Yrityslaina

Kaikki lainat yhteen Lainalaitoksen avulla

Joskus lainan tarve yllättää juuri silloin, kun sitä vähiten odotat. Kun tarve on akuutti, voit luottaa meihin.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun niputat kaikki lainat yhteen, voit säästää rahaa. Kilpailuta lainasi Lainalaitoksella, lainojen yhdistäminen on nopeaa ja turvallista.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Kaikki lainat yhteen Lainalaitoksen avulla

Yhdistä lainat niin arkesi hepottuu

Kun yhdistät monta pikalainaa yhdeksi isommaksi lainaksi, voit säästää lainasi kustannuksissa. Jos laitat kaikki lainat yhteen, sinun on helpompi suunnitella omaa talouttasi. Yhden lainan lyhentäminen on helpompaa kuin monen pikalainan maksaminen, sillä sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä. Samalla maksat korkoja ja kuluja vain yhdestä luotosta kerrallaan. Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti kannattavaa. Samalla tulet säästäneeksi myös aikaasi.

Yhdistä kaikki lainat Lainalaitoksen kautta kilpailuttamalla

Kun yhdistät kaikki lainasi Lainalaitoksen kautta, pääset kilpailuttamaan lainat yhdellä hakemuksella. Löydät markkinoiden parhaan koron ja ehdot muutamassa minuutissa. Kun täytät lainahakemuksen Lainalaitoksen kautta, pankit ja luottoyhtiöt kilpailevat asiakkuudestasi. Jotkut Lainalaitoksen yhteistyökumppanit tarjoavat asiakkailleen myös lyhennysvapaita kuukausia, jotka voivat tuoda paljon helpotusta arkeesi silloin kun yllättäviä kuluja ilmaantuu. Maksuvapaiden kuukausien aikana sinun tarvitsee lyhentää lainaasi vain korkojen ja kulujen verran. Koska elämää ei aina pysty ennakoimaan, joustavat lainaehdot auttavat sinua hankalissakin tilanteissa eteenpäin.

Joustoluotto Lainalaitoksen kautta

Lainalaitoksen kautta on nopeaa ja turvallista vertailla lainoja yhdellä hakemuksella. Kun haluat laittaa kaikki lainat yhteen, joustoluotto voi olla kätevä ratkaisu. Joustoluottoa hakiessasi Lainalaitoksen rahoituskumppani, joka voi olla pankki tai muu luottoyritys, myöntää sinulle luottolimiitin. Voit saada esimerkiksi 2000 tai 5000 euron luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa rahaa heti tilille. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottolimiittiäsi yhdellä kertaa käyttöösi, vaan voit käyttää sen verran rahaa kuin kullakin hetkellä tarvitset. Maksat korkoja ja kuluja vain nostamastasi rahasta, et välttämättä koko luottolimiitistäsi. Lainalaitoksen avulla lainojen yhdistäminen on turvallista ja nopeaa.

Paljonko lainaa voin saada?

Lainalaitoksen kautta voit saada lainaa aina 40 000 euroon asti. Jos sinulla on monta kallista pienlainaa, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä isommaksi lainaksi. Silloin voit säästää esimerkiksi korkojen kustannuksissa sekä ylimääräisissä kuluissa kuten tilinhoitopalkkiossa. Lainalaitoksen kautta saa luottoa 4,5-49,9% todellisella vuosikorolla. Korko on henkilökohtainen ja voit tarkastaa sen lainatarjouksestasi. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään. Täytä lainahakemus Lainalaitoksen kautta ja kilpailuta korot nopeasti ja luotettavasti.

Näin keräät kaikki lainat yhteen Lainalaitoksen avulla

Ensin sinun pitää täyttää hakemus Lainalaitoksen nettisivuilla. Lainahakemuksesi lähtee usealle eri pankille ja luottoyhtiölle, jotka kilpailevat asiakkuudestasi. Saat todennäköisesti monta lainatarjousta 24 tunnin sisällä. Jotkut lainayritykset vastaavat hakemuksiin jopa muutamassa minuutissa, joten voit saada rahaa heti tilille. Lainalaitos myöntää vakuudetonta lainaa etkä tarvitse myöskään takaajia saadaksesi luottoa.

Kuka voi saada lainaa

Voit saada luottoa lainojesi yhdistämistä varten, kunhan täytät vain muutaman Lainalaitoksen kriteerin. Jotta voit saada lainaa, sinun pitää olla vähintään 21-vuotias ja sinulla pitää olla säännölliset tulot. Sinulla ei saa olla luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintää. Lisäksi sinun pitää asua Suomessa vakituisesti. Saat todennäköisesti monta lainatarjousta, jotka kilpailuttamalla löydät edullisimman lainan turvallisesti ja nopeasti.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.