuksella saat parhaat tarjoukset täysin maksutta ja nopeasti. Voit siis keskittyä toteuttamaan unelmaasi tai hoitaa muita kiireellisiä asioita, kun laina-asiat ovat hoidossa.

Mistä lainaa heti tilille

Voit hakea lainaa, jos olet täyttänyt 21 vuotta eikä sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla tulee olla myös säännölliset tulot ja sinun on oltava kirjoilla Suomessa. Lainaa heti tilille saat, kun täytät hakemuksen netissä ja valitset itsellesi sopivimman lainatarjouksen. Lainan voi maksaa halutessaan pois kokonaisuudessaan tai erissä riippuen sopimuksesta. Lainahakemukseen merkitset henkilötietosi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä tulosi ennen veroja. Palvelussa tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksia käyttämällä.

Lainaa ilman vakuuksia heti tilille

Kun rahantarve yllättää, voit saada lainaa heti tilille täyttämällä vain lainahakemuksen Lainalaitoksen sivulla. Lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Lainalaitos vertailee lainoja puolestasi, joten säästät sekä aikaa että vaivaa. Vastauksia hakemukseesi saat Lainalaitos.fi yhteistyökumppaneilta jopa 24 tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Hyväksyttyäsi mielestäsi parhaan lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jo 3-5 päivän kuluessa. Edellytys rahan saannille on, että olet ensin olet toimittanut allekirjoitetun velkakirjan pankille. Et tarvitse hakemallesi lainalle vakuuksia tai takaajia, mikä helpottaa hakuprosessia entisestään. Tärkeintä on, että hoidat raha-asiasi moitteettomasti ja olet varma takaisinmaksukyvystäsi.

Lainaa tilille muutamassa päivässä

Tarvitsetko lainarahaa heti tilille? Lainaa heti tilille saat Lainalaitoksen kautta 500 – 50 000€. Takaisinmaksuaika on 6-180 kuukautta riippuen haetusta lainasummasta. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Halutessasi voit maksaa lainan takaisin myös kertaheitolla. Takaisinmaksuaikaa on yleensä mahdollista muuttaa tarvittaessa. Muutosten suhteen sinun tulee olla yhteydessä suoraan lainan myöntäjään. Lainan korko määräytyy sinulle tehdyn luottoarvion ja maksukykysi perusteella. Ennen velkakirjan allekirjoittamista lainahakemuksesi ei vielä ole sitova. Velkakirjan allekirjoittamisen jälkeenkin sinulla on 14 vuorokauden katumusaika: voit halutessasi irtisanoa lainan, jolloin sinun on maksettava lainasumma kokonaan takaisin lainanmyöntäjälle.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainaa heti tilille ★★★★★ 5
5 1