Yrityslaina

Kilpailuta laina

Kilpailuta laina kauttamme, saat tarjouksen muutamassa minuutissa sähköpostiisi. Sinun täytyy vain täyttää yksi lomake hakemuksen tekemiseksi. Voit hakea lainaa ilman takaajia ja vakuuksia.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Kilpailuta laina

Mitä tarkoittaamme, kun sanomme "kilpailuta laina"?

Kun kilpailutat lainan kauttamme, voit saada elämäntilannettasi vastaavan lainan nopeasti. Vertailemme puolestasi pankkien eri lainatarjoukset hetkessä. Sinun ei tarvitse kuin täyttää yksi hakemus. Se riittää! Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit valita itsellesi sopivan lainan, joka vastaa parhaiten omia sen hetkisiä tarpeitasi. Lainan vertailu on kokonaan maksutonta. Tarvitsetko rahoitusta pienempiin menoihin vai etsitkö esimerkiksi lainaa 15 000 euroa? Lainasumman saat valittua itsellesi 500 - 40 000 euron väliltä. Laina maksetaan suoraan sinun omalle henkilökohtaiselle tilillesi. Kokeile ja kilpailuta laina jo tänään!

  • Vain yksi lainahakemus täytettävä
  • Useita eri tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta muutamassa minuutissa
  • Asiointi kauttamme ei maksa sinulle mitään

Yhdistä lainoja tai hae rahaa remonttia varten

Kilpailuta laina, kun esimerkiksi haluat yhdistellä useita pieniä lainoja yhdeksi, kun tarvitset rahaa kodin remontointiin, venelainaan huonekalujen uusimiseen tai jos haluat vain hemmotella itseäsi. Voit myös kilpailuttaa lainat, kun tarvitset autolainaa uuden auton hankkimiseen. Kohtuullisen koron kanssa saat lainan maksettua takaisin ajallaan. Hakemuksesi lähtee kauttamme johtaville pankki- tai rahoituslaitoksille, jotka sitten tarjoavat sinulle kiinnostavimmat ja edullisimmat lainavaihtoehdot sekä matalimmat korot. Myös joustoluoton etsiminen on kauttamme ilmaista.

Kuka voi kilpailuttaa lainoja?

Voit kilpailuttaa lainan, kun sinulla ei ole maksuhäirimerkintöjä, sinulla on säännölliset eläke- tai palkkatulot ja olet yli 21-vuotias suomalainen. Kilpailuta laina vaikka heti! Rahat saapuvat tilillesi yhteistyökumppaneista riippuen 1-5 päivän kuluessa, kun olet toimittanut allekirjoitetun velkakirjan pankille. Lainahakemuksen yhteydessä sinua voidaan pyytää tunnistautumaan esimerkiksi pankkitunnusten avulla. Sinulta voidaan myös pyytää sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa hakemusta tehdessäsi, joten muista tarkistaa, että olet kirjoittanut ne oikein.

Lainan haku ja hakuprosessi

Useimmiten lainan ottaja saa ensimmäiset tarjoukset muutaman minuutin kuluttua hakemuksensa jättämisestä. Laina maksetaan tilille pankista tai rahalaitoksesta riippuen 2-5 arkipäivän sisällä. Lainalaitos ei kuitenkaan voi vaikuttaa siihen, kuinka kauan lainanantajalla menee hakemuksesi käsittelyssä. Vakuudeton kulutusluotto ei nimensä mukaisesti vaadi vakuuksia tai erillisiä takaajia. Se on henkilökohtainen laina, joka sopii lähes mitä tahansa tarvetta varten. Kilpailuttamisessa ei sitoudu mihinkään ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Joten ennen kuin astelet pankkiin lainaa hakemaan, kilpailuta laina meidän kauttamme. Voit saada jopa paremman tarjouksen, pienemmällä kuukausimaksulla ja korolla.

Lainan kuukausilyhennys ja korko

Laina-aika vaihtelee 6 ja 120 kuukauden välillä. Maksuaika vaikuttaa myös lainan kuukausilyhennykseen ja vuosikorkoon. Kuukausimaksun päättää luotonantaja, joka arvioi maksukykysi. Maksukykysi määrää myös luoton koron. Yhteishakijan avulla voit saada alemman koron lainallesi. Koron saat tietää kunhan ensin teet lainahakemuksen. Jos jossain vaiheessa päätät muuttaa lainasummaasi tai haluat pidentää tai lyhentää takaisinmaksuaikaa, tulee sinun olla yhteydessä luoton myöntäjään. Pystyt itse valitsemaan takaisinmaksuajan. Työtön työnhakija ei valitettavasti voi hakea lainaa. Eläkeläinen voi hakea joustolainaa, kunhan hänellä on säännölliset tulot. Joten ennen lainan valitsemista, kilpailuta laina meidän kauttamme.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.