Yrityslaina

Lainaa 3000 euroa heti tilille?

Tarvitsetko lainaa 3000 euroa heti tilille? Lainalaitoksen kautta voit hakea 3000 euron joustoluottoa nopeasti ja luotettavasti. Luottojen kilpailuttaminen takaa sinulle kaikkein edullisimman luoton.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Näin voit minimoida lainasi kustannukset. Edullinen laina pitkällä maksuajalla on talouden suunnittelun perusta. Kerromme miten minimoit joustoluottosi kustannukset.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa 3000 euroa heti tilille?

Miten saat lainaa 3000 euroa heti tilille

Joustoluotto Lainalaitoksen kautta on varteenotettava vaihtoehto, kun tarvitset lainaa 3000 euroa heti tilille. Lainalaitoksen palvelussa kilpailutat lainat ja haet yhdellä hakemuksella joustoluottoa usealta tarjoajalta. Sinulta ei vaadita luotolle henkilötakaajia eikä omaisuuttasi vakuudeksi. Lainan hakeminen on turvallista ja nopeaa, täytät vain sivuillamme hakemuksen ja saatat saada lainatarjouksia jo sekunneissa. Jos lainantarjoaja haluaa joitain lisäliitteitä, voit lähettää nekin sähköisesti ja säästää aikaa. Lainasopimus allekirjoitetaan nettipankkitunnuksilla, joten sinun ei tarvitse edes nousta tuoliltasi, kun laina on jo tililläsi. Hakemiseen tarvitset ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Hakuprosessi on niin tehokas, että lainatarjouksia alkaa sadella jo sekunneissa hakemuksen lähettämisestä. Rahat voit saada tilillesi jo saman päivän aikana. Voit hakea kauttamme joustoluottoa 500 eurosta jopa 40 000 euroon asti - vaadimme vain, että olet vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Lisäksi luottotietojesi on oltava moitteettomat ja sinulla on säännölliset tulot. Eri lainayhtiöillä on eri kriteerit lainanhakijalle, joten vain hakemalla voit selvittää, keneltä voit lainaa saada, kun haet lainaa 3000 euroa heti tilille.

Tarvitsetko 3000 euroa lainaa heti tilille?

Akuuttiin pieneen tai isoon rahantarpeeseen tarvitsee joskus lisärahoitusta. Rahantarve voi yllättää kenet tahansa ja joskus on turvauduttava ulkopuoliseen rahoitukseen. Silloin kuin tarvitset lainaa heti ja nopea rahan tarve iskee, on luottoa saatava niin nopeasti kuin vain mahdollista. Niin positiiviset kuin negatiivisetkin sattumukset voivat osua kohdalle, kun niitä vähiten odottaa. Monesti niihin liittyy ylimääräistä rahanmenoa, mikä taas osaltaan aiheuttaa stressiä. Kun auto hajoaa, voi siitä tulla nopeasti kustannuksia, joihin on mahdotonta valmistautua etukäteen. Erikoisempien osien vaihtaminen voi olla kallista ja moottorin ongelmat tietävät aina rahanmenoa. Rahareikiä saattaa olla kotonakin. Pyykkikoneen hajoaminen voi olla paitsi ikävää, myös kallista. Voi olla, että kyse ei ole pelkästään rikkoutuneesta kodinkoneesta vaan jopa laajasta vesivahingosta. Siinä ei sitten puhutakaan enää pikkurahoista. Saatat tarvita 3000 euroa lainaa heti tilille. Lisäksi saatat välillä tarvita yrityslainaa.

Yllättävät menot voivat toisaalta olla myös positiivisia. Perheeseen saattaa olla tulossa uusi jäsen tai paras ystäväsi on menossa naimisiin tropiikissa. Kun kotia aletaan valmistamaan uutta pienokaista varten, on ostoslistalla paljon välttämättömiä, mutta usein hintavia asioita. Ylimääräisiltä menoilta ei voi välttyä. Tuskin haluat myöskään jättää välistä tärkeää matkaa, johon et ollut tiennyt säästää etukäteen. Silloin auttaa, jos saat lainaa 3000 euroa heti tilille.

Hae Lainalaitoksen palvelusta lainaa 3000 euroa lainaa tilille

Jos kaipaat lainaa heti tilillesi turvallisesti ja nopeasti, kannattaa kokeilla Lainalaitosta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5% ja 49,9% välillä, riippuen lainan tarjoajasta, ja on henkilökohtainen. Joustoluottoa nostaessasi sinulle annetaan luottolimiitti, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tilillesi, vaikka keskellä yötä. Noston määrää ei ole rajattu ja maksat korkoa vain nostamaltasi määrältä. Koska Lainalaitoksen kautta voit hakea lainaa yhdellä ainoalla hakemuksella monesta eri paikkaa, voit vertailun pohjalta valita itsellesi lainoista edullisimman. Voit myös itse vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti haluat luottoa maksaa takaisin.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.