Yrityslaina

Lainaa 1 000 € pitkällä maksuajalla

Lainalaitoksen kautta voit saada 1 000 euron lainan niin lyhyellä kuin pitkälläkin maksuajalla! Vertailemalla löydät parhaan lainatarjouksen.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun haet lainaa 1000 euroa, kilpailuta lainat Lainalaitoksella ja säästät koroissa.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa 1 000 € pitkällä maksuajalla

Lainaa 1 000 € pitkällä maksuajalla

Joskus elämä heittää eteen odottamattomia rahanmenoja. Vaikka kuinka tarkasti budjetoisi tulot ja menot, ei kaikkea voi aina ennustaa etukäteen. Lainalaitoksen kautta on mahdollista hakea 1 000 € lainaa pitkällä maksuajalla eli juuri haluamallasi laina-ajalla. Lainalaitoksen kautta voi saada myös isompia luottoja, kuten lainaa 20 000 euroa tai vieläkin enemmän. Voit saada lainatarjouksia yhdellä hakemuksella usealta eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Sinun kannaltasi tämä tarkoittaa sitä, että voit valita tarjouksista sen, joka on sinulle sopivin. Lainalaitoksen palvelun käyttämiseen vaaditaan 21 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja ja vakituista osoitetta Suomessa. Hakemuksen lähettäminen onnistuu suoraan verkkosivuillamme ja voit saada lainatarjouksia jopa minuuteissa. Parhaimmassa tapauksessa laina on tililläsi vielä saman päivän aikana.

Lainaa 1000 € pitkällä maksuajalla nopeasti

Lainalaitoksen kautta haettavat vakuudettomat lainat sopivat moneen tarkoitukseen. Jo hakemusta täyttäessä voit valita, minkä suuruista lainaa olet hakemassa ja kuinka pitkällä laina-ajalla haluat lainaa lyhentää. Voit saada lainaa jopa 10 vuoden laina-ajalla. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että pitkä maksuaika tarkoittaa pieniä kuukausieriä, mutta samalla myös korkeampia kokonaiskustannuksia. Pitkä maksuaika voi olla kuitenkin hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat pitää erät mahdollisimman pieninä.

Lainalaitokselta lainaa 1 000 € nopeasti

Tarvitsitpa lainaa sitten 1 000 € pitkällä maksuajalla tai lainaa 10 000 euroa, on Lainalaitos oikea paikka sitä hakea. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa, kun usean hakemuksen sijaan sinun tarvitsee täyttää vain yksi. Tarvitset hakemiseen verkkopankkitunnukset, toimivan sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Riippuen lainantarjoajasta, sinulta voidaan pyytää lisätietoja tuloistasi ja maksukyvystäsi. Kun olet valinnut lainatarjouksen, allekirjoitat lainasopimuksen rahoitusyhtiön kanssa kätevästi verkkopankkitunnuksillasi. Voit siis näin hoitaa koko lainaprosessin alusta loppuun juuri siellä, missä satut milloinkin olemaan – ympäri vuorokauden. Hakemista helpottaa myös se, että turhaa byrokratiaa ei ole. Lainaa saadaksesi sinulla ei tarvitse olla vakuudeksi sopivaa omaisuutta, eikä sukulaisia takaamassa lainaa. Tarvitset vain säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot.

Miksi lainaa Lainalaitoksen kautta? 8 syytä lainojen vertailuun

  1. Sinulle myönnetään yksilöity laina korolla, joka on räätälöity sinulle henkilökohtaisesti.
  2. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita halvimman. Säästät siis selvää rahaa.
  3. Lainanhakuprosessi on saumaton ja nopea. Et tarvitse vakuuksia, eikä sinun tarvitse jonottaa pankin tiskille.
  4. Voit hakea juuri itsesi kokoista lainaa 500 eurosta jopa 40 000 euroon saakka.
  5. Lainalaitoksen kautta voit hakea myös lainojen yhdistämistä, jolloin voit usean pienemmän lainan sijaan maksaa takaisin vain yhtä pitkäaikaisempaa lainaa. Näin säästät korko- ja hallinnointikuluissa.
  6. Palvelun käyttäminen on aina turvallista, eikä henkilötietojasi luovuteta eteenpäin.
  7. Voit valita itse, minkälaisella takaisinmaksuajalla lainaa haet - 6 kuukaudesta jopa 10 vuoteen!
  8. Palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä pelkkä hakeminen sido sinua mihinkään.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.