Yrityslaina

Kylpyhuoneremontin hinta

Suunnitteletko kylpyhuoneen remontointia? Tässä artikkelissa listaamme remontin hintaan vaikuttavia asioita, jotta voimme auttaa sinua valmistautumaan paremmin tulevaan remonttiin!

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Miten kylppärin uusimisen voi budjetoida jos kylpyhuoneremontin hinta muuttuu kesken kaiken? Remontoinnissa vaaditaan joustavaa rahoitusta. Lue miten Lainalaitoksen vertailu turvaa selustasi yllättävissäkin tilanteissa.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin hinta saattaa muuttua kesken projektin

Ennen remontin aloittamista on selvitettävä monia asioita. Yksi tärkeimmistä aiheista on remontin lopullinen hinta ja miten remontin eri kustannuserät muodostuvat. Tiedossasi on varmaankin jo budjetti, joka määrittää osaltaan, kuinka paljon saat kylpyhuoneessasi tehtyä. Itse remontin hintaan vaikuttavat esimerkiksi kylpyhuoneen koko, kunto ja millaisia materiaaleja haluat käyttää. On mahdotonta laskea mikä kylpyhuoneremontin hinta on, ellei suunnitteluvaihetta ole tehty kunnolla. Remontti on aina täysin kylpyhuonekohtainen ja hinta voi heitellä muutaman tuhannen ja jopa kymmenien tuhansien välillä. Pintaremonttia voi varmasti tehdä jo tuhannellakin eurolla, mutta laaja-alaisempi remontti voi tulla maksamaan paljon enemmän.

Mitkä seikat vaikuttavat kylpyhuoneremontin hintaan?

Kaikista suurin merkitys remontin hinnassa on tietenkin kylpyhuoneen koko. Jos koko kylpyhuone laatoitetaan, laatoitettavan pinta-alan määrä vaikuttaa suoraan hintaan. Kokonaishintaa pystyy alentamaan valitsemalla edullisempia materiaaleja. Esimerkiksi laattoja tai kylpyhuoneen kalusteita valitessa on mahdollista valita samantyylisiä malleja useammassakin eri hintaluokassa. Kalusteiden materiaali ja niiden lukumäärä ovat merkittävä seikka budjettia laskiessa. Kuten kaikissa remonteissa, myös kylpyhuonetta remontoidessa eteen saattaa tulla ongelmia, jotka vaativat lisärahoitusta. Voi olla, että kun vanhaa kylpyhuonetta puretaan, löytyy esimerkiksi asbestia, hometta tai kosteusvaurioita. Näin ongelmien ratkominen aiheuttaa lisäkustannuksia ja useimmiten myös pidentää remontin pituutta. Monet remontoijat lainaa rahaa varmuuden vuoksi.

Miten kylpyhuoneremontti rahoitetaan?

Omat säästöt eivät aina yksin riitä kylpyhuoneremontin toteuttamiseen ja tarvitaan ulkopuolista rahoitusta. Lainaneuvottelut pankissa voivat kestää pitkiäkin aikoja samalla, kun remontti seisoo. Kun tarvitset kesken kaiken lisärahoitusta, joudut palaamaan pankin jonoon. Osamaksu on suosittu tapa rahoittaa kylppärin uusiminen. Onneksi pääset helpommalla hakemalla joustoluottoa Lainalaitoksen palvelun kautta. Lainalaitoksen yhdellä hakemuksella haet kerralla remonttilainaa useammasta lainayhtiöstä. Hakeminen on nopeaa ja rahat voivat olla tililläsi vielä saman päivän aikana. Näin remonttisi onnistuu siis nopeallakin aikataululla. Lainalaitoksen kautta on mahdollista hakea lainaa 500 eurosta aina 40 000 euroon asti, joten voit hakea rahoitusta kaikensuuruisiin remonttihaaveisiin. Lainalaitoksen kautta saat nopeasti lainaa 5000 euroa ja myös lainaa 10 000 euroa tarvittaessa.

Kun kylpyhuoneremontin hinta on selvillä, miten luottoa haetaan?

Kun täytät Lainalaitoksen ilmaisen hakemuksen, haet samalla luottoa usealta eri tarjoajalta. Voit saada ensimmäisen lainatarjouksen jo sekuntien kuluessa lähettämisestä. Koska voit hakea lainaa kerralla useammasta paikasta, voit tehdä vertailun heti lähestymättä jokaista tarjoajaa erikseen. Näin itsellesi parhaimman rahoitusvaihtoehdon löytäminen on helppoa ja nopeaa. Kun sopimus lainantarjoajan kanssa on tehty, rahat ovat tililläsi parhaassa tapauksessa vielä samana päivänä.

Kylpyhuoneremontin rahoitus parhaalla korolla

Koko remontin hintaan vaikuttaa tietenkin myös rahoituksen hinta. Lainalaitoksen kautta pystyt hoitamaan näppärästi lainantarjoajien kilpailutuksen, ja pystyt varmistumaan, että saat rahoitusta parhaalla mahdollisella korolla. Remontin hinta saattaa nousta korkeaksi, jos lainan kulut nousevat pilviin. Lainalaitoksen kautta haettavissa lainoissa todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5% ja 49,9% välillä. Korko on henkilökohtainen.

Joustoluotto kaikenlaisille remontoijille

Kun tarvitset helppoa ja turvallista tapaa kylpyhuoneremontin rahoittamiseen, on joustoluotto varteenotettava vaihtoehto. Ainoina vaatimuksina on, että olet vähintään 21-vuotias ja olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Lisäksi luottotietosi on oltava moitteettomat.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.