Yrityslaina

Kulutuslaina

Kulutuslainalla varaudut yllättäviin menoihin, kun äkillinen tarve iskee! Kulutuslainaa voit hakea nopealla ja luotettavalla hakemuksella Lainalaitoksen laskurin kautta.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kulutuslainaa saa nopeasti ja turvallisesti Lainalaitoksen kautta. Yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta. Ei vakuuksia tai takaajia.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Kulutuslaina

Kulutuslaina tilille nopeasti

Haluaisitko remontoida kylpyhuoneesi tai vaihtaa autosi uudempaan? Ehkä mielit palmujen alle pitkän työrupeaman jälkeen? Sinua saattaa potuttaa, jos pesukone hajoaa kesken siivouspäivän ja jääkiekon maailmanmestaruuskisat meinaavat jäädä väliin, kun televisio on pimentynyt. Kulutuslaina tulee apuun tilanteessa kuin tilanteessa. Lainalaitoksen kautta on mahdollista hakea edullisia ja luotettavia kulutuslainan tarjoajia, joiden avulla hoituu pienet ja suuremmatkin hankinnat. Lainaa voit hakea 500-40 000 euroa vaikka saman tien tuomaan budjettiisi lisäliikkuvuutta. Todellinen kulutuslaina korko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen.

Lainalaitoksen hakemuksen voit täyttää verkossa viikonpäivään tai vuorokaudenaikaan katsomatta ja lainaa saat nopeasti. Lainalaitoksen lainavertailun kautta saat useampia lainatarjouksia, ensimmäiset saattavat tulla jopa sekunneissa hakemuksen lähettämisestä. Kun tiedot on varmistettu ja sopimukset allekirjoitettu, voit saada nettiluoton tilillesi vielä saman päivän aikana. Saadessasi useamman lainatarjouksen, voit vertailla niitä keskenään ja varmistua siitä, että saat mahdollisimman alhaiset kuukausierät ja joustavat lainanehdot. Lainan takaisinmaksussa ei tule ongelmia, kun pystyt valita itsellesi sellaisen tarjoajan, jonka kuukausierät ovat juuri sinulle sopivia. Osa lainantarjoajista saattaa jopa myöntää lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksat ainoastaan lainan korot ja kulut.

500-40 000 euroa kulutuslainaa joustavasti

Sama kuinka hyvin suunnittelet elämäsi, eteen tulee aina yllätyksiä ja elämäntilanteet voivat muuttua nopeastikin. Siksi on hyvä muistaa, että joustoluotto joustaa kanssasi. Voit itse päättää kertanostojen summat ja vaikuttaa luoton takaisinmaksuaikatauluun. Kulutuslainalla saat yhden luottolimiitin, jonka sisällä voit vapaasti nostaa haluamasi suuruisia eriä niin usein kuin vain tarvitset.

Kulutuslainan hyvät puolet eivät lopu siihen. Kulutuslainaan ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse pantata omaisuuttasi lainan vakuudeksi, vaan voit edelleen itse päättää, mitä omaisuudellasi teet. Et myöskään joudu jakamaan henkilökohtaisia laina-asioitasi lähipiirisi kanssa metsästäessäsi henkilötakaajia. Lainalaitoksen kautta lainan saa myös nopeasti äkilliseen tarpeeseen. On selvää, että kun yllättävä menoerä tulee eteesi, siihen on reagoitava nopeasti. Siksi palveluamme käyttämällä saatat saada rahat tilillesi vielä samana päivänä ja lainatarjouksia saman tien, kun olet lähettänyt hakemuksesi. Ellet ole varma, paljonko rahoitusta tarvitset, joustoluotto tarjoaa sinulle luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi tarvittavissa erissä. Kun limiitti tulee täyteen, voit maksaa takaisin jo nostamaasi luottoa ja se on saman tien taas käytettävissäsi.

Kenelle joustoluotto sopii?

Joustoluotto sopii jokaiselle, joka kaipaa joustavuutta lompakkoonsa sekä haluaa saada itselleen parhaimmat mahdolliset lainan ehdot. Lainalaitoksen palvelua voit käyttää, jos olet vähintään 21-vuotias ja luottokelpoisuutesi on kunnossa. Säännölliset tulot on myös oltava, mutta sinun ei tarvitse olla huippupalkkaisessa työssä saadaksesi luottoa.

Voit hakea lainaa, jos olet asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Lisäksi lainan hakemiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lainasopimuksen sähköiseen allekirjoitukseen tarvitset vielä verkkopankkitunnukset. Kulutuslainan hakeminen Lainalaitoksen kautta ei maksa sinulle mitään ja voit olla varma sen turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

Mistä kulutuslaina pankista helpoiten?

Lainalaitoksen kauta voit helposti tehdä hakemuksen online verkossa, saat monta tarjouksia yhdellä hakemuksella. sinun ei tarvitse käydä jokaisessa pankissa. Lainalaitos tekee kulutuslaina vertailun puolestasi.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.