Yrityslaina

Joustavaa lainaa autoon

Lainalaitos tarjoaa useampia vaihtoehtoja uuden auton rahoitukseen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia monista palveluista, jotta voit varmistua mahdollisimman edullisista lainaehdoista! Saat joustavaa lainaa autoon nopeasti.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Etsitkö joustavaa lainaa autoon? Käytä Lainalaitoksen lainalaskuria. Samalla vertailet useita tarjouksia nopeasti ja turvallisesti.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Joustavaa lainaa autoon

Joustavaa lainaa autoon Lainalaitoksen kautta

Vetävätkö autokaupat sinua puoleensa, mutta rahoitus puuttuu? Olit sitten jo varmistunut haluamastasi mallista tai vasta lähdössä vilkaisemaan tarjontaa, kannattaa rahoituksen hankinta hoitaa alta pois välittömästi. Näin oikean auton tullessa vastaan voit solmia kaupat heti, kunhan autolaina on hoidossa. Lainalaitoksen kautta saat lainaa autoon helposti ja luotettavasti. Lainaa haetaan netistä ja saat tarjouksia useilta lainantarjoajilta saman tien.

Miksi ottaa joustavaa lainaa autoon netistä autoliikkeen osamaksurahoituksen sijaan?

Lainan ottamisella etukäteen on useita hyviä etuja autokaupan tarjoamaan rahoitukseen verrattuna. Käytetyn auton ostaminen on yksinkertaisempaa. Koska laina on jo valmiina tililläsi odottamassa, voit käydä käteiskauppaa yksityisen myyjän kanssa. Autokaupan tarjoamaa rahoitusta et voi kilpailuttaa, vaan sinun on suostuttava niihin ehtoihin, mitä sinulle sanellaan. Silloin et välttämättä saa yhtä joustavaa lainaa autoon. Kun kilpailua ei ole, tarjotaan sinulle usein korkeampia kuluja. Hakemalla lainan Lainalaitoksen kautta sinun ei tarvitse tanssia yhden rahoituslaitoksen pillin mukaan, vaan voit valita itsellesi parhaimman tarjoajan. Lisäksi kun sinulla on tarvittava rahoitus jo valmiina, voit lyödä kaupat lukkoon heti, kun sopiva lainatarjous tulee eteesi. Koska sinun ei tarvitse rajata hakuasi vain suuriin autoliikkeisiin, jotka tarjoavat osamaksurahoitusta, on autovaihtoehtoja lähes rajattomasti. Auton voit ostaa yksityiseltä myyjältä, pienestä tai suuresta autoliikkeestä - rahoitus järjestyy aina.

Lainan hakeminen etukäteen tuo sinulle myös enemmän vaikutusvaltaa hintaneuvotteluihin. Usein käteisellä ostettaessa on auton hinnassa enemmän neuvotteluvaraa kuin autokaupan omassa osamaksukaupassa. Näin saatat säästää selvää rahaa. Kun ostat auton osamaksurahoituksella, siirtyy auton omistus sinulle vasta, kun viimeinen erä on maksettu takaisin. Saattaa mennä siis vuosia ennen kuin ostamasi auto on virallisesti sinun. Lainalaitoksen kautta haettavissa lainoissa sinun ei tarvitse jättää juurihankkimaasi autoa lainan vakuudeksi, vaan lainat ovat aina vakuudettomia.

Joustavaa lainaa niin uuteen kuin käytettyynkin autoon

Lainalaitoksen kautta haettavat autolainat sopivat kaikenlaisten ajoneuvohankintojen ostamiseen. Lainaa voit hakea 500 eurosta aina 40 000 euroon asti, joten se taipuu niin vaihtoauton välirahaksi kuin upouuden kärryn ostamiseen. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% ja on henkilökohtainen. Tähän haarukkaan mahtuu monenlaisia kulkuneuvoja aina halvoista kesäautoista hulppeisiin moottoripyöriin ja pikkuisista kauppakasseista aina valtaviin maastureihin.

Lainalaitokselta autolainaa parhailla ehdoilla

Lainalaitoksen kautta pystyt hakemaan yhdellä ainoalla hakemuksella usealta eri taholta rahoitusta auton hankkimiseen. Sinulta säästyy aikaa hakemisvaiheessa ja voit varmistua siitä, että saat varmasti juuri itsellesi sopivan lainan parhailla ehdoilla. Voit kilpailuttaa lainatarjouksia omassa aikataulussasi ja valita niistä sen, joka tulee sinulle kannattavimmaksi. Kuukausierät muodostuvat sen mukaan, kuinka pitkä laina-aika on. Voit kokeilla laskuriamme saadaksesi tietää suuntaa-antavan lainaerän suuruuden.

Näin haet autolainaa netistä

Lainan hakeminen Lainalaitoksen kautta ei voisi olla helpompaa. Täytät vain sivuilta löytyvään hakemukseen henkilötietosi sekä toivomasi lainan määrän ja laina-ajan. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, ensimmäiset jopa sekunneissa hakemuksen lähettämisestä. Solmit varsinaisen lainasopimuksen lainayhtiön kanssa ja saatat saada rahat tilillesi jo samana päivänä, jolloin saat joustavaa lainaa autoon heti.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.