Yrityslaina

Helppo laina ilman vakuuksia

Lainan hakemisen ei tarvitse olla aikaa vievää ja hankalaa. Sinun ei tarvitse pantata omaisuuttasi lainan vakuudeksi, vaan helppo laina ilman vakuuksia löytyy Lainalaitoksen kautta.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lainalaitoksen lainalaskuri vertailee lainoja netissä. Jos helppo laina ilman vakuuksia pitää löytää nopeasti, yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Helppo laina ilman vakuuksia

Helppo laina ilman vakuuksia Lainalaitoksen kautta

Voiko helppoa lainaa ilman vakuuksia olla edes olemassa? Kyllä voi, ja Lainalaitoksen kautta pystyt hakemaan sitä turvallisesti ja vaivattomasti. Lainalaitoksen palvelussa haet yhdellä hakemuksella joustolainaa useista eri lainayhtiöistä, jolloin pystyt varmistumaan siitä, että ottamasi laina on edullista ja joustavaa. Entä kuinka paljon voin lainata? Lue tästä artikkelista lisää, kuinka paljon voit saada helppoa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Helppo laina ilman vakuuksia nopeasti netistä

Miksi yrittää koputella pankin ovella sunnuntaina keskellä yötä, kun lainan tarve iskee? Pankki ei tule sinulle tuolloin lainaa myöntämään. Helppo laina nopeasti ilman vakuuksia ei aina löydy perintesestä pankista vaan netistä. Sinun ei myöskään tarvitse ottaa töistä vapaata koko päiväksi vain päästäksesi pankin aulaan jonottamaan. Sen sijaan voit hakea joustoluottoa Lainalaitoksen kautta. Hakemuksen voit täyttää täysin ajasta ja paikasta riippumatta. Et tarvitse hakemuksen täyttämiseen kuin toimivan nettiyhteyden, toimivan sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Koska rahan lainaamiseen rahan lainaamiseen ei vaadita vakuuksia, nopeutuu nopea hakuprosessi entisestään. Lainalaitosta helpommaksi ei laina hakeminen muutu!

Kuinka helppo laina nopeasti ilman vakuuksia toimii?

Miten tätä helppoa ja nopeaa lainaa sitten haetaan? Lainalaitoksen etusivulta löydät lainalaskurin ja hakemuksen, jonka täyttämällä haet samalla kertaa lainaa lukuisilta tarjoajilta. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat jopa sekunneissa vastauksena lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Voit selailla eri tarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain lähettää mahdolliset liitteet sähköisesti sekä allekirjoittaa lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Rahat voivat olla tililläsi jo samana päivänä!

3 syytä valita joustoluotto

Alla on vielä pähkinänkuoressa asiat, jotka tekevät joustoluotoista sopivan vaihtoehdon moniin rahoitustarpeisiin, jos etsit helppoa lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Lainalaitos on paras kanava lainan hakemiseen. Muistutamme alla edelleen miksi.

1. Helppo hakeminen: Lainalaitoksen kautta pystyt hakemaan yhdellä hakemuksella lainaa monesta eri yrityksestä. Sinun ei tarvitse häiritä sukulaisiasi laina-asioillasi pyytämällä heitä lainan takaajiksi. Sinulta ei myöskään vaadita omaisuuttasi lainalle vakuudeksi. Tämä vähentää lainan saamisen byrokratiaa ja helpottaa entisestään yksinkertaista lainaprosessia. Voit hoitaa kaikki lainaasi liittyvät asiat suoraan tietokoneeltasi, eikä sinun tarvitse vierailla yhdessäkään konttorissa.

2. Alhainen korko: Koska saat useita lainatarjouksia, pystyt kilpailuttamaan ne ja valitsemaan sen, joka tarjoaa sinulle edullisimmat ehdot. Lainalaitoksen kautta haettavissa lainoissa todellinen vuosikorko on 4,5% ja 49,9% välillä ja on henkilökohtainen.

3. Joustavuus: Luonnollisestikin joustoluoton vahvuuksina on joustavuus. Voit nostaa lainaa juuri sellaisissa erissä kuin itse haluat ja maksaa takaisin omassa tahdissasi. Sinun ei tarvitse hakea lainaa aina uudelleen, vaan joustoluotto on valmiina auttamaan sinua silloin, kun todella tarvitset rahoitusta. Kun luottolimiitti on kerran myönnetty, se on jatkuva. Maksat kuitenkin korkoa vain siltä osalta, minkä olet lainaa nostanut. Kun olet maksanut luottoa takaisin, on tämä määrä jälleen nostettavissa luottolimiittisi puitteissa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.