Yrityslaina

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Se kuinka paljon lainaa voit saada vaihtelee hakijakohtaisesti. Lue paljonko lainaa juuri sinä voit saada Lainalaitoksen kautta lainatarjouksia vertailemalla.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun mietit “kuinka paljon lainaa voin saada?”, kilpailuta lainat netissä ja valitse itsellesi paras korko.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Kuinka paljon lainaa voin saada netistä?

Lainan tarve vaihtelee suuresti sen perusteella, oletko ostamassa ensimmäistä asuntoasi, uutta autoa tai ostamassa lyhyttä lomamatkaa. Jotkut käyttävät netistä haettavaa lainaa jakamaan esimerkiksi joulun vietosta kertyviä kustannuksia tasaisesti useammalle kuukaudelle. Lainaa haetaan netistä etenkin silloin kun säästäminen ei ole käytännöllinen vaihtoehto. Monet meistä ajattelee yllättävän rahantarpeen ilmestyessä: “kuinka paljon lainaa voin saada?”.

Ennen kuin mietit kuinka paljon voit saada lainaa, sinun kannattaa lähestyä asiaa eri näkökulmasta. On hyvä kartoittaa ensin kuinka paljon sinun on varaa maksaa lainaasi pois joka kuukausi. Vertaa omia tulojasi pakollisiin menoihin kuten kotitalouslaskuihin, mutta huomioi myös se kuinka paljon sinulla on tapana käyttää vapaa-ajan viettoon. Koska lainaerien takaisinmaksu on pois jostain muusta, laske ensin paljonko rahaa tarvitset elämiseen. Kun olet ehtinyt suorittaa muutaman laskutoimituksen, sinulla on jo paljon realistisempi käsitys siitä, millaisen lainan voit hakea itsellesi. Myös lainaa tarjoavat yhtiöt tekevät hakemuksesi ja profiilisi perusteella riskirkartoituksen ja jos he katsovat sinun hakevan sellaista lainaa jota sinulla ei ole kenties varaa maksaa takaisin, lainahakemuksesi saatetaan hylätä tai siihen lisätään isompi korko. Lainalaitoksen kautta saat monta lainatarjousta yhdellä kertaa.

Kuinka paljon lainaa voin saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Mahdollisen lainan määrä riippuu sekä omasta maksukyvystäsi, hakemasi lainan summasta kuin myös lainanantajan eli pankin tai rahoitusyhtiön omista ehdoista. Pankit eivät kaikki siis noudata samaa kaavaa lainoja käsitellessään. Lainasi määrään vaikuttaa tulot, velat ja mahdollisesti myös vakuudet ja takaajat sekä asiakkuussuhteesi kesto kyseisen pankin tai rahoitusyrityksen asiakkaana. On myös mahdollista saada lainaa netistä ilman takaajia ja vakuuksia. Yksi lainatarjouksia vertaileva sivusto, Lainalaitos, välittää lainahakemuksesi usealle, jopa yli kymmenelle pankille ja rahoitusyhtiölle. Yhteistä näiltä tahoilta saatavissa lainoissa on se että Lainalaitoksen hakemuksella saamaasi lainaa varten ei tarvitse toimittaa lainkaan vakuuksia tai takaajia. Lainalaitoksen esittelemien lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat 4,5% ja 49,9% välillä ja ovat henkilökohtaisia. Mikäli säännölliset tulosi, maksukykysi ja luottotietosi ovat hyvässä terässä, voit saada Lainalaitoksen kautta luottoa 500 euron ja 40 000 euron väliltä.

Lainalaitoksen ehdot lainan hakijalle

Voit jättää lainahakemuksen Lainalaitoksen sivuston kautta vaikka saman tien, kunhan täytät muutaman ehdon. Ensinnäkin sinun tulee olla vähintään 21 vuotta täyttänyt ja sinun on tullut asua vakituisesti Suomessa viimeisten 12 kuukauden ajan. Tarvitset lisäksi puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset. Kun hakemustasi käsitellään, lainan tarjoaja tarkistaa luottotietosi, joiden tulee olla kunnossa jotta voit saada luottoa Lainalaitoksen kautta.

Miksi hakea joustoluottoa Lainalaitoksen kautta

Mietitkö kuinka paljon lainaa voit saada? Lainalaitoksen kautta haettavaa lainaa hakiessasi voit saada etuja jotka tuovat joustoa arkeesi. Saat yhdellä kertaa useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä kun täytät lainahakemuksen Lainalaitoksen sivustolla. Osa lainantarjoajista tarjoaa myös luottoja joiden maksuaikatauluun saa tahtoessaan maksuvapaita kuukausia. Parhaimmillaan saat rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.