Vakuudeton Laina
Yrityslainaa
Yhdistä Lainat
Kulutusluotto

Kulutusluotto

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Mikä on vakuudeton kulutusluotto?

Vakuudeton kulutusluotto on henkilökohtainen vakuudeton laina jota voit käyttää lähes mitä tahansa tarvetta varten. Vakuudettoman kulutusluoton ainoa velallinen on vakuudettoman lainasopimuksen allekirjoittanut henkilö. Voit esimerkiksi ottaa vakuudettoman kulutusluoton ja yhdistää pikalainoja tai käyttää vakuudettoman lainan auton ostoon tai käyttää kulutusluottoa laina lisäpääomana asuntolainaan tai tehdä kotisi keittiöremontin, tai mitä vain. Monet käyttävät vakuudetonta kulutusluottoa kun haluavat maksaa pois pikavipit, joiden maksuaika on lyhyt. Lainalaitos.fi vertailee eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainat puolestasi yhdellä hakemuksella. Kun teet hakemuksen näet muutaman minuutin jälkeen ensimmäiset sinulle tulevat lainatarjoukset.

ihanaa kulutusluotto

Kulutusluotto

Mikä kulutusluotto on?

Kulutusluotto on käytännöllinen lainatyyppi, jonka ansiosta voit lisätä käyttövarojasi nopeasti. Sen enimmäissumma on pienempi kuin perinteisen pankkilainan mutta suurempi kuin esimerkiksi pikavipin. Kulutusluottoa kutsutaan myös nimellä joustoluotto. Lainasummat vaihtelevat 500 eurosta jopa 40 000 euroon. Kulutusluoton tarkoitus on paikata vajetta käyttövaroissasi. Sillä voit rahoittaa esimerkiksi uuden puhelimen, ulkomaanmatkan tai vaikkapa uuden sohvakaluston joustavasti ja nopeasti. Kun teet hakemuksen netissä, lainasumma on parhaimmassa tapauksessa käytössäsi jo saman päivän aikana.

  • Kulutusluotolla toteutat arjen unelmia
  • Kulutusluotolla voit lisätä käyttövaraa tiukassa tilanteessa
  • Kulutusluotto on näppärä vararahasto

Kulutusluotto sopii moneen tilanteeseen

Kulutusluotto voi tulla tarpeeseen monessa arjen tilanteessa. Kun tiedät, että rahaa on tulossa tilillesi lähiaikoina ja pystyt huolehtimaan luoton takaisinmaksusta maksusuunnitelman mukaisesti, joustoluotto on ihanteellinen ratkaisu tilapäiseen käyttövarojen puutteeseen. Joskus on mukavaa sallia itselle vähän suurempaankin hemmottelua. Tarvitsetko esimerkiksi lainaa 1000 euroa? Edulliset matkaliput kannattaa ostaa heti, kun ne ovat saatavilla. Mikäpä olisi silloin parempi kuin ylimääräinen rahavarasto? Luotosta on hyötyä myös kiperässä tilanteessa, kuten lääkäri- tai sairaalakäyntien kustantamisessa.

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Kulutusluoton alaikäraja on 21 vuotta. Sinun tulee myös asua vakituisesti Suomessa ja tulojesi tulee olla säännölliset, oli niiden lähteenä sitten palkka tai eläke. Yksi tärkeä edellytys on, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää luottotiedoissasi. Kulutusluotto on helppo hakea netissä: tarvitset hakemista varten pankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron. Pankkitunnusten avulla varmistetaan, että vain sinä voit hakea lainaa omissa nimissäsi. Sähköpostiosoitetta ja matkapuhelinnumeroa tarvitaan asian käsittelyyn.

Lainan hakeminen on helppoa netissä

Kulutusluotto on helposti saatavillasi suoraan netissä. Meidän avullamme voit vertailla eri lainanmyöntäjien lainatarjouksia, jotta saisit parhaat ehdot kulutusluotollesi. Huomioi, että luoton kokonaiskustannuksiin voivat korkoprosentin lisäksi vaikuttaa erilaiset perustamis- ja käsittelykulut. Kun olet valinnut omia tarpeitasi parhaiten vastaavan kulutusluoton, yhteistyökumppanimme käsittelevät hakemuksesi ripeästi.


 

Tarvitsetko lainaa heti? Parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi jo samana päivänä. Kulutusluottojen korot ovat yleensä perinteistä pankkilainaa korkeampia, mutta niihin et tarvitse vakuuksia tai erillisiä takaajia. Riittää, että sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut talouttasi moitteettomasti. Luottojen vertailu verkkopalvelussamme ja näppärä nettihakemus myös säästävät aikaasi ja energiaasi.

Lainasummat pieneen ja suureen tarpeeseen

Kulutusluotto on usein räätälöitävissä hakijan tarpeiden mukaiseksi. Voi olla, että haluat tarjota itsellesi pientä luksusta joka päivään ja tarvitset lisää käyttövaraa alle 1 000 euroa. Tai ehkäpä sinun on vihdoin hankittava uusi auto, koska sait uuden työpaikan naapuripaikkakunnalta? Arjen tarpeet ovat moninaiset, mutta niin ovat kulutusluoton mahdollisuudetkin. Lainaa 500 euroa tai hanki luottoa 10 000 euroa tarpeesi mukaan: lainanmyöntäjät arvioivat tulojesi ja kokonaistilanteesi perusteella takaisinmaksukykysi ja ottavat sen huomioon lainaa käsitellessään. Luonnollisesti lainasumman kasvaessa lainanmyöntäjä tekee perusteellisemman selvityksen tilanteestasi ja saattaa myös pyytää lisätietoja.

Kulutusluotto - miten luotto maksetaan takaisin?

Kulutusluotto eli joustolaina on kätevä tapa rahoittaa arjen pieniä tai suurempia rahavajeita. Sinun kannattaa kuitenkin jo lainaa hakiessasi miettiä omaa takaisinmaksukykyäsi. Lainanmyöntäjät mitoittavat takaisinmaksuohjelman osin lainasumman ja joissakin tapauksissa myös omien toiveidesi mukaan. Ota huomioon, että sinun tulee sitoutua maksamaan luotto takaisin sovitun suunnitelman puitteissa. Takaisinmaksuerien laiminlyöminen johtaa lainan kokonaiskustannuksien nousuun. Lainasummasta riippuen laina-aika vaihtelee muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Todellinen vuosikorko puolestaan on noin 4,5-49,99 %:n välillä. Mitä nopeammin maksat luoton takaisin, sitä pienemmiksi korkokulut muodostuvat. Ota kaikki tämä huomioon jo lainahakemusta täyttäessäsi ja mieti, miten korko- sekä lainanhoitokustannukset vaikuttavat kokonaisummaan, joka sinun on maksettava takaisin.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €