Yrityslaina

Hae lainaa netistä nopeasti

Lainalaitos on aina turvallinen ja nopea vaihtoehto hakea lainaa netistä. Lue vinkit, miten voit hakea joustolainaa nopeasti ja mitä ehtoja siihen sisältyy.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Näin saat lainaa netistä nopeasti. Täytä vain yksi lainahakemus - saat monta lainatarjousta yhdellä kertaa. 500-40 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Hae lainaa netistä nopeasti

Laina netistä nopeasti: laitoksen kautta saat monta vastausta saman tien

Olet ehkä tottunut asioimaan pankkien kivijalkakonttoreilla, mutta miksi et kokeilisi hoitaa laina-asiat netissä. Se on turvallinen ja todella nopea vaihtoehto. Lainalaitoksen kautta käyttölainan hakeminen onnistuu kätevästi vain muutamissa sekunneissa. Sinun ei tarvitse turhaan käyttää aikaa odottamiseen vaan voit hoitaa kaikki asiat omalta tietokoneeltasi tai kännykältäsi. Miten saada laina netistä nopeasti? Et tarvitse vakuuksia tai takaajia joustolainan hakemiseen. Lainan todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen. Lainalaitoksen joustolainan hakemiseen tarvitset tabletin, tietokoneen tai kännykän ja toimivan nettiyhteyden. Voit laittaa hakemuksen jopa kotisohvaltasi ja sinun ei tarvitse liikkua kotioveltasi mihinkään. Unohda siis vanhat tavat, jotka vietät turhaan aikaa ja hermoja. Lainalaitoksen kautta haettu käyttöluotto on helppo ja nopea tapa saada lainaa.

Lainan hakeminen perinteisellä tavalla vai netissä?

Suosittelemme sinun kokeilevan uutta tapaa hakea lainaa netissä. Laina netistä nopeasti onnistuu parhaiten silloin kun käytät vertailutyökalua kuten lainalaskuria. Se säästää aikaa ja hermoja ja voit hoitaa asiasi juuri siellä missä haluat. Sinun ei tarvitse soittaa pankkiin ja varata aikaa tapaamiselle. Lainalaitoksen kautta haettu joustolaina on aina hyvä vaihtoehto. Nyt voit käyttää ruokatuntisi muuhun kuin pankeissa juoksemiseen. Lainalaitos voi myöntää sinulle joustoluottoa myös ilman takaajia ja vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse turhaan käyttää aikaa dokumenttien kokoamiseen ja takaajien etsimiseen. Joskus rahantarve voi tulla yllättäen vastaan ja ei ole aikaa tehdä prosessin kaikkia vaiheita. Lainalaitos lupaa palvella sinua aina nopeasti ja turvallisesti. Voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.

Voit hakea joustoluottoa vaikka jo tänään. Sinun täytyy vain täyttää seuraavat ehdot. Sinun täytyy olla vähintään 21–vuotias ja asunut vähintään 12 kuukautta Suomessa. Et tarvitse korkeita tuloja, mutta sinulla on säännölliset tulot. Sinulla pitää olla myös luottotiedot kunnossa, jotka Lainalaitos tulee tarkistamaan hakuprosessin aikana. Hae joustavaa joustoluottoa vaikka jo tänään. Hakemuksen voit jättää kätevästi Lainalaitoksen sivujen kautta ja saat vastauksen jopa muutamien sekuntien aikana. Joustoluoton hakuprosessi on aina turvallinen ja nopea. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Pitääkö sinun löytää laina netistä nopeasti? Näin se onnistuu turvallisesti

Lainalaitos lupaa hoitaa sinun raha-asiasi aina turvallisesti ja nopeasti. Voit jättää joustoluoton lainahakemuksen vaikka jo tänään Lainalaitoksen sivuilla. Tarvitset hakemusta varten toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja tietysti verkkopankkitunnukset tunnistusta varten. Hakuprosessi on todella helppo ja tarvitset siihen vain muutamia minuutteja. Täytä hakemussivulla haluamasi lainasumma, henkilötietosi ja lopuksi paina ”lähetä joustoluottohakemus”. Lainalaitos vastaa sinulle jopa muutamien sekuntien aikana. Vastauksessa tulet näkemään sinulle tarjottavan joustoluoton määrän, korot ja kulut. Lainalaitos myös kysyy tietyissä tapauksissa lisädokumentteja lähetettäväksi. Kun kaikki tiedot on Lainalaitoksen hallussa ja dokumentit on lähetetty, voit saada lainaa nopeasti, jopa samana päivänä tilillesi.

Lainalaitos tarjoaa sinulle kätevän ja helpon tavat hakea joustoluottoa elämän yllättäviin tilanteisiin. Voit myös joustoluoton avulla tehdä unelmistasi totta. Lainalaitoksen kautta on mahdollista saada rahat jopa samana päivänä pankkitilille.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.