Hae Lainaa

Vakudeton Laina

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Hae lainaa

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa netissä. Me Lainalaitoksella autamme sinua saamaan parhaan mahdollisen lainatarjouksen, sillä kilpailutamme lainantarjoajat puolestasi. Hae lainaa nyt, niin saat lainatarjouksen nopeasti.

Hae lainaa netissä – miten se toimii?

Lainaa on mahdollista hakea sadasta eurosta jopa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Voit valita hakemasi lainasumman ja takaisinmaksuajan itse. Lainasummasta riippuen lainan takaisinmaksu vaihtelee muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Varsinainen laina koostuu lainaamasi summan lisäksi koroista ja mahdollisista muista kuluista, kuten avausmaksusta tai lainan nostomaksuista. Lainatyypit vaihtelevat pienistä pikalainoista pidempiaikaiseen kulutusluottoon. Hae lainaa 500 – 40000 euroa Lainalaitoksen nettisivuilla, niin kilpailutamme lainat puolestasi. Voit olla varma siitä, että saat juuri sinulle sopivan lainatarjouksen.

  • Lainan hakeminen netissä on nopeaa ja vaivatonta
  • Saat rahat tilillesi nopeasti, kun lainahakemus on hyväksytty
  • Sinun ei tarvitse kertoa, mihin tarvitset lainaa

Voit hakea lainaa eri tarkoituksiin

Hae lainaa, kun tarvitset ylimääräistä rahaa esimerkiksi lomamatkaa, auton hankintaa, tai kodin remonttia varten. Lainanantajat eivät määrää sitä, mihin lainasi käytät. Voit myös hakea lainaa silloin, kun haluat yhdistää aiemmat velkasi tai pikavippisi. Pienten lainojen yhdistäminen kannattaa, sillä tällöin maksat korot vain yhdestä lainasta usean sijaan. Lainojen yhdistäminen voi myös parantaa luottokelpoisuuttasi. Lainojen yhdistämisessä lainan antaja huolehtii vanhojen velkojesi poismaksusta.

Voit hakea lainaa, jos taloutesi on kunnossa

Hae lainaa vain, mikäli sinulla on säännölliset tulot. Selvitä aluksi, kuinka suuren summan pystyt maksamaan takaisin kuukausittain. Älä ota liian suurta lainaa, jos taloutesi on tiukoilla. Laina maksetaan takaisin lainan antajan kanssa sovitussa aikataulussa. Lainaa haettaessa sinun täytyy syöttää henkilötietosi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Lainanantajilla voi olla myös vaatimus hakijan iästä: yleensä hakijan tulee olla yli 21-vuotias. Lainan hakijalla tulee olla suomalaisen verkkopankin tunnukset, sillä hyväksytty laina allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla.

Lainan hakeminen on helppoa

Lainan hakeminen netissä on tehty todella helpoksi. Hakemuksen voit täyttää vaikka heti nettipalvelussa. Lainaa voi hakea myös ilman takaajia, tällöin maksettavat korot ja kulut ovat mahdollisesti korkeammat. Lainan saamista helpottaa, jos haet sitä yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa. Lainan hakemiseen ei myöskään tarvita välttämättä mitään vakuuksia. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat maksetaan tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Käyttöluotoissa voit itse nostaa lainaa haluamasi summan tilillesi luottorajan puitteissa. Tämän tyyppisissä lainoissa on mahdollista maksaa luottoa välillä pois ja saada se uudestaan käyttöösi tarvittaessa. Hae lainaa nyt, niin saat tarkemmat lainaehdot lainan myöntäjältä!

Valitse takaisinmaksuohjelma, joka sopii sinulle

Lainojen korot ja kulut vaihtelevat lainasummasta ja lainan hakijan taloudellisesta tilanteesta riippuen. Takaisinmaksuajasta sovitaan aina lainan ottamisen yhteydessä. Ota kuitenkin huomioon, että jätät itsellesi myös joustovaraa. Useimpien lainantarjoajien kanssa on mahdollista neuvotella takaisinmaksuajasta ja kuukausittaisesta summasta. On tärkeää, että pystyt maksamaan lainasi takaisin ajallaan, sillä maksamaton velka voi johtaa maksuhäiriömerkintään. Sinun kannattaa tehdä suunnitelma siitä, miten ja milloin maksat lainaa takaisin. Alustava suunnitelma takaisinmaksusta on hyvä olla olemassa jo lainaa haettaessa. Lainalaskurin avulla voit helposti laskea, kuinka kalliiksi kaavailemasi laina tulee. Hae lainaa jo tänään ja hyödy nyt ilmaisesta kilpailutuksesta!

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €