Yrityslaina

Lainaa heti tilille

Kun rahantarve yllättää, saat lainaa heti tilille Lainalaitoksen avulla. Täytä vain hakemus ja Lainalaitos vertailee eri pankkien lainoja puolestasi täysin ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa heti tilille

Miten haetaan lainaa heti tilille?

Jos kohtaat yllättävän menoerän, voit saada lainaa heti tilille täyttämällä hakemuksen Lainalaitoksen sivulla. Lainalaitos vertailee lainoja puolestasi täysin ilmaiseksi. Kun täytät hakemuksen Lainalaitoksen sivulla, voit hakea lainaa pieniin tai hieman suurempiinkin tarpeisiin 500 - 40 000 € tilanteesta riippuen. Täyttämällä hakemuksen saat parhaat lainatarjoukset ja teet vertailusta helppoa. Samalla säästät myös turhissa kuluissa ja koroissa. Vain yksi hakemus lainanvälittäjän kautta ja parhaat tarjoukset ovat sinulla!

  • Ilmainen palvelu
  • Turvallinen ja luotettava
  • Helppo ja nopea

Lisää käyttövaraa yllättäviin menoihin

Onko hankintalistalla moottoripyörä, lomamatka, kodin remontointi tai vaikkapa uusi tietokone? Tai onko yllättävä lasku pistänyt taloutesi tiukille? Lainalaitoksen kautta voit saada lainaa netistä pankkitunnuksilla . Mikä tahansa onkin kiireellisen rahantarpeen syy, voit saada lainaa heti tilille joustavasti. Myös isompi keittiöremontti toteutuu helposti, kun haet lainaa Lainalaitoksen avulla. Yhdellä hakemuksella saat parhaat tarjoukset täysin maksutta ja nopeasti. Voit siis keskittyä toteuttamaan unelmaasi tai hoitaa muita kiireellisiä asioita, kun laina-asiat ovat hoidossa.

Lainaa arjen yllättäviin tilanteisiin

Voit hakea lainaa, jos olet täyttänyt 21 vuotta eikä sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla tulee olla myös säännölliset tulot ja sinun on oltava kirjoilla Suomessa. Lainaa heti tilille saat, kun täytät hakemuksen netissä ja valitset itsellesi sopivimman lainatarjouksen. Lainan voi maksaa halutessaan pois kokonaisuudessaan tai erissä riippuen sopimuksesta. Lainahakemukseen merkitset henkilötietosi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä tulosi ennen veroja. Palvelussa tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksia käyttämällä.

Lainan hakeminen netissä on helppoa

Kun rahantarve yllättää, voit saada lainaa heti tilille täyttämällä vain lainahakemuksen Lainalaitoksen sivulla. Lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Lainalaitos vertailee lainoja puolestasi, joten säästät sekä aikaa että vaivaa. Vastauksia hakemukseesi saat Lainalaitos.fi yhteistyökumppaneilta jopa 24 tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Hyväksyttyäsi mielestäsi parhaan lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jo 3-5 päivän kuluessa. Edellytys rahan saannille on, että olet ensin olet toimittanut allekirjoitetun velkakirjan pankille. Et tarvitse hakemallesi lainalle vakuuksia tai takaajia, mikä helpottaa hakuprosessia entisestään. Tärkeintä on, että hoidat raha-asiasi moitteettomasti ja olet varma takaisinmaksukyvystäsi.

Lainaa tilille muutamassa päivässä

Tarvitsetko lainarahaa heti tilille? Lainaa heti tilille saat Lainalaitoksen kautta 500 - 40 000€. Takaisinmaksuaika on 6 -120 kuukautta riippuen haetusta lainasummasta. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Halutessasi voit maksaa lainan takaisin myös kertaheitolla. Takaisinmaksuaikaa on yleensä mahdollista muuttaa tarvittaessa. Muutosten suhteen sinun tulee olla yhteydessä suoraan lainan myöntäjään. Lainan korko määräytyy sinulle tehdyn luottoarvion ja maksukykysi perusteella. Ennen velkakirjan allekirjoittamista lainahakemuksesi ei vielä ole sitova. Velkakirjan allekirjoittamisen jälkeenkin sinulla on 14 vuorokauden katumusaika: voit halutessasi irtisanoa lainan, jolloin sinun on maksettava lainasumma kokonaan takaisin lainanmyöntäjälle.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.