Yrityslaina

Kulutusluottojen yhdistäminen

Lue tästä, kuinka pystyt yhdistämään kulutusluottoja! Lainojen yhdistämisen hyödyt ovat selkeät: maksat vain yhden lainan kuluja ja eräpäivien muistaminen helpottuu.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun yhdistät pienet lainat yhdeksi, isommaksi lainaksi, maksat vain yhdet kulut luotostasi. Voit säästää rahaa ja aikaa hoitamalla monen lainan sijasta yhtä luottoa. Voit saada uuden lainasi paremmilla ehdoilla.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottojen yhdistäminen on kannattavaa

Joskus voit huomata olevasi tilanteessa, jossa sinulla on useampi kuin yksi kulutusluotto. Sen lisäksi olet ehkä hankkinut kodinkoneen osamaksulla ja käyttänyt ostoksien maksamiseen luottokorttia. Tämä erilaisten luottojen takaisinmaksu voi olla stressaavaa sekä taloudellesi että hermoillesi. Lainojen ja luottojen yhdistäminen voi tuoda apua tähän ongelmaan. Suurin yksittäinen syy luottojen yhdistämiseen on se, että useista luotoista juoksee jokaisesta erikseen tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset kulut.

Kun kaikki luotot on kasattu yhteen kulutusluottoon, maksat vain yhden luoton tilinhoitomaksuista. Lisäksi kuukausimaksut ovat usein maltillisemmat, kun maksat vain yhtä luottoa. Näin luottojen takaisinmaksueriin menee huomattavasti vähemmän rahaa. Lisäksi taloudenseuranta helpottuu, kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhden lainan eräpäivistä, erien määristä ja jäljellä olevan lainan pääoman suuruudesta. Säästyyhän siinä hermotkin, kun ei tarvitse muistaa monen eri luoton yksityiskohtia! Kulutusluottojen yhdistäminen auttaa sinua pitämään taloutesi tasapainossa.

Hallitse kuukausimaksuja helpommin kulutusluottoja yhdistämällä

Sen lisäksi, että lainoja yhdistelemällä säästyy selvää rahaa, on tärkeää myös helpottaa kuukausittaisten maksujen hallintaa. Enää sinun ei tarvitse muistaa kaikkien luottojesi kuukausimaksuja ja seurata jäljellä olevien kuukausierien määrää. Kun maksat vain yhtä luottoa, on menot helpompi budjetoida kuukausittain ja siten parantaa henkilökohtaisen taloutesi suunnittelua. Koska yhdistät lainasi , muistat varmasti maksupäivät helpommin, etkä myöskään joudu tappelemaan maksumuistutusten kanssa. Kun maksat luottoa vain yhdellä helpolla maksulla verkkopankissasi, ei turhia yllätyksiä tule.

Miksi yhdistää kulutusluotot Lainalaitoksen kautta?

Kulutusluottoa tarjoavia rahoituslaitoksia toimii Suomessa valtava määrä. Tietenkin voit itse lähettää hakemuksen jokaiseen ja katsoa, kuinka käy. Helpompaa on kuitenkin käyttää Lainalaitoksen maksutonta palvelua, joka tekee vertailusta nopeaa ja vaivatonta. Saat lainatarjouksia useilta lainantarjoajilta yhdellä hakemuksella, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi hakemusten lähettelyyn silloin, kun rahantarve on kiireellinen. Lainatarjouksia lähetetään sinulle monesti jo saman tien, kun olet saanut hakemuksen lähetettyä. Lainalaitos on lainanvälittäjä jonka yhteistyökumppaneiden korot eivät ole päätähuimaavat. Todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja se on henkilökohtainen.

Lainalaitoksen kautta haet luottoa ilman vakuuksia ja takaajia, joten sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi turhaan papereiden täyttelyyn ja lähipiirisi vaivaamiseen raha-asioillasi. Lainalaitoksen kautta kulutusluottojen yhdistäminen on turvallista ja nopeaa. Lisäksi parhaassa tapauksessa saat luoton tilillesi vielä saman päivän aikana. Luottoja tarjoavien yritysten ehdot vaihtelevat suuresti. Lainalaitoksen palvelua käyttääksesi kuitenkin sinun on oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi sinun on oltava asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Kaikki lainantarjoajat vaativat myös, että luottotietosi ovat moitteettomat.

Lainojen yhdistäminen helposti ja nopeasti netissä

Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa turvallisesti, nopeasti ja vaivattomasti suoraan sivuiltamme. Täytä vain ilmainen hakemus ja me välitämme hakemuksesi suoraan useille lainayhtiöille ja pankeille. Saat useita lainatarjouksia jopa sekunneissa, joista voit valita itsellesi sopivimman. Voit tutustua lainatarjouksiin omalla kotisohvallasi ja allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla silloin, kun olet valmis. Lainalaitoksen kautta voit saada luottoa lainojen yhdistämiseen 500-40 000€.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.