Yrityslaina

Lainaa 5000 euroa

Jos rahantarve yllättää, lainaa 5000 euroa nopeasti netistä. Muista kuitenkin kilpailuttaa lainasi ennen sen ottamista. Kilpailuttamisen teet nopeasti ja ilmaiseksi Lainalaitoksen verkkosivuilla.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa 5000 euroa

Miksi hakisin lainaa 5000 euroa?

Joskus elämässä tulee vastaan sellaisia tilanteita, että tarvitsee lainaa 5000 euroa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi yllättävät remontit, kuten putkiremontti, tai vaikka unelmien lomamatka. Usein tilanteet tulevat eteen yllättäen, eikä aikaa säästämiselle välttämättä ole. Tällöin kulutusluotto on hyvä ja helppo ratkaisu. Nykyään voit hakea luottoa helposti netissä. Lainalaitos kilpailuttaa puolestasi eri luotonantajien tarjoukset. Kilpailuttamalla varmistat, ettet maksa turhasta. Täytä luottohakemus vaikka heti!

 • Kulutusluotto auttaa, kun rahantarve yllättää
 • Lainaa voit hakea kätevästi netissä
 • Saat luottopäätöksen usein jo saman päivän aikana

Missä tilanteessa kulutusluotto kannattaa ottaa?

Voit hakea lainaa 5000 euroa esimerkiksi silloin, kun tarvitset rahaa yllättäviin menoihin. Myös omien unelmien toteuttamista voi nopeuttaa kulutusluotolla. Esimerkiksi edullinen lomamatka tai auto ovat hankintoja, joita varten monet ottavat kulutusluottoa. Myös kodin remontointi tai sisustaminen ovat usein lainaamisen syinä. Jos olet työssäkäyvä ja täysi-ikäinen henkilö, on kulutusluotto voi olla hyvä vaihtoehto. Tärkeintä on, että pystyt maksamaan luoton takaisin ajallaan. Valitse laina, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi.

Kuka voi ottaa kulutusluottoa?

Voit hakea lainaa 5000 euroa, jos olet vähintään 21-vuotias. Lisäksi sinulla on oltava puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saamiselle Lainalaitoksen kautta. Sinulla on myös oltava säännölliset tulot, jotta pystymme varmistumaan kyvystäsi maksaa laina ajallaan pois. Lisäksi tarvitset hakemusta varten verkkopankkitunnukset, joiden avulla tunnistaudut palveluumme. Myös toimiva sähköpostiosoite on välttämätön, jotta pystymme välittämään sinulle parhaat lainatarjoukset. Lisäksi tarvitsemme puhelinnumerosi.

Miten lainaprosessi toimii?

Kun haet lainaa 5000 euroa, on sinun ensin täytettävä hakemus Lainalaitoksen verkkosivuilla. Hakemuksessa kysymme perustietojasi. Tässä vaiheessa määrittelet myös haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Kun haet lainaa Lainalaitoksen kautta, et tarvitse ulkopuolisia takaajia tai erillisiä vakuuksia. Kun olet jättänyt hakemuksen, kilpailutamme puolestasi useita pankkeja ja luotonantajia. Välitämme parhaat lainatarjoukset sinulle sähköpostitse vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä. Kun olet valinnut parhaan tarjouksen, pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen luotonantajan palvelussa. Kun sopimus on allekirjoitettu, rahat ovat nostettavissa tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat koko summan tilillesi jo saman päivän aikana. Toisinaan rahojen näkyminen tilillä voi viedä muutaman päivän.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Kun tarvitset lainaa 5000 euroa, on hyvä pitää mielessä, että summa on aina maksettava pois kokonaisuudessaan. Lainalaitoksen kautta pystyt kilpailuttamaan itsellesi edullisimman lainan. Lainaa lyhennetään useimmiten kuukausittain ja summa riippuu paitsi lainan määrästä myös valitsemastasi takaisinmaksuajasta. Mitä pidemmän maksuajan olet halunnut lainallesi, sitä pienempi kuukausittainen lyhennys on. Toisaalta korot ovat pitkissä laina-ajoissa usein varsin suuret. Korkojen lisäksi maksettavaksesi saattaa tulla myös erilaisia käsittelykuluja. Laina kannattaa maksaa pois niin nopeasti kuin mahdollista, mutta omaa taloutta ei kuitenkaan kannata laittaa liian tiukille.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.