Yrityslaina

Lainaa 1500 euroa

Silloin kun tarvitset pienen lainasumman, on Lainalaitoksella sinulle ratkaisu. Lainalaitokselta saat lainaa 1500 euroa. Sitä on helppo ja nopea hakea. Lue vinkit joustoluoton hakemiseen.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Tarvitsetko lainaa 1500 euroa? Lainalaitoksen joustoluottovertailu auttaa löytämään lainan nopeasti ja turvallisesti.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa 1500 euroa

Tarvitsetko lainaa 1500 euroa? Kuka voi saada joustoluottoa Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen kautta on todella helppo hakea joustoluottoa. Sinun pitää vain täyttää muutamat ehdot ennen kuin Lainalaitos voi myöntää sinulle joustoluottoa ja siirtää rahat tilillesi. Lue Lainalaitoksen ehdot joustoluoton myöntämiseen. Sinun täytyy olla vähintään 21 – vuotias ja asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Lainalaitos tulee tarkistamaan luottotietosi joten ne on oltava kunnossa joustoluoton myöntämiseen. Sinulla ei tarvitse olla korkeat tulot, mutta sinulla pitää olla säännölliset tulot, jotka Lainalaitos voi tarkistaa. Jos täytät nämä ehdot, voit hakea Lainalaitoksen kautta joustoluottoa vaikka jo tänään. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% ja on henkilökohtainen.

Joustoluotto on aina turvallinen ja nopea vaihtoehto rahoittaa elämän yllättäviä tilanteita. Oli tarve sitten remontoida sauna tai lähteä pois Suomesta etelän aurinkoon, voi Lainalaitos auttaa sinua kaikissa rahahuolissa. Tee unelmistasi totta ja hae joustoluottoa jo tänään. Voit löytää joustoluoton hakemuskaavakkeen Lainalaitoksen sivuilta ja täyttää sen vain muutamissa minuuteissa. Joustoluoton hakeminen Lainalaitoksen kautta on todella helppoa ja aina turvallista.

Lainaa 1500 euroa Lainalaitoksen kautta

Silloin kun rahantarve pääsee yllättämään, voit hakea pientä noin 1500 euron lainaa helposti Lainalaitoksen kautta. Lainaa 1000 euroa voi saada nopeasti eikä se kuullosta paljolta, mutta voi olla iso apu silloin kun rahantarve pääsee yllättämään. Voit hakea joustolainaa turvallisesti ja helposti Lainalaitoksen kautta. Silloin kun pieni lisäbudjetti on tarpeen, voit jättää joustoluottohakemuksen Lainalaitoksen nettisivujen kautta. Hakemuksen tekeminen ei vie paljon aikaa ja tulet saamaan vastauksen jopa muutamien sekuntien aikana. Oletko jo pitkään unelmoinut matkasta Karibian aurinkoon tai tekeväsi keittiönremontin? Nyt voit toteuttaa haaveesi helposti Lainalaitoksen kautta haettavan joustoluoton avulla. Jos säästäminen vie liikaa aikaa ja haluat toteuttaa unelmasi kiireellisellä aikataululla, voi joustoluotto olla sinulle hyvä vaihtoehto. Joustoluoton hakeminen on aina turvallista ja helppoa. Hakemuksen jättäminen Lainalaitokselle ei myöskään maksa sinulle mitään.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti aina joustava ja sopii hyvin sinulle, oli elämäntilanteesi mikä tahansa. Lainalaitos haluaa aina palvella hyvin asiakkaitaan ja tarjoaa joustavia vaihtoehtoja. Sinun ei tarvitse murehtia takaisinmaksua sillä Lainalaitos tarjoaa kaikille asiakkailleen aina joustavan maksusuunnitelman. Nyt jos koskaan, voit todella helposti ottaa 1000 euron joustolainan ja toteuttaa elämäsi pienet haaveet.

Hae 1500 euron joustoluottoa helposti netissä

Voit aina hakea lainaa 1500 euroa helposti netissä. Lainalaitoksen nettisivuilla voit löytää hakemuksen, jonka täyttäminen vie sinulta vain muutamia minuutteja. Voit itse päättää, milloin ja missä haluat täyttää luottohakemuksen. Lainalaitos palvelee sinua vuorokauden ympäri. Nyt sinun ei tarvitse tuhlata turhaan aikaa ja vierailla pankkien kivijalkakonttoreilla kysymässä lainaa. Voit tehdä sen rauhallisesti netissä juuri silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Voit tutustua Lainalaitoksen joustoluottoehtoihin yrityksen nettisivuilla ja käydä täyttämässä hakulomakkeen vaikka jo samana päivänä. Jos kaikki sujuu hyvin, voi 1500 euron summa olla sinun tililläsi jopa samana päivänä. Joustoluoton hakeminen on turvallista ja helppoa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.