Hae Lainaa

Kulutuslaina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Kulutuslaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Kulutuslainalla varaudut yllättäviin menoihin, kun äkillinen tarve iskee! Kulutuslainaa voit hakea nopealla ja luotettavalla hakemuksella Lainalaitoksen laskurin kautta.

Kulutuslaina tilille nopeasti

Haluaisitko remontoida kylpyhuoneesi tai vaihtaa autosi uudempaan? Ehkä mielit palmujen alle pitkän työrupeaman jälkeen? Sinua saattaa potuttaa, jos pesukone hajoaa kesken siivouspäivän ja jääkiekon maailmanmestaruuskisat meinaavat jäädä väliin, kun televisio on pimentynyt. Kulutuslaina tulee apuun tilanteessa kuin tilanteessa. Lainalaitoksen kautta on mahdollista hakea edullisia ja luotettavia kulutuslainan tarjoajia, joiden avulla hoituu pienet ja suuremmatkin hankinnat. Lainaa voit hakea 500-50 000 euroa vaikka saman tien tuomaan budjettiisi lisäliikkuvuutta. Todellinen kulutuslaina korko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen.

Lainalaitoksen hakemuksen voit täyttää verkossa viikonpäivään tai vuorokaudenaikaan katsomatta ja lainaa saat nopeasti. Lainalaitoksen lainavertailun kautta saat useampia lainatarjouksia, ensimmäiset saattavat tulla jopa sekunneissa hakemuksen lähettämisestä. Kun tiedot on varmistettu ja sopimukset allekirjoitettu, voit saada nettiluoton tilillesi vielä saman päivän aikana. Saadessasi useamman lainatarjouksen, voit vertailla niitä keskenään ja varmistua siitä, että saat mahdollisimman alhaiset kuukausierät ja joustavat lainanehdot. Lainan takaisinmaksussa ei tule ongelmia, kun pystyt valita itsellesi sellaisen tarjoajan, jonka kuukausierät ovat juuri sinulle sopivia. Osa lainantarjoajista saattaa jopa myöntää lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksat ainoastaan lainan korot ja kulut.

500-50 000 euroa kulutuslainaa joustavasti

Sama kuinka hyvin suunnittelet elämäsi, eteen tulee aina yllätyksiä ja elämäntilanteet voivat muuttua nopeastikin. Siksi on hyvä muistaa, että joustoluotto joustaa kanssasi. Voit itse päättää kertanostojen summat ja vaikuttaa luoton takaisinmaksuaikatauluun. Kulutuslainalla saat yhden luottolimiitin, jonka sisällä voit vapaasti nostaa haluamasi suuruisia eriä niin usein kuin vain tarvitset.

Kulutuslainan hyvät puolet eivät lopu siihen. Kulutuslainaan ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse pantata omaisuuttasi lainan vakuudeksi, vaan voit edelleen itse päättää, mitä omaisuudellasi teet. Et myöskään joudu jakamaan henkilökohtaisia laina-asioitasi lähipiirisi kanssa metsästäessäsi henkilötakaajia. Lainalaitoksen kautta lainan saa myös nopeasti äkilliseen tarpeeseen. On selvää, että kun yllättävä menoerä tulee eteesi, siihen on reagoitava nopeasti. Siksi palveluamme käyttämällä saatat saada rahat tilillesi vielä samana päivänä ja lainatarjouksia saman tien, kun olet lähettänyt hakemuksesi. Ellet ole varma, paljonko rahoitusta tarvitset, joustoluotto tarjoaa sinulle luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi tarvittavissa erissä. Kun limiitti tulee täyteen, voit maksaa takaisin jo nostamaasi luottoa ja se on saman tien taas käytettävissäsi.

Kenelle joustoluotto sopii?

Joustoluotto sopii jokaiselle, joka kaipaa joustavuutta lompakkoonsa sekä haluaa saada itselleen parhaimmat mahdolliset lainan ehdot. Lainalaitoksen palvelua voit käyttää, jos olet vähintään 21-vuotias ja luottokelpoisuutesi on kunnossa. Säännölliset tulot on myös oltava, mutta sinun ei tarvitse olla huippupalkkaisessa työssä saadaksesi luottoa.

Voit hakea lainaa, jos olet asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Lisäksi lainan hakemiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lainasopimuksen sähköiseen allekirjoitukseen tarvitset vielä verkkopankkitunnukset. Kulutuslainan hakeminen Lainalaitoksen kautta ei maksa sinulle mitään ja voit olla varma sen turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

Mistä kulutuslaina pankista helpoiten?

Lainalaitoksen kauta voit helposti tehdä hakemuksen online verkossa, saat monta tarjouksia yhdellä hakemuksella. sinun ei tarvitse käydä jokaisessa pankissa. Lainalaitos tekee kulutuslaina vertailun puolestasi.

 

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Kulutuslainaa saa nopeasti ja turvallisesti Lainalaitoksen kautta. Yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta. Ei vakuuksia tai takaajia.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Kulutuslaina ★★★★★ 5
5 1