Yrityslaina

Lainaa 1000 euroa

Lainaa 1000 euroa saat kätevästi netissä. Lainalaitoksen kautta kilpailutat eri pankit ja rahoituslaitokset nopeasti ja varmistat itsellesi edullisimman lainan. Täytä lainahakemus netissä jo tänään.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa 1000 euroa

Lainaa 1000 euroa - kuinka se toimii?

Lainaa 1000 euroa saat helposti ja kätevästi netissä. Kun rahantarve yllättää ja tarvitset nopeasti 1000 euroa lainaa, kannattaa sinun täyttää lainahakemus Lainalaitoksen verkkosivuilla. Autamme sinua löytämään omaan elämäntilanteeseesi sopivimman lainan. 1000 euroa on summa, jonka voit käyttää esimerkiksi autosi huoltoon, lomamatkaan taikeittiöremonttiin. Mihin ikinä rahaa tarvitsetkaan, Lainalaitos välittää lainahakemuksesi useille pankeille ja lainantarjoajille. Näin varmistat itsellesi aina markkinoiden edullisimman lainan.

  • Saat lainapäätöksen nopeasti
  • Lainan hakeminen tapahtuu sähköisesti
  • Voit valita itsellesi sopivan maksuaikataulun

Milloin laina kannattaa?

Kun harkitset ottavasi lainaa 1000 euroa, kannattaa aina pitää mielessä, että laina täytyy maksaa takaisin. Pelkkään arkiseen elämiseen pienlainaa ei välttämättä kannata ottaa. Sen sijaan yllättävät menoerät, kuten pesukoneen hajoaminen tai auton renkaiden uusiminen ovat hyviä syitä ottaa pientä lainaa. Myös omat unelmat toteutuvat usein nopeammin pienen lainan avulla. Esimerkiksi lentoliput etelän lämpöön on helppo maksaa lainalla. Tuhat euroa on summa, jolla saa jo paljon aikaan.

Kuka voi ottaa lainaa?

Voit hakea lainaa 1000 euroa, jos olet vähintään 21-vuotias. Lisäksi luottotietojesi on oltava kunnossa. Maksuhäiriömerkintä estää aina vipin hakemisen. Tarvitset myös säännölliset tulot, jotta voimme olla varmoja siitä, että pystyt maksamaan lainan ajallaan takaisin. Kun täytät lainahakemusta, sinun on tunnistauduttava palveluumme. Tähän tarvitset jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Lisäksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, johon voimme välittää parhaat lainatarjoukset. Lisäksi puhelinnumero on välttämätön, jotta saamme tarvittaessa sinuun nopeasti yhteyden.

Kuinka lainaa haetaan?

Kun olet päättänyt hakea lainaa 1000 euroa, on ensimmäinen askel lainahakemuksen täyttäminen. Kun lainaat rahaa yhdellä hakemuksella, säästät aikaa ja vaivaa. Täytä hakemus Lainalaitoksen nettisivuilla. Kysymme hakemuksessa perustietojasi. Tässä vaiheessa pääset lisäksi määrittelemään haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Et tarvitse erillisiä takaajia tai ylimääräisiä vakuuksia lainaa hakeaksesi. Kun olet jättänyt sähköisen hakemuksen, kilpailutamme puolestasi eri pankkien ja luotonantajien lainatarjoukset. Prosessi on sinulle maksuton. Välitämme lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä. Tämän jälkeen sinun on vielä allekirjoitettava lainasopimus lainantarjoajan palvelussa. Kun sopimus on allekirjoitettu, voit nostaa rahat tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat ne tilille samana päivänä.

Kuinka maksan lainan takaisin?

Kun otat lainaa 1000 euroa, on hyvä muistaa, että summa on aina maksettava takaisin kokonaisuudessaan. Lainan takaisinmaksu alkaa yleensä noin kuukauden kuluttua lainan nostamisesta. Lainaa lyhennetään kerran kuukaudessa. Lyhennyssumma vaihtelee lainasumman ja valitsemasi takaisinmaksuajan mukaan. Mitä nopeammin haluat maksaa lainan, sitä suurempia lyhennyssummat ovat. Toisaalta maksamalla lainan nopeasti pois, vältyt suurilta korkokuluilta. Jotkut lainanantajat perivät myös erillisiä käsittelykuluja. Näistä saat tarkemman tiedon lukemalla lainasopimuksesi. Useimmat lainanantajat tarjoavat mahdollisuutta myös lyhennysvapaaseen kuukauteen. Näin selviät lainasta myös silloin, kun eteen tulee yllättävä menoerä.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.