Yrityslaina

Kulutusluoton korko

Kulutusluoton korko vaikuttaa lainasi kokonaiskustannuksiin. Korkojen vertailu kannattaa.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun kilpailutat lainat Lainalaitoksen laskurissa, edullisin korko löytyy luotettavasti.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Kulutusluoton korko

Mitkä tekijät vaikuttavat kulutusluoton korkoon?

Kulutusluottoa harkitessa kannattaa ottaa huomioon muutamia tärkeitä seikkoja. Ensinnäkin lainan ottajan kannattaa tutustua eri pankkien ja verkossa toimivien lainayritysten luottojen ehtoihin. On suositeltavaa että kiinnität huomiota etenkin kulutusluoton korkoon, muihin kuluihin ja laina-aikaan. Nämä tekijät saattavat vaihdella lainayritysten välillä mutta vaikuttavat siihen, kuinka sopiva käyttöluotto on juuri sinulle. Lainalaitoksen kautta voit vertailla kulutusluottoja nopeasti ja turvallisesti. Yhden lainahakemuksen tekeminen riittää ja samalla hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia. Jotkin Lainalaitoksen kautta haettavat joustoluotot sisältävät myös lyhennysvapaita kuukausia.

Näin kulutusluottosi korko määräytyy

Jotta voit vertailla eri kulutusluottoja luotettavasti, on hyvä ymmärtää mitä eri lainatermit tarkoittavat. Jos vertaat lainoja tällä hetkellä, olet varmaankin törmännyt nimelliskorkoon. Nimelliskorolla tarkoitetaan luotonantajan lainasta perimää korkoa. Toinen kulutusluoton korko on todellinen vuosikorko. Tähän korkoon lasketaan mukaan kaikki muut lainaan liittyvät kustannukset ja maksut. Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan kokonaiskustannusta, johon on jo laskettu mukaan esimerkiksi luottotilin avausmaksu ja kuukausimaksu. Lainalaitoksen kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5% ja 49,9% välillä. Korko on henkilökohtainen ja voit tarkistaa sen omasta lainatarjouksestasi.

Lainalaitoksen kautta löydät edullisimman koron nopeasti

Lainalaitos vertailee monta lainatarjousta puolestasi ja yksi hakemus riittää. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä vielä sido sinua mihinkään. Voit tarkistaa sinulle annettavan henkilökohtaisen korkosi lainatarjouksestasi ja koska saat todennäköisesti monta tarjousta yhdellä hakemuksella, edullisin kulutusluoton korko löytyy helposti ja luotettavasti. Kun haet joustoluottoa Lainalaitoksen kautta, maksat korkoa vain siitä osasta lainaa jonka olet nostanut käyttöösi. Jos olet ottanut esimerkiksi lainaa 15000 euroa mutta nostanut käyttöösi lainaa 10000 euron edestä, maksat korkoa vain 10000 eurosta.

Lyhennysvapaat kuukaudet ja kulutusluoton korko

Lainalaitoksen kautta on mahdollista löytää myös lyhennysvapaata joustoluottoa. Lyhennysvapaan kuukauden aikana maksettavaksi tulee vain kulutusluoton korko. Edullisen koron lisäksi Lainalaitoksen kautta haetut lainat joustavat arjessasi mukana. Kun valitset itsellesi luotonantajaa, lainaehtojen joustavuus kannattaa ottaa huomioon. Nämä maksuvapaat kuukaudet tulevat välillä tarpeeseen ja tuovat joustoa talouteesi.

Joustoluotto toimii samaan tapaan kuin luottokortti mutta on virtuaalinen luottopalvelu. Joustoluottoa hakiessasi sinulle myönnetään luottolimiitti, joka voi olla esimerkiksi 2000 tai 5000 euroa. Joustoluottosi limiitti määrää paljonko rahaa sinulla on käytettävissäsi mutta sinun ei ole pakko nostaa luottoa kokonaan tilillesi. Voit valita vapaasti paljonko tarvitset - oli se sitten 100 tai esimerkiksi 1000 euroa kerralla. Voit myös nostaa takaisin maksamaasi luottoa uudelleen käyttöösi täyttämättä uutta lainahakemusta.

Kuka voi saada kulutusluottoa Lainalaitoksen kautta

Voit saada luottoa Lainalaitoksen kautta kunhan täytät muutaman ehdon. Sinun tulee olla täyttänyt 21 vuotta ja sinun pitää asua Suomessa vakituisesti. Sinulla pitää olla myös säännölliset tulot eikä luottorekisterissäsi saa olla maksuhäiriömerkintää.

Näin haet luottoa

Kulutusluottoa haetaan Lainalaitoksen sivuilta löytyvän lainahakemuksen kautta. Saat monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella sähköpostiisi. Lainatarjouksesi todellinen vuosikorko on tavallisesti 4,5-49,9%. Jokainen lainayritys antaa sinulle oman tarjouksensa ja yhdellä hakemuksella voit vertailla tarjouksia nopeasti.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.