Yrityslaina

Hae lainaa

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa netissä. Me Lainalaitoksella autamme sinua saamaan parhaan mahdollisen lainatarjouksen, sillä kilpailutamme lainantarjoajat puolestasi. Hae lainaa nyt, niin saat lainatarjouksen nopeasti.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Hae lainaa

Hae lainaa netissä - miten se toimii?

Lainaa on mahdollista hakea sadasta eurosta jopa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Voit valita hakemasi lainasumman ja takaisinmaksuajan itse. Lainasummasta riippuen lainan takaisinmaksu vaihtelee muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Varsinainen laina koostuu lainaamasi summan lisäksi koroista ja mahdollisista muista kuluista, kuten avausmaksusta tai lainan nostomaksuista. Lainatyypit vaihtelevat pienistä pikalainoista pidempiaikaiseen kulutusluottoon. Hae lainaa 500 - 40000 euroa Lainalaitoksen nettisivuilla, niin kilpailutamme lainat puolestasi. Voit olla varma siitä, että saat juuri sinulle sopivan lainatarjouksen.

  • Lainan hakeminen netissä on nopeaa ja vaivatonta
  • Saat rahat tilillesi nopeasti, kun lainahakemus on hyväksytty
  • Sinun ei tarvitse kertoa, mihin tarvitset lainaa

Voit hakea lainaa eri tarkoituksiin

Hae lainaa, kun tarvitset ylimääräistä rahaa esimerkiksi lomamatkaa, auton hankintaa, tai kodin remonttia varten. Lainanantajat eivät määrää sitä, mihin lainasi käytät. Voit myös hakea lainaa silloin, kun haluat yhdistää aiemmat velkasi tai pikavippisi. Pienten lainojen yhdistäminen kannattaa, sillä tällöin maksat korot vain yhdestä lainasta usean sijaan. Lainojen yhdistäminen voi myös parantaa luottokelpoisuuttasi. Lainojen yhdistämisessä lainan antaja huolehtii vanhojen velkojesi poismaksusta.

Voit hakea lainaa, jos taloutesi on kunnossa

Hae lainaa vain, mikäli sinulla on säännölliset tulot. Selvitä aluksi, kuinka suuren summan pystyt maksamaan takaisin kuukausittain. Älä ota liian suurta lainaa, jos taloutesi on tiukoilla. Laina maksetaan takaisin lainan antajan kanssa sovitussa aikataulussa. Lainaa haettaessa sinun täytyy syöttää henkilötietosi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Lainanantajilla voi olla myös vaatimus hakijan iästä: yleensä hakijan tulee olla yli 21-vuotias. Lainan hakijalla tulee olla suomalaisen verkkopankin tunnukset, sillä hyväksytty laina allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla.

Lainan hakeminen on helppoa

Lainan hakeminen netissä on tehty todella helpoksi. Hakemuksen voit täyttää vaikka heti nettipalvelussa. Lainaa voi hakea myös ilman takaajia, tällöin maksettavat korot ja kulut ovat mahdollisesti korkeammat. Lainan saamista helpottaa, jos haet sitä yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa. Lainan hakemiseen ei myöskään tarvita välttämättä mitään vakuuksia. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat maksetaan tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Käyttöluotoissa voit itse nostaa lainaa haluamasi summan tilillesi luottorajan puitteissa. Tämän tyyppisissä lainoissa on mahdollista maksaa luottoa välillä pois ja saada se uudestaan käyttöösi tarvittaessa. Hae lainaa nyt, niin saat tarkemmat lainaehdot lainan myöntäjältä!

Valitse takaisinmaksuohjelma, joka sopii sinulle

Lainojen korot ja kulut vaihtelevat lainasummasta ja lainan hakijan taloudellisesta tilanteesta riippuen. Takaisinmaksuajasta sovitaan aina lainan ottamisen yhteydessä. Ota kuitenkin huomioon, että jätät itsellesi myös joustovaraa. Useimpien lainantarjoajien kanssa on mahdollista neuvotella takaisinmaksuajasta ja kuukausittaisesta summasta. On tärkeää, että pystyt maksamaan lainasi takaisin ajallaan, sillä maksamaton velka voi johtaa maksuhäiriömerkintään. Sinun kannattaa tehdä suunnitelma siitä, miten ja milloin maksat lainaa takaisin. Alustava suunnitelma takaisinmaksusta on hyvä olla olemassa jo lainaa haettaessa. Lainalaskurin avulla voit helposti laskea, kuinka kalliiksi kaavailemasi laina tulee. Hae lainaa jo tänään ja hyödy nyt ilmaisesta kilpailutuksesta!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.