Yrityslaina

Bullet laina

Bullet laina eli kertalyhennyslaina on hyvä vaihtoehto väliaikaiseen rahoitukseen. Tiesitkö, että tämä kyseinen laina maksetaan pois yhdessä erässä lainan eräpäivänä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Bullet laina

Minkälainen on bullet laina?

Bulletlaina eli kertalyhennys- tai kertamaksulaina sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa tarvitaan väliaikaista rahoitusta. Yksityishenkilöillä tällainen tilanne voi tulla vastaan esimerkiksi sijoitusasuntoa ostaessa, jolloin halutaan minimoida kuukausittaiset lainanlyhennysmenot. Yritykset taas käyttävät bullet lainoja väliaikaisen rahoituksen hankkimiseen. Kertalyhennyslaina maksetaan nimensä mukaisesti kerralla pois, ja laina-aikana maksetaan vain lainalle sovittua korkoa. Poikkeuksena on ns. nollakuponkilaina, jolloin korkoa ei makseta lainkaan. Tyypillinen laina-aika on 6-120 kuukautta.

  • Laina-aikana maksetaan vain korkoa
  • Sopii erityisesti väliaikaista rahoitusta tarvitsevalle
  • Lainalla on vain yksi eräpäivä

Bullet laina sopii tilanteisiin, joissa tarvitaan väliaikaista rahoitusta

Bullet laina on nykyään suosittu lainatyyppi jopa yksityishenkilöiden keskuudessa. Yritykset käyttävät edellä mainittua lainatyyppiä, kun tarvitsevat väliaikaista rahoitusta. Yksityishenkilöille tyypillisiä tilanteita bullet lainan ottamiselle ovat esimerkiksi asunto- tai osakesijoittaminen. Kertalyhenteisen lainan lainapääoma erääntyy kerralla maksettavaksi laina-ajan päättyessä. Vakuuksien pitää olla siis kunnossa, jotta pankki voi luottaa saavansa koko summan takaisin laina-ajan loputtua. Laina-aikana rahaa pitää tietysti olla korkojen maksamiseen, sillä ne juoksevat läpi laina-ajan. Lainasumma voi olla jopa 40 000 euroa.

Voinko hakea bullet lainaa?

Bullet laina helppo hakea helposti sivujemme kautta. Kilpailuta laina, jotta löydät itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Lainalle edellytyksenä ovat hakijan vähintään 21 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot sekä Suomen kansalaisuus. Tarkastamme hakijan luottotiedot, jolloin lainaa saadakseen hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä. Lainanhakuprosessi on kätevä aloittaa täyttämällä lainahakemus, jossa kysymme yhteystietojesi lisäksi haettavan lainan määrän, tarkoituksen, takaisinmaksuajan ja tulojesi määrän. Tutustu lainapalveluumme jo tänään ja saat hyviä lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat tunnettuja pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Lainaprosessin eteneminen Lainalaitoksella

Lainaa haet nopeasti täyttämällä lainahakemuksen, jolloin antamasi tiedot välitetään luottotietoyhtiölle ja yhteystyöpankeillemme, jotka antavat vastauksensa nopeimmillaan jopa minuuteissa, joten lainapäätös tulee heti. Saat lainaa nopeasti. Bullet laina maksetaan tilillesi viimeistään 3-5 päivän sisällä siitä, kun olet allekirjoittanut ja toimittanut tarvittavat tositteet. Saamasi lainatarjous ei ole sitova, vaan voit kieltäytyä siitä. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Kauttamme saatu laina voi olla suuruudeltaan jopa 40 000 euroa, mutta lopullinen summa riippuu mm. maksukyvystäsi ja luottoarvioistasi. Kauttamme tehdyn lainahakemuksen avulla pääset vertailemaan eri pankkien tarjoamia lainoja, ja mikäli saat useamman tarjouksen, voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lainan määrä ja takaisinmaksu

Bullet laina on siitä poikkeava lainatyyppi, että kuukausittaisten lyhennysten sijasta koko laina maksetaan kerralla takaisin. Lainan antaja, joka on yleensä pankki, ja lainanottaja sopivat eräpäivästä, joka on tavallisimmin 5-10 vuoden päässä. Joskus bullet lainaa otetaan asunnonvaihdon yhteydessä järjestelylainana. Tällainen tilanne voi tulla vastaan, jos asuntokaupat ketjuuntuvat. Tällöin laina-aika saattaa olla hyvinkin lyhyt, vain muutamien päivien mittainen, mutta lainattava summa merkittävän suuri. Laina-aikana maksetaan vain korkoa. Tällä tavoin saadaan minimoitua kuukausittaiset lainanlyhennykset. Nollakuponkilainat, eli korottomat kertalyhennyslainat, ovat hyvin harvinaisia, sillä ne ovat lainan antajille käytännössä hyödyttömiä.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.