Yrityslaina

Lainaa 15000 euroa

Lainaa 15000 euroa saat helposti ja kätevästi netissä. Lainalaitoksen kautta kilpailutat lainasi nopeasti yhdellä sähköisellä hakemuksella. Kilpailuttamalla varmistat itsellesi taatusti edullisimman lainan.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa 15000 euroa

Miksi hakea lainaa 15000 euroa?

Milloin kannattaa ottaa lainaa 15000 euroa? Käyttötarkoituksia tämän suuruiselle lainalle voi olla monia. Yksi tarvitsee lainaa kodin kiireellistä remonttia varten, toinen taas haluaa lainata rahat yhdistääkseen entiset, korkeakorkoisemmat lainansa. Myös esimerkiksi auton tai muun suuren koneen ostaminen onnistuu tällä summalla. 15000 euroa on usein saatavilla kulutusluottona eri pankkien tai rahoituslaitosten kautta. Pystyt jättämään lainahakemuksen kätevästi netin kautta. Usein lainan takaisinmaksuaikaa saa tämän suuruisiin lainoihin jopa 10 vuotta.

 • 15000 euroa riittää hyvin esimerkiksi kodin remontointiin.
 • Näin suuressa lainassa takaisinmaksuaikaa saa usein reilusti.
 • Lainan voi kilpailuttaa helposti netissä.

Milloin kannattaa lainata 15000 euroa?

Voit hakea lainaa 15000 euroa silloin, kun tarvitset varsin suuren lainan tiettyä käyttötarkoitusta varten. Esimerkiksi uuden auton hankinta tai kylpyhuoneremontti ovat sopivia kohteita tämän suuruiselle lainalle. Myös korkeakorkoisten lainojen yhdistäminen tällä summalla on usein järkevää. Koska kyse on kuitenkin varsin suuresta summasta, kannattaa oma maksukyky varmistaa ennen lainan hakemista. Mieti, kestääkö taloutesi lainan takaisinmaksun myös yllättävissä tilanteissa, kuten työttömyyden tai sairauden sattuessa. Laina on aina pystyttävä maksamaan takaisin luotettavasti.

Kuka voi hakea lainaa?

Kuka sitten voi hakea lainaa 15000 euroa? Ensinnäkin sinun on oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi tarvitset säännöllisen tulonlähteen, jonka avulla pystyt huolehtimaan lainan takaisinmaksusta. Saadaksesi lainaa luottotietojesi on myös oltava kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä siis sallita. Lainahakemuksen yhteydessä tarvitset myös verkkopankkitunnukset, jotta pystymme luotettavasti varmentamaan henkilöllisyytesi. Jotta saamme sinuun yhteyden lainahakemuksen jälkeen, tarvitset myös toimivan puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Lisäksi pankit saattavat asettaa myös omia ehtoja lainan myöntämiseksi.

Kuinka lainaa haetaan?

Kuinka sitten haetaan lainaa 15000 euroa? Täytä lainahakemus osoitteessa lainalaitos.fi ja kilpailutamme puolestasi eri pankkien ja rahalaitosten tarjoukset. Kilpailuttamisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse tiedot parhaista lainatarjouksista. Tämän jälkeen pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen lainanantajan verkkopalvelussa. Toisinaan sinun pitää toimittaa lainanantajalle kopio työtodistuksestasi tai palkkakuitistasi. Useimmiten takaajia tai vakuuksia ei vaadita, tosin niistä saattaa olla hyötyä, kun haluat lainata näin suuren summan. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, laina maksetaan tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat lainan tilillesi jo samana päivänä. Maksimissaan prosessi kestää muutaman päivän.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Kun haet ja nostat lainaa 15000 euroa, alkaa lainan takaisinmaksu yleensä heti seuraavan kuukauden aikana. 15000 euron suuruisessa lainassa kuukausittainen maksuerä on usein muutaman sadan euron luokkaa, riippuen siitä, kuinka pitkän laina-ajan olet valinnut. Mitä pidempi laina-aika on, sitä pienempiä yksittäiset kuukausierät ovat. Toisaalta pitkä laina-aika tarkoittaa usein myös suurempaa korkoa. Ennen lainan nostamista kannattaa ottaa selvää, kuinka suuri korko lainassa on ja kuinka paljon joudut maksamaan erilaisia käsittelykuluja. Varmista aina, että taloutesi kestää lainan takaisinmaksun. Voit halutessasi myös aina maksaa lainan takaisin nopeammin kuin alun perin ajattelit.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.