Yrityslaina

Käyttöluotto

Hanki nyt käyttöluotto arjen yllättäviin menoihin. Luotto on vakuudetonta kulutusluottoa, joka myönnetään sinulle ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa voit hakea kauttamme kätevästi netissä.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Käyttöluotto

Miten käyttöluotto toimii?

Mitä käyttöluotto käytännössä tarkoittaa? Luottoa myönnetään vakuudettomasti henkilölle, joka täyttää lainansaannille asetetut ehdot. Yleisimmät ehdot ovat, että olet vähintään 21-vuotias, ja sinulla on suomalainen henkilötunnus. Sinulla pitää olla pysyvä kotiosoite Suomessa, eikä sinulla saa olla maksuhäiriöitä. Sinulla pitää olla myös riittävät tulot haettuun lainaan nähden. Luoton määrä on tavallisesti 500 – 40 000 euron suuruinen kertaluotto. Suorita lainavertailu kauttamme, sillä vain kilpailuttamalla lainapalveluita, säästät lainojen koroissa ja kuluissa.

  • Käyttämällä Lainalaitosta, haet ja kilpailutat kätevästi hakemasi lainan.
  • Lainalle saat maksuaikaa jopa 10 vuotta
  • Yhdistä palvelussamme kätevästi vanhat lainasi

Hae käyttölainaa arjen yllättäviin menoihin.

Käyttöluottoa voit hakea aina, kun tarvitset rahaa elämän suuriin ja pieniin menoihin. Lainalaitos.fi auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi, niin että sinun tehtäväksi jää pelkästään se parhain kaikista lainatarjouksista. Mieleisesi lainasumman voi valita heti lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä, ja lainasummasi suuruuden voit valita aina 100 euron tarkkuudella. Käyttöluotto on 500 - 40000 euroa ja välitämme lainahakemuksesi yhtyeistyökumppaneinamme toimiville tunnetuille pankeille ja rahoitusyhtiöille. Muista aina, että vain kilpailuttamalla voit säästää!

Yllättäviä menoja lähiaikoina? Hae käyttöluottoa!

Käyttöluotto on tarkoitettu raha-asioitaan moitteettomasti hoitavalle täysi-ikäiselle ja täysivaltaiselle henkilölle. Lainahakemusta täyttäessäsi, muista antaa kaikki yhteystietosi, kuten pankkitunnukset, sähköpostiosoite, puhelinnumero jne. Säästät aikaa ja voimavarojasi, kun jätät lainahakemuksesi meille. Lainalaitos.fi kilpailuttaa lainantarjoajat, ja sinun ei erikseen tarvitse tutustua eri lainantarjoajien laatimiin ehtoihin. Tutustu palveluumme ja hae lainaa - tarjoamme sinulle markkinoiden kilpailukykyisimmät ja edullisimmat lainat. Muista kuitenkin: hakemuksessa olevan maksuhäiriömerkinnän perusteella, lainaa ei voida myöntää.

Miten lainaprosessi etenee?

Käyttöluotto on helppo hakea lainapalvelumme kautta. Jättäessäsi lainahakemuksesi, saat noin 1 vuorokauden sisällä useiden rahoituslaitosten ja pankkien parhaimmat lainatarjoukset sähköpostiisi. Tarjousten saavuttua, hyväksyt helposti parhaiten tarpeisiisi sopivan lainan, jonka jälkeen voit saada lainapäätöksen heti. Lainatarjoukset kaikilta lainanantajilta saat aina ilmaiseksi ja täysin ilman sitoumuksia. Hakemuksen voit jättää milloin haluat, etkä tarvitse takaajia tai minkäänlaisia vakuuksia. Lainallesi saat maksuaikaa 6 – 120 kuukautta ja lainan voit saada halutessasi myös 10 vuoden maksuajalla. Muistathan, että voit yhdistää myös useammat pienet lainasi isommaksi kokonaisuudeksi. Yhdistämällä uuden ja jo olemassa olevan lainasi, säästät aikaa, rahaa ja energiaasi etkä maksa turhia kuluja.

Maksa laina takaisin joustavalla aikataululla

Käyttöluottoa voi hakea niin pieniä kuin isojakin summia. Lainahaitari pyörii yleensä 500 - 40000 euron välillä. Lainaa hakiessa on hyvä muistaa, että laina pitää aina maksaa takaisin ajallaan. Hoitamalla takaisinmaksun tunnollisesti takaat, että saat lainaa tarvittaessa myöhemminkin. Maksuhäiriömerkintää on myös muuten syytä välttää, sillä se näkyy tiedoissasi pitkään ja voi vaikuttaa jopa vuosia. Käyttöluotto on turvallinen ja nopea apu akuuttiin rahantarpeeseen ja hyvä vaihtoehto osamaksulle. Lainan lyhennykset ja korko lasketaan sinulle yksilöllisesti tulojesi mukaan, joten kuukausierien maksaminen on tehty sinulle helpoksi. Lainapalvelusta riippuen voit halutessasi anoa myös lyhennysvapaita kuukausia. Jos mietit mistä rahaa lainojen ja luottojen yhdistämiseen, kannattaa kääntyä Lainalaitoksen puoleen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.