Hae Lainaa

Lainaa 20 000 €

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainaa 20000 euroa

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Tarvitsetko lainaa 20000 euroa tai jopa enemmän? Lainalaitos auttaa vertaamaan lainat puolestasi, jotta saat parhaan lainatarjouksen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Onko mahdollista saada lainaa 20000 ilman vakuuksia?

Etsitkö isoa lainaa ilman vakuuksia? Kun olet hakemassa lainaa 20000 tai enemmän, on erittäin tärkeää, että olet maksukykyinen ja tulet taloudellisesti toimeen myös takaisinmaksun aikana. Kun haet lainaa osamaksulla, lainan ottamiseen liittyy aina korkoja ja hallintakuluja, jotka täytyy maksaa varsinaisen lainasumman lisäksi. Lainan saaminen riippuu monesta tekijästä. Ulkopuolinen takaaja ei useimmiten ole pakollinen, mutta takaaja tai muu lainaan liitettävä vakuus, kuten asunto tai kesämökki, voi nopeuttaa hakemuksen käsittelyä. Vakuuden tai takaajan liittäminen hakemukseen voi myös alentaa luoton kustannuksia huomattavasti.

  • 20 000 euron lainalla voit rahoittaa suurempia hankintoja
  • Et tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia
  • Vertailemalla lainojen korot ja kulut voit säästää rahaa

Laina helpottaa suurempia hankintoja

Hakemalla lainaa 20000 voit helposti rahoittaa kodin hankintoja, pieniä remontteja, pidempiä lomamatkoja, tai esimerkiksi ostaa uuden auton. Lainanantaja ei kysele lainan käyttötarkoitusta, joten voit käyttää sen siihen, mihin itse haluat. Jos sinulle on jostain syystä kertynyt useita pieniä lainoja tai pikavippejä, isompi laina sopii hyvin myös niiden poismaksuun. Yhdistämällä pienet lainat parannat luottokelpoisuuttasi, etkä turhaan maksa korkoja ja kuluja useista lainoista. Lainan kilpailutusvoi auttaa säästämään kustannuksissa.

Voit hakea lainaa jos luottotietosi ovat kunnossa

Jos olet hakemassa lainaa 20000 euroa, sen myöntäminen edellyttää luottotietojen tarkistusta, eikä lainaa myönnetä, mikäli sinulla on luottohäiriömerkintöjä. Sinulla tulee myös olla säännölliset tulot ja olet iältäsi yli 21-vuotias. Lainahakemuksessa kysytään nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite. Lainanantaja haluaa myös tietää kuukausittaiset palkkatulosi ja työnantajasi yhteystiedot varmistaakseen, että sinulla on palkkatuloja, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu. Hyväksytyn lainan allekirjoittaminen tapahtuu nykyisin pankkitunnuksilla, eli sinulla täytyy olla voimassaolevat pankkitunnukset ja olet kirjoilla Suomessa.

Lainan hakeminen onnistuu helposti netissä

Lainan hakeminen on nykyään erittäin helppoa, sillä voit täyttää hakemuksen saman tien verkossa. Useimpia lainoja on mahdollista hakea ilman takaajia, tällöin lainaan liittyvät kulut voivat tosin olla korkeammat. Lainan hakeminen yhdessä toisen hakijan (esimerkiksi puolison) kanssa voi helpottaa lainan saamista. Jos lainahakemuksesi hyväksytään, saat lainan tilillesi 1-5 arkipäivän kuluessa. Tarkemmat tiedot lainasta ja sen takaisinmaksusta saat lainan myöntäneeltä taholta. Kun tarvitset lainaa 20000 euroa,lainalaitos.fi kilpailuttaa lainatarjoajat puolestasi, joten voit olla varma siitä, että saat juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan lainan, etkä maksa liikaa korkoja tai kuluja.

Suurempiin lainoihin saat pidemmän maksuajan

Kun olet hakemassa lainaa 20000 euroa tai muita suuria summia, lainojen korot, kulut ja maksuajat voivat vaihdella suurestikin lainatarjoajasta riippuen. Luotonantajilla voi myös olla tavallista tiukempia lainaehtoja, kun kyse on kymmenien tuhansien eurojen lainoista. Jo ennen lainan hakemista kannattaa tehdä suunnitelma siitä, miten ja missä ajassa pystyt maksamaan summan takaisin. Ota suunnitelmassa huomioon myös riittävä joustovara. Lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat yleensä muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Jos tiedät, että elämäntilanteessasi on tulossa lähiaikoina muutoksia, tai haluat varautua yllättäviin menoihin, kannattaa valita pidempi laina-aika. Silloin lainan kuukausimaksut ovat pienempiä.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainaa 20000 euroa ★★★★★ 5
5 1