Hae Lainaa

Lainaa 15 000 €

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lainaa 15000 euroa

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainaa 15000 euroa saat helposti ja kätevästi netissä. Lainalaitoksen kautta kilpailutat lainasi nopeasti yhdellä sähköisellä hakemuksella. Kilpailuttamalla varmistat itsellesi taatusti edullisimman lainan.

Miksi hakea lainaa 15000 euroa?

Milloin kannattaa ottaa lainaa 15000 euroa? Käyttötarkoituksia tämän suuruiselle lainalle voi olla monia. Yksi tarvitsee lainaa kodin kiireellistä remonttia varten, toinen taas haluaa lainata rahat yhdistääkseen entiset, korkeakorkoisemmat lainansa. Myös esimerkiksi auton tai muun suuren koneen ostaminen onnistuu tällä summalla. 15000 euroa on usein saatavilla kulutusluottona eri pankkien tai rahoituslaitosten kautta. Pystyt jättämään lainahakemuksen kätevästi netin kautta. Usein lainan takaisinmaksuaikaa saa tämän suuruisiin lainoihin jopa 10 vuotta.

  • 15000 euroa riittää hyvin esimerkiksi kodin remontointiin.
  • Näin suuressa lainassa takaisinmaksuaikaa saa usein reilusti.
  • Lainan voi kilpailuttaa helposti netissä.

Milloin kannattaa lainata 15000 euroa?

Voit hakea lainaa 15000 euroa silloin, kun tarvitset varsin suuren lainan tiettyä käyttötarkoitusta varten. Esimerkiksi uuden auton hankinta tai kylpyhuoneremontti ovat sopivia kohteita tämän suuruiselle lainalle. Myös korkeakorkoisten lainojen yhdistäminen tällä summalla on usein järkevää. Koska kyse on kuitenkin varsin suuresta summasta, kannattaa oma maksukyky varmistaa ennen lainan hakemista. Mieti, kestääkö taloutesi lainan takaisinmaksun myös yllättävissä tilanteissa, kuten työttömyyden tai sairauden sattuessa. Laina on aina pystyttävä maksamaan takaisin luotettavasti.

Kuka voi hakea lainaa?

Kuka sitten voi hakea lainaa 15000 euroa? Ensinnäkin sinun on oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi tarvitset säännöllisen tulonlähteen, jonka avulla pystyt huolehtimaan lainan takaisinmaksusta. Saadaksesi lainaa luottotietojesi on myös oltava kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä siis sallita. Lainahakemuksen yhteydessä tarvitset myös verkkopankkitunnukset, jotta pystymme luotettavasti varmentamaan henkilöllisyytesi. Jotta saamme sinuun yhteyden lainahakemuksen jälkeen, tarvitset myös toimivan puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Lisäksi pankit saattavat asettaa myös omia ehtoja lainan myöntämiseksi.

Kuinka lainaa haetaan?

Kuinka sitten haetaan lainaa 15000 euroa? Täytä lainahakemus osoitteessa lainalaitos.fi ja kilpailutamme puolestasi eri pankkien ja rahalaitosten tarjoukset. Kilpailuttamisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse tiedot parhaista lainatarjouksista. Tämän jälkeen pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen lainanantajan verkkopalvelussa. Toisinaan sinun pitää toimittaa lainanantajalle kopio työtodistuksestasi tai palkkakuitistasi. Useimmiten takaajia tai vakuuksia ei vaadita, tosin niistä saattaa olla hyötyä, kun haluat lainata näin suuren summan. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, laina maksetaan tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat lainan tilillesi jo samana päivänä. Maksimissaan prosessi kestää muutaman päivän.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Kun haet ja nostat lainaa 15000 euroa, alkaa lainan takaisinmaksu yleensä heti seuraavan kuukauden aikana. 15000 euron suuruisessa lainassa kuukausittainen maksuerä on usein muutaman sadan euron luokkaa, riippuen siitä, kuinka pitkän laina-ajan olet valinnut. Mitä pidempi laina-aika on, sitä pienempiä yksittäiset kuukausierät ovat. Toisaalta pitkä laina-aika tarkoittaa usein myös suurempaa korkoa. Ennen lainan nostamista kannattaa ottaa selvää, kuinka suuri korko lainassa on ja kuinka paljon joudut maksamaan erilaisia käsittelykuluja. Varmista aina, että taloutesi kestää lainan takaisinmaksun. Voit halutessasi myös aina maksaa lainan takaisin nopeammin kuin alun perin ajattelit.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainaa 15000 euroa ★★★★★ 5
5 1