Hae Lainaa

Vakudeton Laina

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Vertaile kulutusluottoja ja säästää satasia

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pankkien kilpailuttaminen kannattaa aina. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa vertailu puolestasi. Tee hakemus, ja me autamme sinua ihan ilmaiseksi.

Freedom rahoitus vertailee lainat puolestasi

Freedom rahoitus on lainanvälittäjäyritys, jonka kautta voit hakea muun muassa käyttölainaa asunto-, vene- tai autolainaa. Yritystoiminnan keskiössä on palvelu, jonka avulla voit vertailla useita eri lainatarjouksia monista eri pankeista täyttämällä vain yhden hakemuksen. Palvelun avulla pystyt myös yhdistämään kaikki vanhat luottosi käyttölainasiyhdeksi pankkilainaksi ja alentamaan näin kuukausittaisia korkomenojasi. Freedom rahoitus toimii Suomessa ja monissa muissa Euroopan maissa.

Miksi vertailla lainaehtoja?

Vertailemalla eri pankkien tarjouksia säästät selvää rahaa huolimatta siitä etsitkö uutta kulutusluottoa vai halvempaa korkoa vanhoille veloillesi. Kaikilla luottolaitoksilla on omat strategiansa ja mallinsa korkotason määrittelyyn. Siksi on mahdotonta tietää etukäteen, mikä pankki pystyy antamaan parhaan tarjouksen juuri sinulle. Kannattaa siis aina kilpailuttaa useita pankkeja välittäjäyrityksen kautta: saat useita tarjouksia, mutta sinulle tehdään vain yksi luottotarkastus. Voit huoletta vertailla eri lainoja ilman että luottokelpoisuutesi vaarantuu.

Mitä muita vaihtoehtoja on tarjolla?

Markkinoilla on useita eri lainanvälittäjäyrityksiä, joilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kun valitset lainanvälittäjää, muista tarkistaa, että palvelu rekisteröi sinulle vain yhden ainoan luottotarkastuksen. Varmista myös, että kyseisellä välittäjällä on useampia yhteistyöpankkeja. Näin turvaat itsellesi paremman aseman lainaneuvotteluihin. Lisäksi on mukavaa, jos voit saada avuksesi henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka neuvoo sinua läpi koko prosessin ja auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Jos kilpailutat lainasi meidän kauttamme, saat avuksesi henkilökohtaisen neuvonantajan, jolta voit kysyä apua koska tahansa sekä prosessin aikana että sen jälkeen.

Freedom rahoitus:

  • Välittää mm. kulutusluottoja ja asuntolainoja
  • Hankkii useita tarjouksia monilta eri pankeilta

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Freedom rahoitus ★★★★★ 5
5 1