Yrityslaina

Lainaa 2500 €

Onko 2500 euron lainan saaminen ajankohtainen asia? Voit saada Lainalaitokselta lainaa 2500 euroa tilillesi jo samana päivänä. Lue ehdot ja vinkit joustoluottoa varten Lainalaitokselta.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Tarvitsetko lainaa 2500 euroa? Lainalaitoksen kautta saat lainaa heti 500-40 000 euroa. Yksi hakemus, monta tarjousta.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa 2500 €

Lainaa 2500 euroa jo tänään – mitä sinun pitää ottaa huomioon?

Silloin kun tarvitset lainaa 2500 euroa yllättäen, voi Lainalaitokselta saada avun tilanteeseen todella nopeasti. Lainalaitokselta voit saada edullista joustolainaa jopa samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Onko sinulla ollut jo pitkään jokin unelma jonka haluaisit toteuttaa, mutta tyhjä pankkitili ei anna mahdollisuutta tähän. Oletko haaveillut keittiön remontista, kesähäistä meren rannalla tai matkasta etelän lämpöön? Oli sitten haaveesi jokin edellä mainituista tai ei, Lainalaitos voi tehdä haaveestasi totta todella helposti ja nopeasti.

Lainaa 2500 euroa jo tänään Lainalaitokselta. Lainalaitos auttaa sinua, kun rahantarve iskee yllättäen tai haluat toteuttaa pitkäaikaisen unelman. Mitä sinun olisi hyvä tietää 2500 euron joustoluoton hakemisesta? Hakuprosessi tapahtuu todella helposti ja nopeasti. Sinun täytyy mennä Lainalaitoksen nettisivuille ja täyttää joustoluoton hakemuslomake. Tätä varten tarvitset toimivan sähköpostin ja puhelinnumeron. Hakuprosessin aikana sinua myös pyydetään kirjautumaan verkkopankkitunnuksilla. Tämä toimii elektronisena allekirjoituksena myös siitä vaiheessa, kun teet lopullisen joustoluottopäätöksen. Voit täyttää hakemuksen vain muutamassa minuutissa ja saat vastuksen Lainalaitokselta muutamissa sekunneissa. Lainalaitos tekee yhteistyötä monien pankkien ja muiden alalla toimivien partnereiden kanssa. Hakemuksen jättämisen jälkeen, tulet saamaan hyviä joustoluottovaihtoehtoja.

Lainaa 2500 euroa ja toteuta haaveesi vaikka jo tänään

Joskus unelmien toteuttaminen voi olla kallista eikä säästössä ole rahaa. Lainalaitos auttaa sinua juuri näissä tilanteissa. Ei kannata lakata haaveilemasta ja toteuttamasta haaveita vain sen takia, koska pankkitili on tyhjä. Lainalaitos auttaa sinua kaikissa haaveiden toteuttamisessa edullisella tavalla.

2500 euron vipin hakeminen on helppoa ja edullista, mutta sinun täytyy täyttää muutamat ehdot ennen kuin Lainalaitos voi hyväksyä lainahakemuksen. Hakeaksesi joustoluottoa, sinun täytyy olla vähintään 21 – vuotias ja asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Tulosi ei tarvitse olla korkeat, mutta ne pitää olla säännölliset. Lainalaitos tulee myös tarkistamaan luottotietosi, joten ne pitää olla moitteettomassa kunnossa. Sinulla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia.

Kuinka haen lainaa 2500 euroa netistä?

Jos täytät kaikki edellä mainitut ehdot, voit hakea joustoluottoa Lainalaitoksen nettisivuilla. Se on todella helppoa ja vie sinulta vain muutamia minuutteja. Unohda siis vanhainaikaiset kivijalkapankit, jossa joudut varmaan ajan ja tulemaan paikan päälle hoitaaksesi luottoasiat. Voit käyttää nyt lyhyen ruokatuntisi johonkin hyödyllisempään, jos tarvitset lainaa 2500 euroa nopeasti. Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa netissä. Voit tehdä sen juuri silloin kun se sinulle sopii ja vaikka kotisohvallasi. Joustolainan voit hakea kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Tarvitset tähän vain toimivan nettiyhteyden.

Joskus Lainalaitos saattaa kysyä lisädokumentteja lähetettäväksi, kun haet lainaa 2500 euroa. Dokumentit voivat olla esimerkiksi palkka – tai verotietoja. Kaikki dokumentit on helppo toimittaa, joko sähköpostilla tai Lainalaitoksen nettisivujen kautta. Älä odota enää, vaan hae pikalainaa 2500 euroa haaveiden toteuttamiseen. Lainalaitoksen kautta se on aina turvallista, nopeaa ja helppoa. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.