Yrityslaina

Kaikki lainat yhteen kätevästi Lainalaitoksen joustoluotolla

Jos haluat säästää sekä aikaa että rahaa, lainojen yhdistäminen saattaa olla paras ratkaisu. Usean pienen lainan yhdistäminen yhden lainan alle säästää käsittelykustannuksissa ja yhden lainan lyhentäminen on vaivattomampaa.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun liität kaikki lainat yhteen, säästät kustannuksissasi ja lainan hoitaminen on vaivattomampaa. Saat kerralla useita lainatarjouksia.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Kaikki lainat yhteen kätevästi Lainalaitoksen joustoluotolla

Kaikki lainat yhteen kätevästi yhden Lainalaitoksen joustoluoton alle

Kaikkien pienten lainojen yhdistäminen yhden lainan alle on yleensä kannattavaa, koska silloin lainasta kertyy vain yhdet kulut. Sinun on huomattavasti helpompi suunnitella taloudenpitoasi ja seurata lainan lyhennysten tilannetta kun maksat vain yhtä lainaa. Jos sinulla on monta pientä lainaa kerralla, sinun kannattaa laskea ensin näiden lainojen kaikki kulut yhteen. Jos näyttää siltä että maksat useasta tilin avauksesta, tilinhoitopalkkiosta ja muista maksuista erikseen, lainojen yhdistämistä yhdeksi lainaksi kannattaa harkita. Tämän lisäksi yhden lainan lyhentämisestä syntynyt ajan säästö on toinen yhdistämisestä syntyvä hyöty. Kuukausittain saatat vastaanottaa useamman laskun, joiden eräpäivät vaihtelevat lainakohtaisesti. Jos unohdat yhden eräpäivän, muistutusmaksujen kulut lähtevät heti nousuun. Jos yhdistät kaikki lainat yhdeksi lainaksi, säästät varmasti aikaasi ja myös rahaa, kunhan valitset ison lainasi oikeasta paikasta itsellesi parhaiten sopivilla ehdoilla. Mitä joustoluotto tarkoittaa? Lue lisää joustoluotoista täältä.

Yhdistä kaikki lainat joustoluotoksi

Kun yhdistät lainasi Lainalaitoksen lainatarjousten avulla joustolainaksi, sinulla on hoidettavanasi ainoastaan yksi laina, jonka takaisinmaksuehdot saattavat olla aiempia lainojasi joustavampia. Jotkin lainanantajat tarjoavat asiakkailleen esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia, joiden aikana asiakkaan ei tarvitse lyhentää lainaansa. Silloin maksettavaksi jää ainoastaan korot ja kulut ja saat lisää joustoa talouteesi. Yhden lainan lyhentäminen usean pikkulainan sijasta auttaa sinua suunnittelemaan omaa talouttasi huomattavasti helpommin. Kaikki lainat eivät kuitenkaan salli maksuvapaita kuukausia. Koska elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita joita ei pysty aina ennakoimaan, sinun kannattaa valita itsellesi lainantarjoaja joka pystyy tukemaan sinua näissä muuttuvissa tilanteissa.

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada edullisella korolla, jos yhdistän kaikki lainat?

Lainalaitoksen kautta luottoa hakiessasi voit kätevästi yhdistää kaikki lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Lainalaitoksen kautta voit saada lainaa 500-40 000 euroa. Sinun on mahdollista yhdistää useita pieniä lainoja tai kaksi hieman isompaa lainaa yhteen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että sinun tarvitsee maksaa kuluja enää yhdestä lainasta. Lainalaitoksen kautta hankittavien lainojen todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Tämä tarkoittaa sitä että lainat saattavat olla tämän hetkisiä lainojasi edullisempia. Lue lisää siitä kuinka paljon voi lainata täältä.

Lainan hakeminen on nopeaa ja turvallista

Lainanhakuprosessi Lainalaitoksen kautta on luotettava ja nopea. Usean lainatarjouksen saaminen kerralla ei vie paljon aikaa. Voit täyttää lainahakemuksen https://www.lainalaitos.fi/laina/lainahakemus nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti netissä. Aikaa hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja saat päätöksen lainahakemukseesi saman tien. Voit nostaa rahat ulos heti kun omat tulo- ja verotustietosi sekä luottorekisterisi on tarkistettu. Parhaimillaan voit saada rahat käyttöösi jo saman päivän aikana. Lainalaitoksen kautta haettaviin lainoihin et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tästä syystä lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa.

Kuka voi saada lainaa Lainalaitoksen kautta?

Sinun tulee olla vähintään 21 vuotias. Olet asunut vakituisesti Suomessa vähintään 12 kuukauden ajan ja tulosi on säännölliset. Tähän kelpaavat esimerkiksi palkka- tai eläketulot. Lisäksi luottotiedoistasi ei löydy merkintää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.