Yrityslaina

Joustoluotto

Joustoluotto paikkaa tilapäisiä vajeita käyttövaroissa. Nyt voit säästää kuluissa vertailemalla luottoja. Lainalaitos kilpailuttaa pankkeja ilmaiseksi. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja täytä hakemus netissä!

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Joustoluotto

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on lainatyyppi, joka lisää käyttövarojasi kätevästi ja nopeasti kohtuullisella korolla. Lähetä hakemus meille, ja me käymme lainakumppanimme läpi ja yhdistämme sinut parhaaseen tarjoukseen täysin ilmaiseksi! Älä enää kärsi tarpeettoman korkeista koroista, vaan hanki laina sieltä, missä se on sinulle kannattavinta. Ero voi olla tuhansia euroja sinun hyväksesi! Lainan takaisinmaksuaika on lainasummasta ja lainan myöntäjästä riippuen 6-120 kuukautta, ja saat rahat käyttöösi jopa vuorokauden sisällä!

 • Kauttamme voit valita edullisimman lainan.
 • Tehdessäsi lainahakemuksen kilpailutamme sen puolestasi.
 • Emme koskaan myy tietojasi kolmansille osapuolille.

Lainalaitoksen avulla löydät sinulle sopivan lainan

Lainalaitoksen avulla varmistat edullisimman lainan. Kun korot ovat kohtuulliset, saat lainan varmimmin maksettua ajallaan takaisin. Jos tiedät saaneesi parhaan mahdollisen diilin, maksat luottoa mielelläsi takaisin! Lähetä vain hakemus meille, niin etsimme sinulle rahat vaikkapa lomamatkaan, uuteen kodinkoneeseen tai autoon! Lähetämme lainahakemuksesi sopivalle johtavalle pankki- tai rahoituslaitokselle, joka osaa tarjota sinulle kiinnostavat ja edulliset lainanhoitokulut ja korot. Kun etsinnässä on joustoluotto, Lainalaitos auttaa sinua ilmaiseksi! Kauttamme voit myös yhdistää vanhoja lainoja.

Milloin voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, kunhan sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää, sinulla on säännölliset palkka-tai eläketulot ja olet yli 21-vuotias. Hae lainaa sivuiltamme vaikka heti! Rahat saapuvat yhteistyökumppanista riippuen 1-5 päivää sen jälkeen, kun olet toimittanut allekirjoitetun velkakirjan pankille. Joustoluotto auttaa myös sinua yhdistämään vanhoja lainoja niin, että maksat kuukausittain vain vähimmäismäärän, saat parhaat maksuehdot ja alhaisimman koron. Tuo lainasi saman katon alle ja hae lisää tarpeen mukaan milloin vain!

Lähetämme hakemuksesi eteenpäin

Suomalaisen Lainalaitoksen kautta haettu joustoluotto kannattaa, sillä autamme sinua saamaan parhaat mahdolliset ehdot lainoillesi. Olet sitten ensikertalainen tai haluat vanhoille lainoillesi edullisimman kuukausimaksun, meidän puoleemme kannattaa kääntyä. Kilpailutamme lainahakemuksesi johtavien pankkien ja rahalaitosten kesken ja tarjoamme sinulle parhaan tarjouksen yhdellä hakemuksella! Jos lainatarjous ei miellytä, sinun ei ole pakko ottaa lainaa. Vanhoja pikavippejä ja lainoja yhdistämällä saat varmasti alhaisemmat kuukausikulut. Voit valita maksuajan itse 6-120 kuukauden väliltä ja maksat minimilyhennykset joka kuukausi. Voit hakea lainaa meiltä aina 40 000 € asti. Rahat saapuvat tilillesi muutaman päivän päästä velkakirjan allekirjoittamisesta.

Paranna luottoasi ja vähennä laskuja

Joustoluotto auttaa, kun pikavipit alkavat kertyä. Niillä on usein lyhyt maksuaika ja suuret korot. Kun tuot lainasi saman katon alle, et enää joudu maksamaan enempää kuin sinun tarvitsisi! Kun sinun ei tarvitse keskittyä lyhentämään korkoja, saat itse lainaa pienennettyä. Kunhan kokonaislainasi on korkeintaan 40 000 €, siihen voivat siis yhdistyä vaikkapa autolaina, pikavipit ja jopa osamaksulla maksettavat ostokset ja lomamatkat! Helpota elämääsi ja selkeytä lainojasi, niin rahaa jää muuhunkin! Jos otat 10 000 € lainan ja valitset maksuajaksi vaikkapa 72 kuukautta, jää kuukaudessa maksettavaksi vain 162 €!

Joustoluotto on helppo, turvallinen ja ilmainen

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.