Yrityslaina

Joustoluotto vertailu

Silloin kun suunnittelet joustoluoton ottamista, on hyvä tietää eri vaihtoehtoja. Lainalaitoksen joustoluotto on suunniteltu eri elämäntilanteisiin ja on aina joustava. Joustoluotto vertailu kannattaa

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Joustoluotto vertailu: Lainalaitoksen kautta saat monta tarjousta yhdellä kertaa. Vertailu on nopeaa ja turvallista.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Joustoluotto vertailu

Justoluotto vertailu: Lainalaitoksen kautta voit hakea erilaisia joustoluottovaihtoehtoja turvallisesti ja nopeasti

Lainalaitos tarjoaa sinulle erilaisia joustoluottovaihtoehtoja. Oli tilanteesi mikä tahansa, Lainalaitos pyrkii aina löytämään nopean ratkaisun sinulle. Lainalaitoksen kautta haettu joustoluotto on edullinen ja turvallinen tapa saada elämän yllättävät ja vähemmät yllättävät asiat ratkaistua. Oli kyseessä sitten häät, lomamatka tai keittiöremontti, voit saada Lainalaitoksen kautta avun jopa samana päivänä. Voit tehdä unelmistasi totta jopa samana päivänä kun haet Lainalaitoksen kautta joustoluottoa. Muista suorittaa joustoluotto vertailu lainalaskurilla. Vaihtoehtoja on monia ja voit valita itsellesi parhaimman. Kannattaa käyttää joustoluotto vertailussa ennen päätöksen tekoa. Kilpailuta lainat niin säästät rahaa.

Lainalaskuri: käytä joustoluotto vertailussa niin säästät rahaa

Silloin kun hankinta on pieni, voi 1000 euron Lainalaitokselta haettu joustoluotto olla hyvä ratkaisu. Saat sen pieniin hankintoihin vaivattomasti ja nopeasti. Lainalaitokselta voit saada 1000 euron joustoluoton jopa samana päivänä tilillesi. Pieni 1000 euron joustoluotto sisältää monia etuja. Voit hakea joustoluottoa ilman vakuuksia ja takaajia. Sinun ei siis tarvitse pistää omaisuuttasi vakuudeksi tai kysyä sukulaistasi joustolainan takaajaksi. Joustolainan hakuprosessi tapahtuu todella nopeasti ja luotettavasti ja säästät samalla rahaa.

Voit täyttää hakemuksen vaikka jo tänään. Se on nopeaa ja helppoa ja voit tehdä sen kätevästi Lainalaitoksen nettisivujen kautta. Hakemuksen aikana sinulta tullaan kysymään sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja sinun täytyy kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttäminen ei kestä kuin muutamia minuutteja ja jätettyäsi hakemuksen, saat Lainalaitokselta vastauksen jopa muutamien sekuntien aikana. Lainalaitos tekee yhteistyötä muiden rahalaitosten kanssa ja tulet saamaan erilaisia joustoluottotarjouksia, erilaisilla ehdoilla. Voit valita tarjouksesta itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Lainalaitos pyrkii aina palvelemaan joustavasti ja tarjoamaan yksilöllisiä ratkaisuja. Oli tarpeesi mikä tahansa, 1000 euroa tai jopa 40 000 euroa, on Lainalaitoksella sinulle ratkaisu.

Mikä on Lainalaitoksen kautta otetun joustoluoton todellinen vuosikorko?

Lainalaitos tekee yhteistyötä monien pankkien ja partnereiden kanssa. Lainalaitoksen kautta voit saada 500 – 40 000 euron joustolainaa jo samana päivänä hakemuksen jättämisen jälkeen. Oli tilanteesi mikä tahansa, voi Lainalaitos auttaa sinua ongelmassasi. Joskus elämä yllättää ja jokin tärkeä menee rikki. Rikki mennyt auto voi olla suuri ongelma, jos tarvitset sitä joka päivä työmatkoihin. Aina ei ole myöskään jäänyt rahaa säästöön ja tilanne voi olla hankala. Jotkut taas käyttävät lainaa auton ostoon. Lainalaitos pyrkii auttamaan sinua näissä tilanteissa ja voit saada pientä tai vähän isompaa joustoluottoa Lainalaitoksen kautta.

Lainalaitos on aina edullinen, nopea ja turvallinen ratkaisu. Joustoluoton lopullinen nimellinen korkoprosentti ilmoitetaan sinulle luottohakemuksen vastauksessa, jonka saat nopeasti hakemuksen jättämisestä. Todellinen vuosikorko on 4,5 – 49,9 prosentin välillä, riippuen siitä kuka joustoluottoa tarjoaa ja kuinka paljon otat luottoa. Korko on henkilökohtainen. Tämä on todella edullinen vaihtoehto sinulle, joka tarvitset rahaa tilillesi jopa samana päivänä. Korko Joustoluotossa on hyvin maltillinen ja kustannuksesi eivät sen takia pääse karkaamaan käsistä.

Kokeile Lainalaitoksen joustoluottoa jo tänään. Se on aina edullinen, turvallinen ja nopea vaihtoehto elämän yllättäviin tilanteisiin. Lainalaitoksen kautta voi hakea 500 – 40 000 euron joustoluottoa ja voit saada lainaa heti tilille.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.