Yrityslaina

Lainaa 20000 euroa

Tarvitsetko lainaa 20000 euroa tai jopa enemmän? Lainalaitos auttaa vertaamaan lainat puolestasi, jotta saat parhaan lainatarjouksen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa 20000 euroa

Onko mahdollista saada lainaa 20000 ilman vakuuksia?

Etsitkö isoa lainaa ilman vakuuksia? Kun olet hakemassa lainaa 20000 tai enemmän, on erittäin tärkeää, että olet maksukykyinen ja tulet taloudellisesti toimeen myös takaisinmaksun aikana. Kun haet lainaa osamaksulla, lainan ottamiseen liittyy aina korkoja ja hallintakuluja, jotka täytyy maksaa varsinaisen lainasumman lisäksi. Lainan saaminen riippuu monesta tekijästä. Ulkopuolinen takaaja ei useimmiten ole pakollinen, mutta takaaja tai muu lainaan liitettävä vakuus, kuten asunto tai kesämökki, voi nopeuttaa hakemuksen käsittelyä. Vakuuden tai takaajan liittäminen hakemukseen voi myös alentaa luoton kustannuksia huomattavasti.

  • 20 000 euron lainalla voit rahoittaa suurempia hankintoja
  • Et tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia
  • Vertailemalla lainojen korot ja kulut voit säästää rahaa

Laina helpottaa suurempia hankintoja

Hakemalla lainaa 20000 voit helposti rahoittaa kodin hankintoja, pieniä remontteja, pidempiä lomamatkoja, tai esimerkiksi ostaa uuden auton. Lainanantaja ei kysele lainan käyttötarkoitusta, joten voit käyttää sen siihen, mihin itse haluat. Jos sinulle on jostain syystä kertynyt useita pieniä lainoja tai pikavippejä, isompi laina sopii hyvin myös niiden poismaksuun. Yhdistämällä pienet lainat parannat luottokelpoisuuttasi, etkä turhaan maksa korkoja ja kuluja useista lainoista. Lainan kilpailutus voi auttaa säästämään kustannuksissa.

Voit hakea lainaa jos luottotietosi ovat kunnossa

Jos olet hakemassa lainaa 20000 euroa, sen myöntäminen edellyttää luottotietojen tarkistusta, eikä lainaa myönnetä, mikäli sinulla on luottohäiriömerkintöjä. Sinulla tulee myös olla säännölliset tulot ja olet iältäsi yli 21-vuotias. Lainahakemuksessa kysytään nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite. Lainanantaja haluaa myös tietää kuukausittaiset palkkatulosi ja työnantajasi yhteystiedot varmistaakseen, että sinulla on palkkatuloja, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu. Hyväksytyn lainan allekirjoittaminen tapahtuu nykyisin pankkitunnuksilla, eli sinulla täytyy olla voimassaolevat pankkitunnukset ja olet kirjoilla Suomessa.

Lainan hakeminen onnistuu helposti netissä

Lainan hakeminen on nykyään erittäin helppoa, sillä voit täyttää hakemuksen saman tien verkossa. Useimpia lainoja on mahdollista hakea ilman takaajia, tällöin lainaan liittyvät kulut voivat tosin olla korkeammat. Lainan hakeminen yhdessä toisen hakijan (esimerkiksi puolison) kanssa voi helpottaa lainan saamista. Jos lainahakemuksesi hyväksytään, saat lainan tilillesi 1-5 arkipäivän kuluessa. Tarkemmat tiedot lainasta ja sen takaisinmaksusta saat lainan myöntäneeltä taholta. Kun tarvitset lainaa 20000 euroa,lainalaitos.fi kilpailuttaa lainatarjoajat puolestasi, joten voit olla varma siitä, että saat juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan lainan, etkä maksa liikaa korkoja tai kuluja.

Suurempiin lainoihin saat pidemmän maksuajan

Kun olet hakemassa lainaa 20000 euroa tai muita suuria summia, lainojen korot, kulut ja maksuajat voivat vaihdella suurestikin lainatarjoajasta riippuen. Luotonantajilla voi myös olla tavallista tiukempia lainaehtoja, kun kyse on kymmenien tuhansien eurojen lainoista. Jo ennen lainan hakemista kannattaa tehdä suunnitelma siitä, miten ja missä ajassa pystyt maksamaan summan takaisin. Ota suunnitelmassa huomioon myös riittävä joustovara. Lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat yleensä muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Jos tiedät, että elämäntilanteessasi on tulossa lähiaikoina muutoksia, tai haluat varautua yllättäviin menoihin, kannattaa valita pidempi laina-aika. Silloin lainan kuukausimaksut ovat pienempiä.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.