Yrityslaina

Edullisin joustoluotto

Edullisin joustoluotto voi löytyä nopeasti jos sitä osaa hakea oikeasta paikasta. Lue tästä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi edullista joustoluottoa!

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Joustoluotto kannattaa valita useaa lainaa vertailemalla. Edullisin luotto kannattaa kilpailuttaa, jolloin säästät sekä aikaa että rahaa.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Edullisin joustoluotto

Edullisin joustoluotto Lainalaitoksen kautta

Onko kiikarissasi mahdollisimman edullinen joustoluotto? Hae lainaa Lainalaitoksen kautta, jolloin voit hakea useasta lainapalvelusta lainaa vain yhdellä hakemuksella! Tällä tavoin voit varmistaa sen, että saat varmasti edullisimman tarjouksen joustoluotosta. Osa luotontarjoajista antaa jopa lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksat pelkästään korkoa ja kuluja. Lisäksi pystyt itse valitsemaan haluamasi laina-ajan ja siten vaikuttaa käyttöluottosi lainaerien suuruuteen.

Edullisin joustoluotto on se luotto jonka korkokulut ovat matalimmat. Lainalaitos on lainanvälittäjä, jonka kautta voit hakea joustoluottoa 500 eurosta jopa 40 000 euroon asti. Luotot ovat lainamäärästä riippumatta aina vakuudettomia, etkä tarvitse henkilötakaajia. Joustoluotto soveltuu mihin tahansa äkillisiin menoihin tai toteuttamattomiin unelmiin. Joustoluotto säntää avuksesi, jos autosi hajoaa tai kodinkoneesi kaipaa huoltoa. Ehkä voit viimein toteuttaa haaveesi matkasta maailman ympäri tai hankkia uuden television. Olipa rahantarpeessa sitten kyse välttämättömyydestä tai pitkäaikaisesta unelmasta, edullisin joustoluotto turvaa selustasi. Luottoa voit maksaa takaisin usein pienissä kuukausierissä, jolloin lyhennyksistä ei koidu ylimääräistä stressiä.

Edullisin joustoluotto kilpailee kustannuksissa muita lainoja vastaan

Joustoluoton hakeminen Lainalaitoksen kautta on tehty erittäin helpoksi. Parhaassa tapauksessa saat ensimmäisen lainatarjouksen jo sekunneissa hakemuksen lähettämisen jälkeen ja rahat tilillesi saman päivän aikana. Kun olet lähettänyt hakemuksesi Lainalaitoksen sivuilla, välittyy se automaattisesti useammalle lainantarjoajalle, jotka sitten edelleen lähettävät lainatarjouksensa sinulle. Kun olet valinnut tarjouksista itsellesi sopivimman ja edullisimman, tarvitsee sinun vain allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla lainasopimus. Jotkut lainantarjoajista saattavat pyytää erikseen lisäliitteitä hakemukseesi, mutta nekin voi lähettää turvallisesti ja vaivattomasti sähköisessä muodossa. Hakemuksen lähettäminen Lainalaitoksen kautta on aina ilmaista ja nopeaa.

Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa 500 - 40 000 euroa. Lainalaitos on aina auki, joten voit laittaa hakemuksen sisään vuorokauden ajasta riippumatta. Hakemiseen tarvitset ainoastaan sähköpostiosoitteen, nettiyhteyden ja puhelinnumeron. Todellinen vuosikorko vaihtelee eri yhtiöiden välillä, ollen yleensä 4,5%-49,9% ja henkilökohtainen. Lopulliset lainan ehdot näet saamastasi lainatarjouksesta.

Joustoluoton nostaminen

Joustoluottotarjouksen hyväksyttyäsi sinulle avataan luottolimiitti, jonka puitteissa voit vapaasti nostaa rahaa tarpeidesi mukaan. Kun maksat luottoa takaisin, palaa maksamasi jälleen osaksi joustolimiittiä. Näin siis voit nostaa maksamasi luoton jälleen tilillesi, kun siihen tulee tarve. Sinun ei siis tarvitse lähettää enää uutta hakemusta, vaan joustoluotto toimii omana vararahastonasi. Koska pystyt valitsemaan itse, paljonko haluat kerralla nostaa, joustoluottoa voi käyttää juuri silloin, kun tarvitset lisärahoitusta. Maksat korkoa ainoastaan nostamasi summasta, limiitin koosta riippumatta.

Hae heti edullisin joustoluotto netistä

Voit hakea lainaa netistä milloin vain Lainalaitoksen kautta etusivun lomakkeella. Kun täytät lomakkeen ja lähetät sen, saat lainatarjouksia jopa sekunneissa. Jos liitteitä tarvitaan, lähetät nekin vaivattomasti suoraan luotonantajalle sähköisesti. Lainalaitoksen palvelua voit käyttää, jos olet täyttänyt 21 vuotta ja asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Lisäksi luottokelpoisuutesi on oltava kunnossa ja sinulla on oltava säännölliset tulot.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.