Yrityslaina

Joustoluottolaskuri

Oletko hakemassa joustoluottoa? Lainalaitoksen luotettava joustoluottolaskuri vertaa joustoluoton maksueriä. Lue tästä, miten voit hyödyntää laskuria ennen luoton hakemista!

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Joustoluottolaskuri auttaa löytämään vakuudetonta lainaa. Jätä yksi hakemus Lainalaitoksen kautta, saat monta lainatarjousta samalla kertaa. Ei takaajia

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Joustoluottolaskuri

Joustoluottolaskuri tekee lainavertailun puolestasi

Lainalaitoksen laskurilla voit helposti selvittää, minkä suuruista kuukausierää saatat maksaa erisuuruisista lainoista. Joustoluottolaskuri antaa suuntaa-antavan arvion siitä, paljonko tarvitsemallasi lainalla ja toivomallasi laina-ajalla maksaisit kuukaudessa takaisin. Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa 500 eurosta aina 40 000 euroon saakka. Kokeile laskuria selvittääksesi, kuinka lainan suuruus vaikuttaa kuukausierien kokoon!

Joustoluottolaskurin antama kuukausierä on vain arvio siitä, minkälaista lainaa sinulle saatetaan tarjota.Joustoluoton todellinen vuosikorko vaihtelee eri lainantarjoajien mukaan ollen 4-5%-49,9%. Korko on henkilökohtainen. Lopullisen korkoprosentin saat tietää lainatarjouksista, jotka sinulle lähetetään hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Joustoluottolaskurin käyttäminen on helppoa

Joustoluottolaskurin löydät heti Lainalaitoksen etusivuilta. Liu'uttamalla valitsinta voit säätää käyttölainan määrää ja haluamaasi laina-aikaa. Laskuri laskee sinulle suoraan ehdotuksen erien suuruudesta. Lainojen ehdot vaihtelevat suuresti lainayhtiöiden välillä, joten tarkempaa tietoa lainan kuukausieristä saat vain lähettämällä hakemuksen. Laskurissa voit määrittää lainan määrän 500 - 40 000 euroa, sekä laina-ajaksi 6-120 kuukautta. Laskettu erä on vähimmäissumma, joka lainasta kuukausittain maksetaan.

Joustoluotto on nimensäkin mukaisesti joustavaa. Pystyt itse päättämään, minkä suuruisissa erissä haluat lainaa joustolimiitin sisällä maksaa ja maksat korkoa vain nostetulta osuudelta. Kun olet maksanut kulutusluottoa takaisin, on se jälleen osana limiittiä ja valmiina nostettavaksi uudelleen. Joustoluotto on jatkuva sopimus, joten pelkkä luoton myöntäminen ei tarkoita, että sinun on heti nostettava koko summa. Näin voit hakea lainaa netistä kaiken varalta ja nostaa eriä vasta, kun rahantarve iskee.

Laskuri on tarkoitettu vain antamaan osviittaa siitä, paljonko kuukausieräsi voisi olla. Kun haet lainaa Lainalaitoksen kautta, lähetät samalla hakemuksen useaan eri lainayhtiöön ja pankkiin. Saat nopeasti luottotarjouksia, joiden todelliset kuukausierät voivat vaihdella laskurin laskelmista. Saadessasi useita tarjouksia voit valita itsellesi sopivimman ja näin varmistua siitä, että saat luottoa parhailla ehdoilla. Osa luotontarjoajista saattaa jopa tarjota lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksat lainasta pelkästään korkoa ja muita kuluja.

Hae joustoluottoa netistä vaivattomasti laskurin avulla

Lainalaitoksen hakemuksen täyttäminen on erittäin yksinkertaista ja nopeaa. Kun säädät laskurin summia, siirtyvät antamasi lainan määrä ja laina-aika suoraan hakemukseen. Tämä nopeuttaa hakemista entisestään. Sen jälkeen täytät vain henkilötietosi lomakkeelle ja lähetät hakemuksen. Lainan hakeminen Lainalaitoksen kautta on aina turvallista ja luotettavaa.

Kun olet lähettänyt Lainalaitoksen hakemuksen, saat jopa sekunneissa luottotarjouksia lainantarjoajilta. Tarjouksesta näet korkotason ja muut lainan ehdot, jota yritys sinulle tarjoaa. Itse lainasopimuksen tekeminen tapahtuu suoraan valitsemasi lainayhtiön kautta. Osa niistä saattaa pyytää sinua lähettämään esimerkiksi palkkakuittisi todisteena maksuvalmiudestasi. Varsinainen sopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Parhaassa tapauksessa rahat siirtyvät tilillesi vielä samana päivänä.

Joustoluoton edut

Lainalaitoksen välittämät joustoluotot ovat aina vakuudettomia, etkä tarvitse niihin takaajia. Useampaa lainatarjousta vertailemalla pystyt itse vaikuttamaan laina-aikaan ja kuukausierien suuruuteen. Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 40 000 euroon asti 4,5%-49,9% todellisella vuosikorolla.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.