Yrityslaina

Käyttölaina

Käyttölaina on hyvä apu arjen niin arjen rahantarpeeseen, kuin myös unelmiesi toteuttamiseen. Kilpailuta hakemasi laina kauttamme, täytä hakemus netissä ja saat sähköpostiisi markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Käyttölaina

Miten käyttölaina toimii?

Käyttölaina on nimensä mukaisesti kulutusluotto, joka on tarkoitettu johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen. Käyttölainaa voit ottaa esimerkiksi lainapalvelumme kautta lomamatkaa, autolainaa lomamatkaa tai vaikka kylpyhuoneremonttia varten. Lainaa voit hakea 500 - 40000 euroon asti. Voit tahtoessasi myös yhdistää lainat Lainalaitoksen palvelun avulla. Lainan haet kätevästi kauttamme ja hyväksyt sinulle saapuneista lainatarjouksista itsellesi parhaan kokonaisuuden. Sivuiltamme löydät lainahakemuksen, ja kätevän lainalaskurin, sinun tehtävänäsi on vain lähettää hakemus. Tarjoukset saat 1 vuorokauden kuluessa hakemuksen lähettämisestä, jonka jälkeen voit saada lainaa heti tilille. Yhteistyökumppaneinamme toimivat luotettavat pankit ja rahoituslaitokset.

  • Käyttölaina auttaa arjen rahantarpeisiin.
  • Kilpailuta lainasi palvelumme kautta
  • Yhdistä vanhat lainasi ja säästä.

Milloin käyttölaina on oikea vaihtoehto?

Käyttölaina on aina oikea vaihtoehto arjen pieniin ja suuriin rahantarpeisiin, tarvitsit sitten lainaa 1000 euroa tai 15 000 euroa. Saat kauttamme markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset, ja lainallesi räätälöidyn markkinoiden matalimman koron. Kauttamme voit saada lainaa heti tilillle. Maksuaika ja maksusuunnitelma räätälöidään sinulle sopivaksi. Lainaa lyhentäessäsi voit pitää aina yhden lyhennysvapaan kuukauden. Lainanlyhennyksen suuruus lasketaan lainaamasi rahasumman, tulojesis ja yleisen taloudellisen tilanteen mukaan. Takaisinmaksusuunnitelma tehdään siis aina tuloillesi sopivaksi. Huomaa myös, että yhdistämällä vanhat lainasi säästät aikaa, rahaa ja energiaa. Kätevää, eikö totta?

Kenelle käyttölaina sopii?

Lainanhakemisen pitää aina sujua mukavasti niin luotonhakijan kuin luotonantajankin näkökulmasta. Lainanhakemiselle on aina asetettu tietyt ehdot. Lainanhakijan pitää olla Suomen kansalainen, vähintään 21-vuotias, ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainanhakijalla ei saa olla tiedoissaan minkäänlaista maksuhäiriömerkintää. Mitä lainanhakija sitten tarvitsee? Lainanhakijalla pitää olla käytössään suomalaiset verkkopankkitunnukset, sekä toimiva nettiyhteys, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Olemme tehneet kaiken helpoksi lainanhakijaa varten, sinun ei tarvitse kuin hakea ja hyväksyä käyttölaina.

Kuinka lainaa haetaan?

Käyttölainaa haet kätevästi verkossa. Täytä lainahakemus ja jää odottelemaan markkinoiden parhaimpia lainatarjouksia. Tarjoukset saapuvat sähköpostiisi 24 h aikana hakemuksen jättämisestä. Valitse mieleisesi lainatarjous, hyväksy ja rahat saapuvat tilillesi 1-2 arkipäivän aikana. Yhteistyökumppaneinamme toimivat tunnetut pankit ja rahoituslaitokset, joten kauttamme saat vain parhaat lainatarjoukset. Voit hakea kauttamme vain vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia. Käyttölaina on nopea apu mihin tahansa arjen rahantarpeeseen. On kysymys sitten unelman täyttämisestä, mielessä kauan muhineesta lomamatkasta tai arjen hankinnasta, hae kauttamme helppoa käyttölainaa.

Miten laina maksetaan takaisin?

Käyttölainaa voit hakea 500-40000. Lainan takaisinmaksu tapahtuu sinulle yksilöllisesti räätälöidyn maksusuunnitelman mukaan. Lainaa lyhennät kuukausittain ja voit halutessasi pitää 1 lyhennysvapaan kuukauden vuodessa. Lainanlyhennykset muodostuvat tulojesi, lainaamasi summan ja markkinoilla olevan vallitsevan koron mukaan. Lainasta saatetaan periä myös pieniä käsittelykuluja. Lainaa hyväksyessäsi, lue sopimus huolellisesti, jotta voit valita juuri sinulle sopivan lainan. Yhdistämällä kauttamme vanhat lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, säästät aikaa, vaivaa ja energiaa. Mitä enemmän lainoja, sitä enemmän korkoja. Toisinpäin, yksi yhdistetty käyttölaina tuo sinulle kuukausittain iloa ja selvää säästöä.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.