Yrityslaina

Efektiivinen korko

Kun haet lainaa Lainalaitokselta, näet lainasi kokonaiskulut ja -korot. Efektiivinen korko on yksi koroista, johon on hyvä kiinnittää huomiota lainaa hakiessa.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Efektiivinen korko

Mikä efektiivinen korko on?

Efektiivinen korko eli sisäinen korko on lainan todella lopulta maksettu korko. Se on siis lopullinen hinta, jonka lainanottaja maksaa ottamastaan luotostaan. Siihen huomioidaan mukaan erilaiset todellista korkoa lisäävät ja vähentävät tekijät, eli se on enemmän kuin pelkkä nimelliskorko. Esimerkiksi lainan järjestelypalkkiot, laskutuskustannukset ja muut lainanottajan maksettaviksi tulevat maksut vaikuttavat todellisen vuosikoron muodostumiseen. Tämä korko ei ole aikajaksosidonnainen, vaan pikemminkin tekijäsidonnainen.

  • Todellinen vuosikorko kertoo lainan oikean hinnan
  • Huomioi korkoa korolle -ilmiön
  • Korko jää pieneksi, kun maksat lainan ajallaan

Efektiivinen korko sopii parhaiten lyhyille lainajaksoille

Efektiivinen korko voi nousta hyvinkin korkeaksi. Lopullinen summa riippuu lainan kokonaissummasta, maksujen suuruudesta ja lainan takaisinmaksuajasta. Se ottaa huomioon myös korkoa korolle -vaikutuksen, joka jää usein huomaamatta. Esimerkiksi sadan euron lainalle 10 prosentin korko on 10 euroa. Seuraavalla korkojaksolla korko lasketaan alkuperäisen lainasumman ja kertyneen koron päälle (100+10=110 euroa), jolloin korko on 11 euroa. Korko siis voi kasvaa nopeasti suureksi. Parasta on siis maksaa laina mahdollisimman nopeasti takaisin.

Voinko hakea lainaa Lainalaitoksen kautta?

Mikäli tarvitset rahaa esimerkiksi lomamatkaa tai kodin remonttia varten, laina on usein hyvä ratkaisu. Voit hakea lainaa kauttamme, mikäli olet kirjoilla Suomessa, vähintään 21-vuotias ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Pääsääntöisesti edellytämme sitä, että luottotiedot ovat kunnossa. Maksuhäiriömerkintä ei kuitenkaan välttämättä estä lainan saantia, mutta se rajoittaa lainan enimmäismäärän 10 000 euroon. Efektiivinen korko on hyvä ottaa huomioon, kun pohdit lainan takaisinmaksua.

Hakemuksesi käsittely on nopeaa

Lainalaitoksella lainanhakuprosessi alkaa, kun otat yhteyttä meihin verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta. Lomakkeeseen täytetään lainaa koskevat tiedot (määrä, käyttötarkoitus, laina-aika) sekä henkilökohtaisia tietoja, kuten yhteystiedot, henkilötunnus ja tulojesi määrä ennen veroja. Voit myös yhdistää vanhoja lainojasi ja säästää täten huomattavia summia. Vastauksen yhteydenottoosi saat yleensä hyvin nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen pääset vertailemaan pankeilta ja luottolaitoksilta saamiasi lainatarjouksia. Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto, huomioi myös efektiivinen korko, ja laina maksetaan henkilökohtaiselle pankkitilillesi jopa samana päivänä. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Hakuprosessi on täysin maksuton!

Säästä rahaa ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto

Mikäli täytät yllä mainitut ehdot lainan hakemiselle, voit ottaa yhteyttä meihin kaikissa uusia lainoja tai lainojen yhdistämistä koskevissa asioissa. Luottolaitokset mainostavat usein lainan nimelliskorkoa, mutta jättävät monet lainanottajan maksettavaksi jäävät kulut mainitsematta. Efektiivinen korko ottaa huomioon lainan todelliset kulut. Lainalaitoksen kautta haetuilla lainoilla on 6-120 kuukauden laina-aika, ja lainaa voit ottaa tarpeidesi mukaan jopa 10 000 euroa. Todellinen vuosikorko vaihtelee, mutta on tavallisesti 4,5-49,99 %. Kauttamme haettu laina on järkevä vaihtoehto korkeakorkoisille pikavipeille. Lainalaitos hoitaa aikaa vievän pankkien ja rahalaitosten välisen vertailun puolestasi. Anna meidän auttaa!

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.