Hae Lainaa

Kulutusluotto Heti

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Kulutusluotto heti

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Mikä kulutusluotto on?

Yksityishenkilöille on tarjolla useita erilaisia lainoja ja luottoja. Pankit ja luotonantajat kutsuvat niitä yleisesti nimillä kulutusluotto, joustoluotto, blancolaina, autolaina tai pikalaina. Näillä tarkoitetaan yleensä vakuudettomia lainoja joissa laina myönnetään ilman että lainan vakuudeksi asetetaan kiinteää omaisuutta, kuten esimerkiksi asuntoa.

Vakuudettomissa lainoissa on yleensä hieman asuntolainoja korkeampi korko koska lainan vakuutena ei ole kiinteää omaisuutta, kuten esimerkiksi asuntoa. Tästä johtuen, vakuudettoman lainan korko on muuttuva ja voi vaihdella lainanantajasta ja laina-ajan pituudesta riippuen. Lainan koron nostamisen ehdot on kuitenkin määritelty tarkoin lainasopimuksessa, eikä lainanantaja voi nostaa lainan korkoa laina-aikana ilman näiden ehtojen täyttymistä.

Tästä johtuen on tärkeää kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaishinnan sisältäen kaikki palvelumaksut, ja sitä voidaan tämän ansiosta käyttää eri lainanantajien keskinäiseen vertailemiseen.

Monet ihmiset hämmentyvät pohtiessaan pitäisikö hänen ottaa Joustoluotto vai kulutusluotto. Pohjimmiltaan, Joustoluotto on joustava kulutusluotto. Joustoluotto ja kulutusluotto eroavat toisistaan siten että Joustoluoton voit maksaa pois koska tahansa, mutta voit nostaa jo maksettua lainaosuutta takaisin käyttöösi myönnettyn luottorajan puitteissa. Lainattava summa on yleensä välillä 500 – 50 000 euroa.

Yksityisen lainan edut:

 • Sinun ei tarvitse selittää mihin lainan tarvitset
 • Lainan myöntämiseen ei vaadita vakuuksia
 • Lainan myöntämiseen ei vaadita panttia
 • Laina joustaa tarpeidesi mukaan

Kulutusluottojen vertailu

Pankkien myöntämiä kulutusluottoja kannattaa vertailla. Vertaillessasi eri pankkien tarjoamia kulutusluottoja, voit laskea lainan korkoa kilpailuttamalla eri lainanantajat. Palvelumme järjestää lainat selkeään järjestykseen, jolloin löydät helposti ja nopeasti kaikkein matalakorkoisimmat lainat.

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa eri lainanantajat ja saada vieläkin edullisemman lainan. Sinun ei tarvitse käydä jokaisen lainanantajan sivulla erikseen, ja käyttää ylimääräistä aikaa samojen tietojen syöttämiseen yhä uudelleen ja uudelleen. Jättämällä lainahakemuksen palveluumme, saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia eri lainanantajilta.

Palvelumme avulla voit hakea uutta lainaa, tai yhdistellä vanhoja lainoja niin sanotulla yhdistelylainalla. Lainojen yhdistämisellä vältät päällekkäiset palvelumaksut ja saat yhdistettyä useat pienet korkeakorkoisemmat lainasi yhdeksi matalakorkoisemmaksi lainaksi. Matalamman koron ja pienempien palvelumaksujen ansiosta lainanhoitokulusi pienenevät, ja pystyt maksamaan lainasi pois nopeammin. Yhdistelylainalla saadaan yleensä myös laskettua lainan kuukausierää.

Kulutusluoton korko

Kaikille lainoille maksetaan varsinaisen lyhennyksen lisäksi myös korkoa. Lainaehdoissa on yleensä ilmoitettu nimellinen vuosikorko, mutta lainaan saattaa tämän lisäksi sisältyä avausmaksu ja muita palvelumaksuja. Lainamainoksissa käytetään yleensä nimellistä vuosikorkoa jotta laina saadaan näyttämään mahdollisimman edulliselta, mutta kaikki sivukulut sisältävä todellinen vuosikorko on lainan todellinen hinta. Tästä johtuen lainoja kannattaa vertailla nimenomaan todellisen vuosikoron perusteella.

Jokainen lainanantaja määrittelee itsenäisesti myöntämänsä lainan koron. Koron suuruus riippuu siitä kuinka suuren riskin lainanantaja on valmis ottamaan lainatessaan rahaa sinulle. Riskin suuruuteen vaikuttaa maksukykysi sekä lainan vakuudeksi mahdollisesti asetettu vakuus. Mitä suurempi maksukykysi tai vakuutesi on, sitä matalamman koron voit saada. Vakuudettomissa kulutusluotoissa korko on yleensä hieman korkeampi kuin esimerkiksi vakuudellisissa asuntolainoissa, joissa asunto toimii lainan vakuutena. Korko maksetaan kuukausittain tai neljännesvuosittain. Muistathan että lainan korkokulut voidaan vähentää verotuksessa.

Esimerkki: Otat 10,000 euron tasalyhenteisen lainan 5 vuoden laina-ajalla ja 5% korolla. Avausmaksu on 30 euro ja laskutuspalkkio 25 euroa. Todellinen vuosikorko on tällöin 5.85%. Lainasi kokonaissummaksi 5 vuoden laina-ajalla tulee tällöin 11,451 euroa.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Vakuudeton kulutusluotto on monesti erinomainen vaihtoehto. Kulutusluotot, Joustoluotot ja Pikavipit ovat loistavia esimerkkejä vakuudettomista lainoista. Näitä lainoja voidaan joskus kutsua myös nimellä Blanco-laina.

Koska lainalle ei tarvita vakuuksia, saat rahat tillillesi nopeasti. Täytettyäsi lainahakemuksen, lainanantaja arvioi maksukykysi tulojesi ja omaisuutesi perusteella, sekä tarkastaa luottotietosi ja varmistaa että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainanantaja noudattaa aina kulutusluottoja koskevaa kuluttajansuojalakia sekä omaa sisäistä ohjeistustaan lainaa myöntäessään.

Lainan vakuudettomuus rajoittaa lainattavan summan maksimi määrää. Suurin lainattava summa on yleensä 50,000 euroa, mutta jotkin lainanantajat tarjoavat lainaa jopa 60,000 euron rajaan saakka. Tämän hetkinen taloustilanteesi määrittelee kuinka suuren summan voit lainata, eikä sinulle tästä johtuen välttämättä aina myönnetä hakemaasi lainasummaa. Taloustilanteesi vaikuttaa myös myönnettävän lainan korkoon, eli mitä parempi taloustilanteesi on, sitä matalammalla korolla voit saada lainaa.

Mistä edullinen kulutusluotto

Edullisimman Kulutusluoton löytäminen voi olla hankalaa. Kaikkein helpointa on ottaa yhteyttä mahdollisimman moneen lainanantajaan. Tällä tavoin löydät varmimmin kaikkein matalakorkoisimman lainan.

Tällä hetkellä on tarjolla useita matalakorkoisia lainoja, riippumatta siitä onko kyseessä pieni ja nopea pikavippi vai suurempi lainasumma. Lainojen vertailu kannattaa aina.

Jos haluat hakea lainaa ja vertailla eri pankkeja helposti, voit vertailla lainoja veloituksetta ilmaisessa vertailupalvelussamme. Jättämällä lainahakemuksen palveluumme, saat useita lainatarjouksia useilta eri lainanantajilta.

Saamasi edut:

 • Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa
 • Saat rahat suoraan tilillesi
 • Voit käyttää rahat haluamallasi tavalla
 • Matalampi korko kuin luottokortissa
 • Voit lainata suurempia summia

Mistä halvin kulutusluotto netistä

Haluat todennäköisesti kaikkein edullisimman lainan. Tämä onnistuu helpoiten laskemalla lainan kokonaiskustannukset. Vertaile eri lainanantajien lainaehtoja toisiinsa. Lainoja vertailemalla löydät sinulle parhaiten sopivan ja matalakorkoisimman lainan helposti ja nopeasti.

Palvelumme avulla voit vertailla useita eri lainatarjouksia ja niiden todellisia vuosikorkoja helposti. Saat useita lainatarjouksia useilta ei lainanantajilta, joista voit helposti valita edullisimman ja juuri sinulle parhaiten sopivan lainan.

Kilpailuta kulutusluotto

Kehitämme älykkäitä ja tehokkaita palveluita jotka asettavat pankit ja lainanantajat kilpailemaan toisiaan vasten sinun asiakkuudestasi. Tällä tavoin kykenemme tarjoamme asiakkaillemme lainaa aina parhailla mahdollisilla ehdoilla. Sinun ei tarvitse edes käydä pankin konttorissa saadaksesi lainaa, vaan voit hakea lainaa suoraan kotisohvaltasi.

Saadaksesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen, kannattaa huomioida muutkin lainanantajat kuin perinteiset pankit. Kun kilpailutat tarjolla olevat Kulutusluotot palvelumme avulla, voit säästää jopa useita satasia kuukaudessa, ja kun lainanhoitokulusi laskevat, voit maksaa lainan pois entistäkin nopeammin.

Pankkien kilpailutus on avain edulliseen lainaan. Palvelumme avulla pankkien kilpailuttaminen ja lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa. Saat yhdellä hakemuksella useat lainanantajat kilpailemaan keskenään lainatakseen sinulle rahaa ja saadakseen sinut asiakkaakseen. Vertaile ja valitse parhain lainatarjous – täysin ilmaiseksi.

 

 • Säästä aikaa
 • Vähemmän sivukuluja
 • Edullisempi korko
 • Yhdistä lainasi ja laske kuukausierääsi
p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Kulutusluotto ★★★★★ 5
5 1