Vakuudeton Laina
Yrityslainaa
Yhdistä Lainat
Kulutusluotto

Vertaile kulutusluottoja ja säästää satasia

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Mikä on vakuudeton kulutusluotto?

Vakuudeton kulutusluotto on henkilökohtainen vakuudeton laina jota voit käyttää lähes mitä tahansa tarvetta varten. Vakuudettoman kulutusluoton ainoa velallinen on vakuudettoman lainasopimuksen allekirjoittanut henkilö. Voit esimerkiksi ottaa vakuudettoman kulutusluoton ja yhdistää pikalainoja tai käyttää vakuudettoman lainan auton ostoon tai käyttää kulutusluottoa laina lisäpääomana asuntolainaan tai tehdä kotisi keittiöremontin, tai mitä vain. Monet käyttävät vakuudetonta kulutusluottoa kun haluavat maksaa pois pikavipit, joiden maksuaika on lyhyt. Lainalaitos.fi vertailee eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainat puolestasi yhdellä hakemuksella. Kun teet hakemuksen näet muutaman minuutin jälkeen ensimmäiset sinulle tulevat lainatarjoukset.

ihanaa kulutusluotto

Freedom rahoitus, mikä se on ja miten ne voi auttaa minua?

Freedom rahoitus vertailee lainat puolestasi

Freedom rahoitus on lainanvälittäjäyritys, jonka kautta voit hakea muun muassa käyttölainaa asunto-, vene- tai autolainaa. Yritystoiminnan keskiössä on palvelu, jonka avulla voit vertailla useita eri lainatarjouksia monista eri pankeista täyttämällä vain yhden hakemuksen. Palvelun avulla pystyt myös yhdistämään kaikki vanhat luottosi käyttölainasi yhdeksi pankkilainaksi ja alentamaan näin kuukausittaisia korkomenojasi. Freedom rahoitus toimii Suomessa ja monissa muissa Euroopan maissa.

 

Freedom rahoitus

 

 

Miksi vertailla lainaehtoja?

Vertailemalla eri pankkien tarjouksia säästät selvää rahaa huolimatta siitä etsitkö uutta kulutusluottoa vai halvempaa korkoa vanhoille veloillesi. Kaikilla luottolaitoksilla on omat strategiansa ja mallinsa korkotason määrittelyyn. Siksi on mahdotonta tietää etukäteen, mikä pankki pystyy antamaan parhaan tarjouksen juuri sinulle. Kannattaa siis aina kilpailuttaa useita pankkeja välittäjäyrityksen kautta: saat useita tarjouksia, mutta sinulle tehdään vain yksi luottotarkastus. Voit huoletta vertailla eri lainoja ilman että luottokelpoisuutesi vaarantuu.

Mitä muita vaihtoehtoja on tarjolla?

Markkinoilla on useita eri lainanvälittäjäyrityksiä, joilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kun valitset lainanvälittäjää, muista tarkistaa, että palvelu rekisteröi sinulle vain yhden ainoan luottotarkastuksen. Varmista myös, että kyseisellä välittäjällä on useampia yhteistyöpankkeja. Näin turvaat itsellesi paremman aseman lainaneuvotteluihin. Lisäksi on mukavaa, jos voit saada avuksesi henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka neuvoo sinua läpi koko prosessin ja auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Jos kilpailutat lainasi meidän kauttamme, saat avuksesi henkilökohtaisen neuvonantajan, jolta voit kysyä apua koska tahansa sekä prosessin aikana että sen jälkeen.

Freedom rahoitus:

− välittää mm. kulutusluottoja ja asuntolainoja
− hankkii useita tarjouksia monilta eri pankeilta

 

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €