Yrityslaina

Lainaa autoon Lainalaitokselta

Uusi auto kiikarissa? Lainalaitoksen avulla rahoitat niin käytetyn kuin upouudenkin kulkuneuvon!

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun etsit lainaa autoon, vertaile ensin lainoja Lainalaitoksen laskurissa.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa autoon Lainalaitokselta

Joustavaa lainaa autoon Lainalaitokselta

Onko harkinnassasi uusi auto? Ehkä olet harkinnut vaihtoautoa tai käytettyä menopeliä? Jos kaasujalkasi suuntaa autokaupoille, kannattaa laina hakea jo etukäteen. Näin voit hoitaa auton maksamisen heti, kun oikea ajoneuvo osuu kohdalle. Kun etsit lainaa autoon, vakuudeton kulutusluotto saattaa tulla autokaupan korkoa edullisemmaksi.

Miksi laina netistä autoliikkeen rahoituksen sijasta?

Autoliikkeen rahoitus ei aina ole paras vaihtoehto uuden ajoneuvon rahoittamiseen. Lainan hakemisella etukäteen on useita etuja. Ensinnäkin voit saada autokaupassa tingittyä paremman tarjouksen, jos voit maksaa koko auton käteisellä yhdellä kerralla. Kun tarvittava summa on jo valmiina tilillä, käytetyn auton ostaminen yksityiseltä myyjältä helpottuu. Harva yksityishenkilö nimittäin voi tarjota lainaa 10000 euroa tai osamaksumahdollisuutta. Lainan hakeminen etukäteen avaa sinulle kokonaan uusia markkinoita, kun et ole sitoutunut pelkästään siihen yhteen autokauppaan, joka tarjoaa sinulle parhaan autolainan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit etsiä unelmiesi ajoneuvoa netistä tai mistä tahansa maamme kolkasta, sillä sinulla on jo valmiina lainaa autoon.

Lainaa autoon netistä

Lainalaitoksen kautta voit hakea rahoitusta minkä tahansa ajoneuvon hankintaan. Lainaa autoon voi hakea 500 euron ja 40 000 euron välillä, joten se sopii niin upouuden auton kuin vaihtoauton välirahankin maksamiseen. Yhdellä hakemuksella kilpailutat useat pankit ja rahoitusyhtiöt, jotta voit varmistua parhaasta lainatarjouksesta. Todellinen vuosikorko on tavallisesti 4,5 % ja 49,9 % välillä ja korko on henkilökohtainen. Hakemuksessa voi määritellä haluamasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Laina-ajan voi valita 6-120 kuukauden välillä. Riippuu siis ihan omista mieltymyksistäsi, haluatko päästä lainasta mahdollisimman nopeasti eroon vai ovatko pienet kuukausierät sinulle tärkein kriteeri. Lainalaitoksen laskurilla vertaat lainaa vain muutamassa minuutissa.

Lainaa käytetyn tai uuden auton hankkimiseen

Lainalaitoksen palvelun käyttäminen ei juuri helpommaksi voisi muuttua. Täytät vain hakemukseen henkilötietosi ja lähetät hakemuksen eteenpäin. Tarvitset hakemiseen ainoastaan verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lainaa autoon voidaan myöntää vähintään 21-vuotiaalle henkilölle, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Lainaa autoon ei ole mahdollista saada, jos luottotiedoissa on merkintöjä. Lisäksi lainan hakijalla tulee olla säännölliset tulot. Koska Lainalaitoksen kautta haetaan lainaa autoon usealta eri taholta, riippuvat lainan korot ja lainansaamisen ehdot täysin lainantarjoajasta. Parasta tässä on kuitenkin se, että lainojen kilpailuttaminen takaa sinulle edullisemmat ehdot.

Lainaa autoon joustoluotolla

Joustoluotto soveltuu myös auton rahoittamiseen. Joustoluotto toimii niin, että saat henkilökohtaisen luottolimiitin, jonka puitteissa voit tehdä nostoja sen verran kuin tarvitset. Sen jälkeen, kun olet maksanut nostamaasi lainaa takaisin, on se jälleen osana limiittiä ja siten uudelleen nostettavissa. Autokaupoilla tämä toimii erityisen hyvin, koska voit tehdä luottosopimuksen joustoluotosta etukäteen. Sen jälkeen voit nostaa tilillesi juuri sen verran rahaa kuin tarvitset auton maksamiseen ja näin vältyt ottamasta ylimitoitettua lainaa. Joustoluotto on jatkuva luotto, joten sinun ei tarvitse tehdä uutta hakemusta aina, kun tarvitset lisärahoitusta. Tämä on kätevää myös siinä tapauksessa, että auto tarvitsee huoltoa myöhemmin.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.