Yrityslaina

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Pienet kuukausierät takaavat stressittömän lainan takaisinmaksun. Edullinen laina pitkällä maksuajalla on osa huolellista taloutesi suunnittelua. Lainalaitoksen kautta löydät parhaimmat lainat pitkällä maksuajalla yhdellä hakemuksella.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Näin voit minimoida lainasi kustannukset. Edullinen laina pitkällä maksuajalla on talouden suunnittelun perusta. Kerromme miten minimoit joustoluottosi kustannukset.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Edullinen laina pitkällä maksuajalla Lainalaitokselta

Voiko edullinen laina pitkällä maksuajalla onnistua ilman takaajia tai vakuuksia? Kyllä voi. Lainalaitos on lainanvälittäjä jonka kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500 eurosta 40 000 euroon asti useasta paikasta yhdellä hakemuksella. Lainan takaisinmaksuajasta voit päättää itse jo hakemusta lähettäessäsi. Lainalaitoksen kautta haettavissa joustoluotoissa maksimilaina-aika on 10 vuotta, joten tarvittaessa voit saada lainaa hyvinkin pienillä kuukausierillä. Lainalaitokselta saat lainaa nopeasti ja turvallisesti.

Miten edullinen laina pitkällä maksuajalla voi olla?

Lainalaitoksen kautta haettavissa lainoissa todellinen vuosikorko on 4,5% ja 49,9% välillä. Varsinkin pitkällä maksuajalla on tärkeää vertailla eri lainojen kuluja keskenään. Lainalaitos tekee tästä helppoa toimimalla välikätenä sinun ja useiden lainanantajien välillä, jotta sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi hakemalla lainaa jokaisesta paikasta erikseen. Saat lainaa ilman vakuuksia nopeasti ja turvallisesti.

Kuinka pitkällä maksuajalla voin saada lainaa?

Maksuaikojen maksimiaika vaihtelee paljon eri lainapalvelujen kesken. Lainalaitoksen hakemuksella voit hakea korkeintaan 120 kuukauden laina-aikaa. Joustoluottojen ja kulutusluottojen laina-aika on tavallisimmin vuodesta kymmeneen vuoteen, keskimääräisen laina-ajan ollessa noin viisi vuotta. Edullinen laina pitkällä maksuajalla löytyy nopeasti lainalaskurin avulla.

Kun otat joustoluoton, sinulle myönnetään limiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi valitsemissasi erissä. Maksat siis takaisin luottoa vain siltä määrältä, jonka olet luottoa nostanut. Myös korot määräytyvät vain nostetulta summalta. Kun olet maksanut joustoluottoa takaisin, on sama summa jälleen mukana limiitissäsi ja voit nostaa sen aina vain uudelleen ja uudelleen. Näin joustoluotto toimii luottokortin tavoin. Joustoluotto on siten jatkuva luotto pitkällä maksuajalla.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla netistä

Lainalaitoksen palvelun käyttäminen on niin helppoa, ettei sinun tarvitse edes poistua koneesi äärestä. Tarvitsetko lainaa heti? Voit täyttää lainahakemuksen milloin vain ja missä vain, kellonaikaan tai viikonpäivään katsomatta. Tarvitset siihen ainoastaan toimivan nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lisäksi sinulla on oltava nettipankkitunnukset lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Täytä hakemukseen henkilötietosi sekä hakemasi lainan suuruus ja laina-aika. Saat heti lainatarjouksia usealta lainayhtiöltä, jos hakemuksesi on hyväksytty. Kilpailuta laina, valitse tarjouksista itsellesi sopivin ja allekirjoitettava lainasopimus. Rahat ovat tililläsi aikaisintaan jo samana päivänä. Tästä ei lainan hakeminen helpommaksi muutu!

Kuka joustoluottoa voi hakea?

Lainalaitoksen palvelua voit käyttää, mikäli olet vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Kaikki lainantarjoajat vaativat lisäksi, että luottotietojesi on oltava moitteettomat. Lisäksi sinulla on oltava säännölliset tulot, jotta lainan takaisinmaksamisesta ei koidu sinulle tarpeetonta stressiä.

3 hyvää syytä joustoluoton valitsemiseen

1. Jatkuva luotto: Voit nostaa lainaa, maksaa sen takaisin ja nostaa sen uudelleen lainalimiitin puitteissa. Sinun ei tarvitse hakea jokaista erää uudelleen pankista.

2. Edullinen korko: Lainalaitoksen kautta haet monesta paikasta lainaa kerralla, joten pystyt varmistumaan siitä, että löydät itsellesi lainan parhaalla korolla.

3. Pitkä maksuaika: Maksuajan puitteissa voit valita itse, haluatko maksaa joustoluottoa takaisin pienissä erissä pidemmän aikaa vaiko koko luoton kerralla pois.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.