Yrityslaina

Halpaa lainaa nopeasti

Etsitkö halpaa lainaa nopeasti? Lainalaitoksen palvelun kautta voit hakea joustoluottoa netistä nopeasti ja turvallisesti juuri silloin kuin se sinulle sopii!

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Jotta saat halpaa lainaa nopeasti, käytä lainalaskuria netissä. Kun kilpailutat lainat Lainalaitoksen sivuilla, yksi hakemus riittää.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Halpaa lainaa nopeasti

Halpaa lainaa nopeasti lainavertailun avulla

Lainalaitoksen kautta voit hakea helposti ja nopeasti lainaa kaikenkokoisiin unelmiin. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, jota voit hakea luotettavasti ja nopeasti ilman vakauksia ja takaajia suoraan netistä. Lainalaitos on lainapalvelu, jonka kautta haettavissa lainoissa henkilökohtainen, todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9%. Täytä lainahakemus sivuillamme, jolla haet kerralla luottoa useammasta eri palvelusta!

Halpaa lainaa nopeasti netistä jopa saman päivän aikana

Kun tarvitset lainaa heti tilille, netin kautta haettavat joustolainat ovat parhaita vaihtoehtoja nopean lainan löytymiseen. Lainalaitoksen hakemuksella haet yhdellä klikkauksella halpaa lainaa nopeasti usealta tarjoajalta, jolloin voit varmistua parhaan lainatarjouksen saamisesta. Hakemuksen voit täyttää missä vain ja milloin vain. Voit täyttää hakemuksen vaikkapa keskellä yötä suoraan kotisohvaltasi ja saat lainapäätöksen heti. Ainoa mitä tarvitset, on toimiva nettiyhteys, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Hakemuksen täyttäminen on naurettavan yksinkertaista. Täytät vain kenttiin henkilötietosi sekä hakemasi lainasumman ja toivomasi laina-ajan. Saat lainatarjouksia saman tien, jos täytät lainantarjoajien kriteerit. Parhaimmillaan tarjouksia alkaa sadella jo sekuntien kuluessa, ja rahat ovat tililläsi vielä saman päivän aikana. Osa lainantarjoajista saattaa pyytää liitteitä hakemukseesi, mutta nekin voit lähettää nopeasti sähköisessä muodossa. Kun olet valinnut itsellesi parhaan lainatarjouksen, tarvitsee sinun vain allekirjoittaa sopimus verkkopankkitunnuksillasi ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Kenelle halpaa lainaa nopeasti voidaan myöntää?

Lainanmyöntämisen kriteerit vaihtelevat suuresti eri lainapalveluiden välillä. Lainalaitoksen kautta hakemiseen sinun on oltava vähintään 21-vuotias sekä asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Luottotietojesi on oltava moitteettomat ja kuukausitulojesi tulee olla säännölliset. Kuitenkaan emme vaadi, että sinun on työskenneltävä huippuvirassa saadaksesi lainaa. Voit itse vaikuttaa lainaerien suuruuteen laina-aikaa valitessasi, joten löydät varmasti lainaa budjettiisi sopivalla kuukausierällä.

3 hyvää syytä joustoluoton hakemiseen Lainalaitoksen kautta

1. Halpaa lainaa nopeasti: Hakemuksen täyttämiseen ei montaa hetkeä kulu. Lainatarjouksen saatat saada minuuteissa ja lainarahan tilillesi vielä samana päivänä. Voit kilpailuttaa lainat yhdellä hakemuksella, jotta voit varmistua halvimmasta lainasta.

2. Joustavat takaisinmaksuehdot: Useampaa lainayhtiötä lähestyessä voit valita itsellesi ne takaisinmaksuehdot, jotka parhaiten sopivat budjettiisi ja elämäntyyliisi. Lainalaitos välittää hakemuksesi suoraan lainayhtiöille, jolloin pystyt itse vaikuttamaan lainan takaisinmaksuaikaan ja kuukausierien suuruuteen. Sinun asiakkuutesi on se, josta kilpaillaan, joten et ole riippuvainen vain yhden pankin sanelemista ehdoista.

3. Jatkuva laina: Joustoluotolla sinulle myönnetään yksi luottolimiitti, jonka puitteissa voi nostaa eriä juuri sen suuruisina ja sellaisella tiheydellä kuin tarvitset. Sinun ei tarvitse hakea jokaista erää aina uudella hakemuksella, vaan pystyt käyttämään joustoluottoa luottokortin tavoin. Takaisinmaksamasi luotto on jälleen osana limiittiä, joten luottoa voit nostaa ja maksaa takaisin ja nostaa taas. Lainalaitoksen kautta voit hakea luottolimiittiä 500 eurosta jopa 40 000 euroon asti!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.