Yrityslaina

Lainaa 30 000 €

Näin Lainalaitoksen lainavertailu toimii: hae 30 000 euron joustoluottoa Lainalaitokselta yhdellä hakemuksella. Saat monta lainatarjousta saman tien - ei takaajia tai vakuuksia.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Voit saada lainaa 30 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia. Tee vain yksi hakemus Lainalaitoksen lainalaskurin avulla ja saat monta tarjousta saman tien. Luotettava ja nopea lainavertailu.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa 30 000 €

Lainaa 30 000 euroa nopeasti ja turvallisesti Lainalaitoksen kautta

Onko unelmissasi tehdä saunan remontti tai hankkia uusi auto? Tai olet järjestämässä ensi kesänä häät koko suvulle ja tarvitset lisärahoitusta ikimuistoiseen päivään. Lainalaitos voi tehdä unelmistasi totta, jopa samana päivänä. Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit saada myös lainaa 30 000 - 40 000 euroon asti Lainalaitokselta jopa samana päivänä, kun jätät hakemuksen.

Oli tarpeesi mikä tahansa, voi Lainalaitos tarjota apua rahoitustarpeisiisi. Oli projektisi iso tai pieni, voit aina jättää joustoluottohakemuksen Lainalaitoksen nettisivuilla. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutamia minuutteja ja saat vastauksen jopa muutamassa sekunnissa. Lainalaitos pyrkii aina auttamaan sinua luotettavasti ja nopeasti, oli tarpeesi sitten 1000 euron laina, 10000 euron laina tai lainaa 30 000 euroa.

Voit hakea joustoluottoa vaikka jo tänään. Joustoluoton myöntämiseen liittyy muutamia ehtoja, jotka sinun täytyy täyttää ennen kuin Lainalaitoksen kautta hakemasi rahat siirtyvät tilillesi. Sinun täytyy olla vähintään 21 –vuotias ja asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Luottotietosi pitää olla kunnossa ja tulosi pitää olla säännöllinen. Sinulla ei tarvitse olla korkeat tulot, mutta Lainalaitos tulee tarkistamaan sen, että tulosi on säännöllinen. Voit jättää joustoluoton hakemuksen kätevästi netissä vaikka jo tämän päivän aikana. Lainalaitos tarkistaa hakemuksen ja palaa asiaan jopa muutamien sekuntien aikana. Lainalaitos edellyttää hakemuksessa sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja sinun täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Hakemuksen jättäminen ei maksa mitään ja on aina turvallista ja helppoa.

Kuinka voin hakea lainaa 30 000 euroa netistä?

Joustolainan hakeminen on nyt tehty todella helpoksi. Sinun ei tarvitse pelätä henkilötietojen syöttämistä hakemukseen. Lainalaitos hoitaa kaikki raha-asiasi turvallisesti ja nopeasti. Voit täyttää sähköisen hakemuksen vaikka heti Lainalaitoksen nettisivulla. Se vie aikaa vain muutamia minuutteja ja saat vastauksen nopeasti. Hae joustoluottoa jo tänään – se on turvallista, nopeaa ja luotettavaa. Tee unelmistasi totta yhdessä lyhyessä hetkessä.

Onko lainojen yhdistäminen yhdeksi joustavaksi joustoluotoksi kannattavaa?

Velkojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on hyvin kannattavaa. Jos maksat monien pikaluottojen kuluja ja korkoja, voi se pidemmän päälle olla sinulle hyvin kallista. Lainalaitoksen kautta voi kätevästi yhdistää monet pikaluotot yhdeksi, edullisemmaksi joustoluotoksi. Tällä menetelmällä on monia hyviä ominaisuuksia. Sen lisäksi että tulet säästämään aikaa, tulet säästämään myös rahaa. Sinun ei tarvitse muistaa kaikkien pikaluottojen eräpäiviä vaan Lainalaitos tarjoaa sinulle yhden, mahdollisesti edullisemman joustoluoton jolla on yksi eräpäivä. Maksat usein myös edullisempaa todellista vuosikorkoa joka liikkuu 4,5 – 49,5 prosentin välillä. Korko on henkilökohtainen. Voit nyt suunnitella talouttasi paremmin ja helpommin. Yhdistämällä pikaluotot joustoluotoksi voit säästää hermoja, aikaa ja rahaa.

Lainaa 30 000 euroa: joustoluotolla toteutetaan unelmia

Unelman toteuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Voit hakea joustolainaa helposti kaikkien unelmien toteuttamiseen. Voit saada lainaa 30 000 euroa helposti Lainalaitoksen kautta täyttämällä hakemuksen. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava tapa ottaa lainaa ja sopii eri elämäntilanteisiin.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.