Yrityslaina

Keittiöremontti

Onko keittiöremontti alkamassa? Lue vinkkimme niistä asioista mitkä kannattaa ottaa huomiota unelmiesi keittiötä remontoidessasi ja miten voit parhaiten varautua yllätyksiin.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Vertaile remonttilainoja nyt keittiösi remontointia varten. Yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta usealta lainanantajalta minuuteissa.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Keittiöremontti

Keittiöremontti - hinta riippuu materiaaleista ja remontin koosta

Keittiöremontti tulee harvoin remontoijalle halvaksi. Keittiöremontti onkin yksi kodin tyyriimmistä remonteista ja juuri tästä syystä projektia kannattaakin lähestyä suunnitelmallisesti. Ensin kannattaa tutkia kuinka laajaa remonttia kannattaa tai tarvitsee lähteä toteuttamaan. Keittiöremontin hintaan saattaa vaikuttaa eniten se, tehdäänkö keittiössä ainoastaan pintaremontti vai uusitaanko keittiössä kaikki lattiasta kattoon asti. Pienemmässä pintaremontissa tarvitaan selvästi vähemmän materiaaleja ja myös aikaa kuluu vähemmän. Perusnäppärä remontoija saattaa selvitä keittiön pintaremontista jopa ilman ammattimaista keittiösuunnittelua joka lyö hintalappuun helposti lisää hintaa. Jos taas koko keittiö pitää uusia perustasta lähtien, materiaalit ja suunnittelu nostavat keittiöremontin hintaa huomattavastikin. Lisäksi keittiön koneiden uusiminen ei ole aina halpaa touhua. Joku remontoija lainaa15 000 euroa, toiset taas enemmän tai vähemmän. Järkevä remontoija kuitenkin lainaa rahaa vain tarpeensa mukaan sekä hiukan ylimääräistä muuttuvaa budjettia tukemaan.

Keittiön pintaremontti säästää remontin budjettia

Jos sinun ei tarvitse uusia keittiössäsi aivan kaikkea, saatat säästää budjetissasi jonkin verran. Pintaremontilla tarkoitetaan yleensä pintojen uusimista niin, että keittiön rakenteisiin ei tarvitse kajota. Pinnoilla tarkoitetaan seiniä, kaappien ovia, vetimiä, tasoja ja esimerkiksi välitilaa. Välillä keittiön ilme raikastuu jo vaihtamalla vanhat vetimet uusiin, mutta usein vetimiä kannattelee myös vanhat ovet jotka kannattaa vaihtaa samalla kertaa. Mikä hankaloittaa keittiön pintaremonttia usein on kaapin ovien koko - oma keittiömallisi on saattanut poistua markkinoilta pidemmän aikaa sitten eikä vastaavaa kokoa ole enää tarjolla. Voit toki kääntyä kalusteiden valmistajien puoleen ja valita mittatilauksella toimitettavat kaapin ovet.

Tässä kohtaa kannattaa pyytää eri valmistajilta useita tarjouksia, sillä uusien ovien hinnat saattavat vaihdella huomattavasti. Onneksi sama valmistaja pystyy usein toimittamaan myös mittoihin leikattuja tasolevyjä. Jos haluat muuttaa keittiön ja välitilan ilmettä, voit asentaa esimerkiksi laminaattia vanhojen laattojen päälle. Myös trendikäs betonilaasti saattaa näyttää hyvin tyylikkäältä. Voit tahtoessasi purkaa lattian laatat ja laatoittaa uudelleen. Välillä voit laatoittaa myös suoraan olemassa olevien laattojen päälle.

Koko keittiön remontti tarkoittaa unelmien keittiötä

Jos keittiö ei tunnu käytännölliseltä, säilytystilaa ei ole riittävästi tai kaappien sisusta on vaihtanut väriä kauan sitten, kannattaa todennäköisesti laittaa koko keittiö kerralla uusiksi. Koko keittiötä remontoidessasi sinun kannattaa ottaa yhteyttä suunnittelupalveluun, joka auttaa kokonaisuuden hahmottamisessa. Saat tarvittaessa apua myös värien ja materiaalien valintaan. Etenkin remonttitaidottomat hyötyvät myös koko keittiön asennuspalvelusta.

Keittiöremontti vaatii joustavaa rahoitusta

Keittiöremontin kustannukset saattavat lähteä nousuun purettavien materiaalien alta paljastuvien pintojen ja muiden yllätysten takia. Siksi paras rahoituksen vaihtoehto saattaa olla lainanvälittäjän kautta hankittu joustoluotto. Joustolaina toimii nimenomaan sillä periaatteella että voit nostaa kerralla tarvitsemasi remonttilainan mutta jos rahan tarve kasvaa kesken keittiöremontin, voit vapauttaa lisää rahaa käyttöösi jopa minuuteissa. Voit vertailla useaa lainatarjousta kerralla Lainalaitoksen kautta täyttämäsi hakemuksen avulla. Saat kerralla isomman määrän lainatarjouksia, joista voit sitten valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lainalaitoksen luotot eivät vaadi takaajia tai vakuuksia ja rahat on usein nostettavissa jo samana päivänä kun täytit lainahakemuksen eli saat lainaa heti tilille.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.